De dodelijke misleiding …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #185


Het is weer begonnen ….. één dag ziek en het testen begint weer …. met de niet werkende PCR-test komen er fotootjes op de groepsapp van kijk we zijn positief en gevaarlijk.


Met daar achteraan een waarschuwing dat dit echt een “rot variant” is met daaropvolgend een excuus van “ sorry, sorry, sorry we wisten het niet dat we jullie konden besmetten.

Dan zakt de moed mij in de schoenen en besef ik dat het de politiek wederom gaat lukken om die angst knop weer aan te zetten en dat we er nog lang niet zijn. Want het is zinloos om te zeggen dat de uitvinder van de PCR test waarschuwde dat het hier niet geschikt voor was. Ook zinloos om te zeggen dat de cycli sterk opgehoogd wordt waardoor er ALTIJD positieve uitslagen zijn en kom op geloven we nu echt in die goedkope test troep van de drogisterij. Dus weer massaal de mouw opstropen voor de prik. Vrees voor een slagveld deze komende maanden door aanhoudende angststoornissen. 

WANT ZIJN WE ECHT VERGETEN DAT EEN FLINKE GRIEP VERVELEND IS EN HET JE ECHT EEN ZIEK EN BELABBERD GEVOEL GEEFT MAAR ZELDEN DODELIJK IS, ZEKER BIJ GEZONDE MENSEN.

Gisteren op een verjaardag en het onderwerp extreem heet en hot was. Klagen dat het veeeeelstewarm is en de Nederlandse bodem zo sterk vervuild dat het niet meer te meten valt. Het was super gezellig met ontzettend fijne mensen, merendeel veertigers, genoeg geïndoctrineerd om te gehoorzamen en kijken tv en niets anders aan nieuws dus weten zij veel.

Dit zijn de gesprekken anno 2023 de hersenspoeling van jaren werkt overduidelijk. Het was 2003 een erg hete zomer, zo heet dat een wandeling in het bos je deed denken aan de herfst want het bos was bezaaid met dode bladeren die onder je voeten knisperden door de droogte. Mijn jeugd bestond uit een zomer vol zwemmen in het buitenbad en warme vakanties naar Italië waar het toen ook al echt warm was.

WANT ZIJN WE ECHT DE HETE ZOMERS VERGETEN VAN EEN AANTAL JAREN TERUG.  TOEN WE NOG NIET GEK GEMAAKT WERDEN MET KNALRODE WEERKAARTEN.

Dat hersenspoeling zijn werk al jaren heeft gedaan, daar weet ik alles van. Mij was niet anders geleerd dat we de bevrijding aan Amerikanen en Canadezen te danken hebben. Geen leerkracht vertelde dat het zonder de Russen nooit gelukt was en dat het de Russen waren die Berlijn veroverden en de Russen enorme verliezen hadden geleden om de bevrijding waar te maken.

De Russen maakten toen de fout door het Nazisme niet volledig te vernietigen, die fout zullen ze nu niet meer maken. Oekraïne is doordrenkt van Nazi’s en kort voor de oorlog daar begon schreven de Nederlandse kranten openlijk over het corrupte Oekraïne met foto’s van mannen met nazi vlaggen en nu …… het land en zijn leider zijn heilig verklaard. Niets in het Nederlandse nieuws over de HALF MILJOEN doden, gedood aan het front ….. vaders, broers, zonen gestuurd door Westerse oorlogshitsers in dienst van superrijke elites die een enorm financieel belang hebben in Oekraïne. 

Een half miljoen mannen, jongens weggevaagd in no time aan het front. Maar ook daar is een oplossing voor want Polen begint Oekraïense mannen terug te sturen wat Hongarije weigert. Welk land volgt ….. Nederland? 

Kan maar zo zijn.

Onze kinderen ook naar het front om de rijksten der rijken nog machtiger en rijker te maken ….. kan maar zo want de dienstplicht komt weer terug!

In Nederland logeer ik bij mijn familie en vang ongewenst wat propaganda op. De impeachment van Biden is gebaseerd op wraak en Extinction rebellion strijden voor het goede en zijn bij de demonstratie keiharde waterstralen omgetoverd tot een zachte straal. Het was feest op de A12. Politieagentes sturen op grove wijze de hardwerkende Nederlanders terug hun auto in. Het enige wat deze hardwerkende Nederlanders willen is doorgelaten om naar hun werk te gaan, die door Soros betaalde protesterende hufters zijn we meer dan zat.

Wij worden overgoten met propaganda dat de Russen Europa willen veroveren maar wie nog in staat is tot zelfstandig nadenken en de moeite wil nemen om zelf op onderzoek uit te gaan, leert de waarheid ontdekken. 

Onderstaande link verwijst naar een gesprek met Jacob de Jong die zich duidelijk uitspreekt over de misleiding bij de MSM en de leugens en propaganda over de oorlog met Rusland. Zijn zorg dat blijkbaar geen Nederlander beseft hoe diep wij bij deze oorlog betrokken zijn.

Inderdaad de broer van Hugo maar wat een verschil van broers. Het minpuntje in dit gesprek is de interviewster en Jacob zijn opmerking dat Rusland en Hongarije de LHBTQ shit verbieden. Daar ben ik het juist mee eens dat deze indoctrinatie verboden moet worden want ook ik zie het als zeer schadelijk voor de jeugd met onomkeerbare schade als gevolg.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk