DEW Directe Energie Wapens: Zo werken ze !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #188


Afgelopen weken hadden we het over deze wapens bij de uitzendingen van dotcom radio. Vanmorgen stuite ik via de sociale media op onderstaande video en website met de uitleg tot in detail. De Deep State gebuikt deze wapens wereldwijd nu.


Belangrijk om te weten, op het moment dat je om je heen deze wapens ziet gebruiken heb je nog een paar minuten om te vluchten, of slechts luttele seconden.

WEES ALERT !! Op vele plaatsen worden branden gesticht over de gehele wereld. De Deep State is in paniek !!En dit is de website met verdere informatie

CCP Satellites Over Maui At Time of FiresBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk