Wil je meer weten over vaccinaties?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #186


Big Farma en artsen liegen over vaccinaties! Dit is het bekende gestrekte been waarmee je ergens in kan gaan.Ze zeggen dat door vaccinaties het dodental aan kinderziekten omlaag is gegaan. Dat is de eerste leugen want dat ging al omlaag door beteren hygiëne, beter drinkwater en omdat we de stront niet meer in het water of uit het raam gooide! We gingen netjes op het toilet zitten en dat werd netjes afgevoerd door een dicht kanaal, het riool.

Maar eerst wil ik iets anders naar voren halen. Dat is over ons immuunsysteem. Ons immuunsysteem reageert op indringers of andere ziekmakende stoffen en wil ons daarmee beschermen door deze te neutraliseren! Hoe sterker het immuunsysteem is des te minder we ziek worden. Dus is het zeer belangrijk een sterk immuunsysteem te hebben.

Waardoor krijgen we een sterk immuunsysteem? Dat is door goede voeding, door positief denken, door ziekten te doorstaan.

Is het doorstaan van kinderziekten nodig om een sterk immuunsysteem te krijgen? Onafhankelijke wetenschappers, natuurgenezers en bewuste artsen denken van wel. Dat blijkt ook wel in de praktijk. Kinderen die nooit gevaccineerd zijn worden aanmerkelijk minder ziek dan kinderen die wel gevaccineerd zijn. Dus kan de conclusie getrokken worden dat deze ongevaccineerde kinderen een sterker immuunsysteem hebben dan de gevaccineerde kinderen. Krijgen ongevaccineerde kinderen dan meer kinderziekten als mazelen, Kinkhoest of Waterpokken? Nee! 

Volgens mij krijgen kinderen die in lichtere of zwaardere mate kinderziekten mogen doormaken een sterk immuunsysteem waar ze levenslang profijt van hebben! En daarbij kunnen deze kinderen aan hun kinderen een sterker immuunsysteem doorgeven! Dit wil zeggen dat deze mensen een steeds sterker afweersysteem opbouwen, generatie na generatie en steeds beter bestand zijn tegen ziekten. 

Er kunnen altijd nieuwe ziekten ontstaan omdat de natuur veranderingen heeft die dit veroorzaken. Maar dat neemt niet weg dat een sterk immuunsysteem dan een voordeel heeft tegenover een zwak immuunsysteem!

Daar tegenover staan de farmaceutische bedrijven die beweren dat ze het beste voor hebben met uw kinderen. Dat zegt een pedofiel ook! Je zegt erg veel wanneer het in je straatje past! Maar is dit ook de werkelijkheid?

Weet jij welke stoffen er in de verschillende vaccins zitten? Waarschijnlijk niet! Ik kan je vertellen dat er veel giftige stoffen in zitten. Waaronder Kwik, Formedahylde, wat aangemerkt wordt als kankerverwekkend! Maar er zitten meerdere stoffen in die ik niet graag in mijn lijf wil hebben, laat staan bij baby’s

En farmaceutische bedrijven beweren te handelen in het belang van jouw kinderen! Dus liegen ze keihard!

Wanneer we zien hoeveel mensen tegenwoordig een ziekte krijgen is dit een unicum van deze tijd. De helft van de bevolking krijgt een ziekte! Daarvan krijgt 30% kanker. En na de vele vaccinaties tegen Covid krijgen velen turbo kanker. Dat komt omdat het vaccin de T-cellen deels vernietigen! En juist de T-cellen beschermen ons tegen het ontwikkelen van kanker. Dus als we het hebben over bescherming door vaccinatie, blijkt juist het tegendeel waar te zijn!  maar ze brengen de gezondheid van je kinderen in gevaar omwille van winst. 

Er zijn sommige artsen die je niet willen informeren over de echte risico’s, bijwerkingen en additieven van vaccinaties omdat ze het óf niet weten óf niet willen weten. Je wordt gediscrimineerde wanneer je je kind niet laat vaccineren. Zelf denk ik dat het hielprikje dat vlak na de geboorte al wordt afgenomen gebruikt wordt om DNA vast te kunnen leggen in een databank.

Gelukkig zien steeds meer ouders in dat vaccinatie niet de oplossing is. Ook gezien het aantal mensen dat steeds zwakker wordt en ziekten krijgt. Maar het bewijs wordt nog duidelijker bewezen door de steeds duurdere ziektekosten! En dan heb ik het nog niet over de eerste betaling die zelf betaalt moeten worden als je een behandeling krijgt of naar een dokter moet!

Dan nog de vaccinaties tegen Covid waar duidelijk bleek dat de beloften gedaan door “wetenschappers en politici niet waar bleken te zijn. Nee, zelfs berustte op aperte leugens! Wat juist de gevaccineerden bleken het slachtoffer. Waar ongevaccineerden de helden waren en niet of nauwelijks ziek werden, kregen de gevaccineerden juist meerdere keren last van de Covid verschijnselen! En waren lopende Covid verspreiders! Dat is ook de reden dat zeer veel mensen nu er anders over denken en nu hebben besloten geen vaccinaties meer te nemen.

Maar we weten nu nog niet met welke verschrikkelijke misleiding wetenschappers en politici nu komen om de bevolking weer zo bang te maken dat ze toch weer besluiten het vaccin te nemen. Want de kermis zal weer beginnen op radio, tv en bladen. Waar de pseudo wetenschappers, dierenartsen en politici hun trucs laten zijn om jou te overtuigen dat je weer vaccinaties moet nemen om jou en je kinderen te beschermen tegen de grote onbekende en zeer gevaarlijke variant die nu je leven komt bedreigen!

Angst is hun wapen en dat wordt psychologisch geslepen! Angst misvormt je normale denkvermogen, het onderdrukt je, angst maakt je ziek!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk