Bill Gates en zijn virusverdiensten!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #189


Een viraal bericht op sociale media waarin wordt onthuld hoeveel Bill Gates heeft geprofiteerd van de Covid-pandemie werd in slechts twee dagen meer dan twee miljoen keer bekeken, bericht InfoWars.Bill Gates’ enorme Covid-winsten blootgelegd in viraal bericht op social media

Het populaire X-account Pelnar deelde de post en schreef: “Bill Gates kocht aandelen in BioNTech (de partner van Pfizer voor zijn mRNA Covid injecties) in september 2019… slechts maanden voordat de pandemie werd aangekondigd…”

“Gates kocht 1.038.674 aandelen tegen een pre-public offering prijs van $18,10 per aandeel…” legde de specialist uit.

Het bericht vervolgde: “Gates dumpte zijn aandelen in november 2021 tegen een gemiddelde verkoopprijs van $300 per aandeel… Gates zei op dezelfde dag: “We hebben een nieuwe manier nodig om de vaccins te maken, want de vaccins *hielden de overdracht niet tegen*”, ondanks al zijn eerdere beweringen van het tegendeel. Het is bijna alsof Gates wist dat Covid-19 zou worden vrijgegeven, en hij wist ook dat de vaccins nooit waren ontworpen om de overdracht te stoppen.”

Het bericht is accuraat, zoals opgemerkt door Jordan Schachtel in januari, toen hij rapporteerde over SEC-dossiers waaruit bleek dat “het belang van de Gates Foundation in BioNTech in de loop van het derde kwartaal van 2021 van 1.038.674 aandelen naar 148.674 aandelen ging, waardoor de positie van Gates in de fabrikant van mRNA-vaccins met 86 procent van de gehouden aandelen afnam.” 

“Zoals u hieronder kunt zien, heeft Gates toevallig de markt perfect getimed door de aandelen te verkopen tijdens het best presterende kwartaal van BioNTech,” merkte hij op in het artikel, samen met een grafiek.

In juli 2022 schreef Dr. Joseph Mercola een grondig artikel waarin hij uitlegde hoe Pfizer handig profiteerde van de Covid-pandemie.

Zelfs NBC gaf in januari toe dat de Covid-pandemie de inkomsten van Pfizer in 2022 naar een recordbedrag van $100 miljard dreef. ©InfoWars.

Reactie.

Wie mij volgt weet dat ik eerdere artikelen heb besteed aan Bill Gates. Dit omdat Bill Gates een specialist is in eiwitten die wij virussen noemen. En…in computervirussen! Want ook daar verdiende Bill zijn enorme kapitaal mee. En wij gewone mensen hebben daar erg veel bewondering voor! Veel mensen respecteren heel erg dat mensen enorme kapitalen verdienen! Maar weten dan niet dat dergelijke zaken niet zonder misdadige inslag mogelijk is. Er zijn dan altijd slachtoffers! Ook zonder dat je dit denkt of weet. 

Nu ook weer! Heb je de Covid vaccinaties gehad, dan heeft Bill Gates veel geld aan jou verdiend. Had je vroeger een computer met een Windows systeem, dan heeft Bill Gates veel geld aan je verdiend. Had je problemen met virussen op je computer, dan heeft Bill Gates veel geld aan je verdiend. 

Want dat is altijd het doel geweest van Bill Gates! Alles dat Bill deed was erop gericht iets te doen waardoor iets niet goed ging en dan had Bill de oplossing.

Computer met virussen? Bill had antivirusprogramma’s
Covid werd gelanceerd, werd zeer gevaarlijk virus genoemd! Bill had de oplossing, vaccinaties, en zoveel mogelijk.

Hoe dat kan? Bill is de baas bij de WHO. Bill geeft adviezen die moeten worden opgevolgd! Bill weet dingen die gaan gebeuren, de wereld volgt!

Bill heeft veel te veel macht, net als een groep andere figuren die met Bill samenwerken! En de mensen die mij volgen hebben dat eerder gelezen.

Je volgt mij niet? Geen probleem. Alles dat ik heb geschreven hierover staat nog op Gedachtenvoer.nl, Yoors en MeWe. Kijk even bij Pi Brohuis hier boven aan het artikel bij Piki

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk