Koninklijke hebzucht


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #188


Het koningshuis krijgt er dit jaar 11% bij en tikt nu dus 56 miljoen per jaar aan. Een forse stijging van 55.000 euro en ondertussen zijn er steeds meer Nederlanders die halverwege de maand financieel al knel zitten. Zonder gêne kondigde Willempie zijn salarisverhoging aan. 


Wie nu nog denkt dat we een democratisch land zijn … WORDT WAKKER!!!

Al lang trek ik het kijken naar deze poppenkast niet meer maar zag wel de balkonscène met vijf zwaaiende hebzuchtige idioten en jawel hoor, ze bestaan nog steeds, de nog grotere idioten met hun gejuich en oranje vlaggetjes hoopvol opkijkend naar de puppets. 

De NOS kopte uiteraard dat er meer oranje vlaggen zwaaiden en minder omgekeerde vlaggen dan vorig jaar. Joh wat verrassend want de politie mocht weer los gaan op mensen die anti koningshuis zijn dus die kwamen er niet doorheen maar werden met grof geweld verwijderd.

Dat Wllempie 11% er op vooruit gaat werd goed gemaakt met de mededeling dat Amalia haar jaarlijkse zakcentje van ruim een miljoen terugstort tot einde studie. Het arme kind toch, wat een grenzeloze goedheid … dat een student anno 2023 zijn studie beëindigt met een fikse studieschuld zal Amalia niet overkomen. Pa kan rustig haar studie bekostigen met zijn, wat was het ook weer, 85 miljoen verdiensten aan de postcodeloterij, u weet wel het goede doelen gebeuren voor de minder bedeelden en gezien zijn plaats in de Quote 500 met familiekapitaal is dat miljoentje van Amalia niets. Gedwongen thuiswonende studenten omdat op kamers wonen onbetaalbaar is voor de gewone student, ook dat zal de Koninklijke hooghartige kindjes niet overkomen.

Even samengevat wat aangeeft dat de democratie dood en allang begraven is:

De afgestofte wet verplaatsing bevolking die vorig jaar is aangepast begint geleidelijk aan zichtbaar te worden want ouderen waarvan de kinderen de deur uit zijn willen ze uit de woning hebben om gelukszoekers te huisvesten. Het gaat nog niet met dwang, maar dat is een kwestie van tijd want Burgemeesters hebben met deze aangepaste wet de mogelijkheid om ons te dwingen gelukszoekers in huis te nemen en ze te onderhouden. Weigeren we dat dan kunnen we ons huis verlaten met de kleren die we aan hebben en verder niets. Overdreven …. dacht het niet!

Hoe zit dat met Timmermans en zijn huis met 20 kamers of alle paleizen van Willempie, schreeuwend over solidariteit wat niet hun maar wij het volk moeten uitvoeren.

Kaag, als minister van financiën, kan 17 miljard niet verantwoorden, komt er mee weg. Jetten is 6 miljard kwijt en de Jong in Corona tijd  was al 5 miljard kwijt, komen ermee weg. Ondertussen is er een wet in de maak dat WIJ vanaf honderd euro die WIJ uitgeven gecontroleerd gaan worden. Steeds meer Nederlanders kunnen niet meer bij hun bankrekening vanwege een andere mening dan de regering. 

Deze week een oudere man bij het alternatieve nieuws die 4000 euro wilde opnemen. Hij kreeg het niet omdat hij de bank terecht weigerde te vertellen waar hij het geld voor nodig had.

De oorlog die volgens Rutte ook onze oorlog is kost waanzinnig veel geld en verzwakt het westen tot op het bot. Dwars tegen de grondwet in beslist Rutte in zijn uppie dat het ook onze oorlog is.

De stikstof hysterie en nu ook aangetoond door onderzoek van de UvA dat het niet de boeren zijn die vervuilen, stopt van der Wal niet om haar domme plannen door te voeren. Met grote (coke) ogen blijft ze, tegen beter weten in, volhouden bij WNL op zondag dat de boeren toch weg moeten. Niet vanwege stikstof maar het bouwen van food hubs, de 15 minuten steden en AZC’s. Maar wie beseft dat…..

De aanklacht van het OM tegen Gideon v Meijeren toont overduidelijk het rot van ons rechtssysteem aan want rechters werken nauw samen met de regering. Al jaren worden er D66 rechters geplaatst en neem van mij maar aan dat de zaak van Gideon een handjeklap met de regering is zo kort voor verkiezingstijd.

Hetzelfde gebeurde bij David Icke die werd verboden naar Nederland te komen en daar heeft Yesilgöz zich ook ongrondwettelijk mee bemoeid.  En dit alles op grond van een andere mening.

De digitale service act is ingegaan op 25 augustus en de Europese machthebbers willen ons laten geloven dat het ter bescherming van ons is. Want alleen zij vertellen de waarheid en blijkbaar gaat de indoctrinatie niet hard genoeg en is de opkomst van het alternatieve nieuws steeds bedreigender dus ja dan verbied je gewoon het tegengeluid.

BESEF GOED DAT HET MONDDOOD MAKEN VAN HET VOLK OOK GEBEURDE IN AANLOOP NAAR EN TIJDENS DE TWEEDE WERELDOORLOG!

Het recht op demonstreren is er alleen wanneer het de overheid uitkomt. Wie goed heeft opgelet en verder kijkt dan de MSM ziet de verschillen. Wie kent de beelden nog van het waterkanon ingezet tegen een vrouw die omver werd gespoten met hersenletsel als gevolg. Oudere mensen werden neergeknuppeld door agenten te paard. Een man in elkaar geslagen door vier agenten waar ook nog een bijtende politiehond op werd gezet. De Romeo’s mochten los gaan. Corona demonstranten in de winter natgespoten met het waterkanon en daarna de weg versperd om naar huis te gaan. Nat, verkleumd en geen kant op kunnen.

Dit in tegenstelling tot de Extinction Rebellion die op een warme zomerdag een zachte waterstraal van het waterkanon over zich heen krijgt. Waar de politie de demonstranten beschermen tegen de hardwerkende Nederlander en de politie zo af en toe een demonstrant met zachte hand mee neemt zodat wij denken dat de politie wel optreedt maar ondertussen blokkeren ze al dagen de A12.

De WOO, voorheen WOB  verzoeken die mondjesmaat worden vrijgegeven waaruit duidelijk blijkt dat Corona met al zijn maatregelen berust op leugens met als doel het volk te onderdrukken. Dat Hugo de cokesnuiver en nu ook Kuipers weigert bepaalde WOO verzoeken vrij te geven, zelfs nadat de rechter ze daartoe verplichtte en wij via onze belastingcenten de dwangsommen moeten betalen is toch werkelijk ziek.

De overheid wist al in een vroeg stadium dat mondkapjes, afstand houden, lockdowns en een avondklok nutteloos waren om een “virus” te bestrijden en toch hanteerden ze de maatregelen.

HCQ en Ivermectine werd verboden want er moest geprikt worden, dat leverde geld op. Nu erkent men dat Ivermectine prima helpt tegen Corona!

En het meest schokkende is dat er al twee jaar een forse oversterfte is en de overheid weigert er onderzoek naar te doen. De commissie die onderzoek zou doen is ontbonden want er zaten de verkeerde mensen in en zo werd Arib kalt gesteld. Ondertussen zijn de uitnodigingen voor de 60-plussers, zwangeren en kwetsbaren voor prik nummer zoveel de deur uit, en de prik- en testlocaties  door het hele land weer geopend. En ik werd voor gek verklaard want dit zou niet weer gebeuren. Ik was te achterdochtig. Wegkijkend voor de oversterfte en de prik schade die wereldwijd in de miljoenen is gelopen. Turbo kanker explodeert en dat mensen zomaar ineens dood neervallen  negeren we volledig en dat noem ik genocide!

Het woord genocide of eugenetica is voor velen een brug te ver want die leven in de overtuiging dat de westerse wereld de beschaafde wereld is. Die hebben geen idee dat juist de westerse landen een recordaantal kindermisbruik, kinder- en orgaanhandel hebben. Het meest oorlogszuchtig zijn en de wereld naar hun hand willen zetten. Lukt dat niet goedschiks dan maar kwaadschiks en dat het vele levens kost, dondert niet.

De MSM, rechters en overheid werken nauw samen om de verschrikkelijke leugens in stand te houden en de massa ziet maar niet dat hun eigen passieve gedrag bijdraagt aan het vernietigen van onze maatschappij.

Want wat de gemiddelde Nederlander niet ziet, is de enorme toestroom van wekelijks duizenden jonge Afrikaanse mannen richting Europa. Een door het westen goed georganiseerde invasie waar Meloni als de grootste verraadster uitkomt. Haar verkiezingsretoriek was de vluchtelingenstroom aan te pakken maar sinds haar aantreden is de stroom gelukszoekers nog nooit zo groot geweest. De ergste tiran van Europa Ursula bezocht Lampedusa en verzekerde de gelukszoekers dat Europa ze zal helpen. Het verstand is werkelijk verdwenen bij de meeste Europeanen want we blijven het kapot maken en indammen van onze vrijheden maar accepteren.

Nigel Farage heeft gelijk, deze toestroom van kansloze gelukszoekers, die schijten op onze straten, agenten aanvallen, vrouwen verkrachten, stelen en plunderen en met hun blote piemel over straat lopen is het absolute einde van het ooit mooie welvarende Europa.

Machtige mensen zoals Kill Gates die werkelijk overal de hand in heeft, Tedros gezocht in eigen land voor genocide, Lagarde van de ECB veroordeeld voor fraude, Ursula een status van slechtste minister ooit, Marion Koopmans die samenwerkte met Fauci, het diepe rot van de Bidens, de Obama’s en Clintons. De macht van het WEF, de WHO, de VN en de NAVO is tenenkrommend. Besef dat Kill Gates de grootste betaler van de WHO is!

VRAAG JEZELF AF WAAROM OP ZULKE BELANGRIJKE POSITIES, MENSEN ZITTEN MET EEN GITZWART CORRUPT VERLEDEN!

De zeer gevaarlijke naïviteit van de meeste Nederlanders die het gewoon niet willen zien, nog nooit een glimpje gehoord of gezien hebben van de alternatieve media maar mij wel verwijten te kijken naar foute sites. Ik weet werkelijk niet meer hoe mijn medemens te overtuigen dat we geregeerd worden door zeer slechte en/of domme politici en de macht ligt bij de allerrijksten.

En via de alternatieve media volg ik ooit vooraanstaande artsen, wetenschappers, journalisten die heel goed weten waar ze het over hebben en hun mening kunnen onderbouwen. Iets wat ik mis bij wetenschappers, artsen en journalisten bij de MSM.

Ze vertellen ons vooraf wat er gaat gebeuren en dat kan want de massa slaapt rustig door. 

Als voorbeeld de muggen van Gates. Hij verkondigt muggen te kweken en wat gebeurt, er ontstaat een muggenplaag. Maar geen zorg het vaccin is er al voor ontwikkeld. Joh, wat toevallig.

Klaus Schwab wil nu gevangenissen bouwen voor de niet geprikten en liet al veel eerder weten dat elk mens gechipt gaat worden en we geen vlees meer mogen eten. Ze zeggen het gewoon dat er te veel mensen op de wereld zijn en via vaccinatie daar iets aan zullen doen. Dat lukt ze aardig door de mens onvruchtbaar te prikken en een dodelijk vaccin te geven. De 15 minuten steden waar we opgesloten worden, het wordt niet gehoord en gezien door de massa terwijl de duivelse plannen van de elite overduidelijk zijn.

De natuurrampen wereldwijd door klimaatverandering….. dacht het niet. HAARP, chemtrails en een “nieuwe” technologie waar Mike afgelopen zondag een duidelijke uitleg over had op dotcomradio. Een nog niet bestaand woord dustification wat betekent dat alles in een paar seconden kan oplossen tot een hoopje stof. Ook de mens! Luister de podcast van afgelopen zondag 17 september en je visie op 911 en Maui verandert absoluut.

De muggenplaag van Gates:

Bewijs prikschade:

https://t.me/ScarletFranciniItaly/17147

Blckbx over 911:

Ik eindig met de woorden van Henk uit de podcast van zondag 17 september.

“ de ontkenners zijn de sta in de weg voor de vooruitgang”Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk