dotcom.radio aflevering 380 van 17-09-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #184


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 380: Maak wapens onzichtbaar – DEW’s in Turkije – Amerikaanse taferelen in de polder – Joe Biden de leugenaar – fossiele brandstoffen – heksenjacht op pedofielen – Morele PLICHT om te DELEN – Bill Gates depopulatie biz – gedemoraliseerd – Wereld vrede privatiseren – “Natuur”rampen – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Ik hoop dat mensen het eindelijk eens gaan zien
Speciaal op deze datum zeventien.


Nederlands Nieuws* De Wereld Vrede kunnen we beter privatiseren !!
– de verantwoordelijken kunnen die taak niet aan blijkt uit de geschiedenis

* Gideon van Meijeren 2 maanden voor de verkiezingen met 1 jaar oude zogenaamde opruiing – Amerikaanse taferelen in de polder.

[Huub] Het is geen verwijt, maar het verbaast me de afgelopen weken dat jullie het helemaal niet hebben gehad over Youri Plate, want hij veroorzaakt nogal wat ophef. Zowel bij de msn als in ons alternatief circuit.
Wereld Nieuws[X] Maandagmorgen: Resident Footage From The Wildfires In Turkey Hits The Internet Being Shared With The Hashtag #DEWs
– OPNAMES waarin dit duidelijk te zien is aan het einde van de video

[X] MEME: Make your guns totally invisible for the government by wrapping them in to the Epstein client list

[Mike] [Ze proberen Elon te criminaliseren omdat hij tegen de hiërarchie ingaat door een directe militaire richtlijn te negeren en daarmee verraad pleegt. Er is maar één probleem: het Amerikaanse leger is er officieel niet bij betrokken en de NAVO ook niet. Een verzoek is ook geen bevel.

[de Andere Krant] Voor veel mensen is het nog altijd moeilijk te aanvaarden dat de aanslagen van 9/11 deel uit zouden kunnen maken van een welbewust plan van een schaduwelite die hiermee de macht wilde grijpen in de voornaamste westerse grootmacht. Maar na ‘corona’ en ‘Oekraïne’ beginnen steeds meer mensen het grote plaatje te zien. Als de waarheid aan het licht komt, kunnen we gaan bouwen aan een nieuwe wereld.
– Lees bovenstaande -tot je begrijpt- dat de ontkenners een sta in de weg zijn voor de vooruitgang !!

[X] Tommy Robinson onthult waar de Fosiele brandstof protesten ECHT over gaan. Deze perotesten worden gesponsord door Deep State marionetten. Iedereen staat elke week in de file en wordt dit beu. Jij keurt het goed dat dit niet meer mag. Vervolgens boem een lockdown en jij mag niet meer protesteren Boom Boom Boom, eigen schuld dikke bult, …

[X] The panama Canal has turned into a planned traffic jam to start planned food and supply shortages

[X] Frankrijk sluit zich aan bij de Blade Runners beweging, 5G-torens worden neergehaald.

[X] Over “fossiele brandstoffen”: hoe kan het dat oppervlakte fossielen tot max 2 km diep worden gevonden maar olie tot 10 km dieper en gas nóg veel dieper?

[Willem Engel] Sound of freedom is een ‘normale’ film over een abnormaal onderwerp – Critici vrezen heksenjacht op pedofielen –
– Me: Let the games begin !!
– Het begint de goede kant op te gaan, dit is immers hét onderwerp wat we in de schijnwerpers willen hebben, het begin van het einde !!

[X] I know that Washington isn’t a town where people are known for keeping their word. Speaker McCarthy, I’m here to hold you to yours.
– en … kijken jullie even mee – Kevin McCarty aanklacht Joe Biden

[Cher] “If Trump is reelected, I’m going to blow my brains out
– ME: She sang about it: “All I realy want to do” – “Bang bang” – “I feel something in the air” – “Dark lady” – “If I could turn back time” – “You Haven’t Seen the Last of Me” My take on it from 2020; “Stop Crying Your Heart Out”

[X] “Natuurrampen” Hong Kong – Griekenland – Spanje – India – Brazilie – Bulgarije – Turkije – Oman – Guantalamala – Mexico …
– Na de zware regenval in Griekenland, is naar schatting, 25% van de Griekse landbouwproductie verdwenen in nog geen 48 uur.

[OMG on X] James O’Keefe Gets CNN Technical Director ON CAMERA Talking About The Importance Of “Getting Donald Trump Out Of Office”
CNN – NYT – NYP en andere media lanceerden de ene leugen na de andere die wereldwijd hun klankbeeld volgden

[X] O’KEEFE UNDERCOVER IN LAHAINA PART 1:
– Er mogen beslist geen zaken aan het licht komen die daar hebben plaatsgevonden, vage politie verordeningen tegen the first admentment.

[Liz Chrokin] The Clinton Foundation announced that His Unholiness Pope Francis is scheduled to participate at next week’s Clinton Global Initiative 2023 meeting in New York along with Gov. Gavin Newsom, Jen Psaki, Dwayne Wade and Fox News Channel’s Dana Perino. — – Jeffrey Epstein claimed he co-founded the Clinton Foundation.
– – Jaren geleden had Bradley Edwards, de advocaat die veel Epstein-slachtoffers vertegenwoordigde, moeite om Ghislaine Maxwell op te sporen om haar een dagvaarding te sturen. Ze loog over haar verblijfplaats en beweerde dat ze het land uit was; hij kon haar echter vinden op een bijeenkomst van het Clinton Global Initiative en daar werd ze gedagvaard. Maxwell beweert ook dat ze heeft geholpen bij de oprichting van het Clinton Global Initiative.

[Tread] MASTER THREAD – MAUI FIRES 2023
– BlackRock, Vanguard, dat zijn bekende namen die opduiken bij de ramp
– Why is there already a book about the Maui Fires on Amazon?
Published on August 10, 2023.
– Waarom kreeg John Pelletier who was the Incident Commander of the 2017 Las Vegas Mass Shooting, een salaris verhoging die eerst snel goed gekeurd diende te worden voor de wet … omkoop geld ?

[X] England is on the verge of giving up on the WEF Agenda 15 min city after almost all of the Camera’s have been destroyed & 50k people refused to pay the fines.
Media* Bijna standaard wordt ELK bericht dat ik like op X ook gedeeld. Wordt het niet je Morele PLICHT om het dan ook te DELEN, of vind je dat de PUINHOOP op deze wereld nog wel even door mag geen ? WAAR WAS JIJ TOEN, … EN WAT DEED JIJ, …

ELK bericht dat ik op gedachtenvoer plaats deel ik zelf op het factsforum, X, Gettr, TruthSocial, MeWe, WeWake, VriendenPlek, VK, Minds, Gab, en nog wat Telegram groepen. Het gaat via de RSS feed naar verschillende startpagina’s Ik zal wel moeten met een Google Shadow Ban. En dit is al lange tijd mijn #1 bezoekers leverancier met stip startpagina.mediacollectief.nl/

[Martijn] Hoi Henk, Dat fatsforum niet werkt via sommige vpn’s moet je denk ik omdraaien. De server waar fatsforum op draait, zal sommige vpn ip’s weren, omdat die ip’s (van die vpn servers) vaak misbruikt worden en daardoor op een blacklist terecht komen. Daarom moeten ze bij zo’n vpn dienst vaak nieuwe ip’s hebben.

Beste even wisselen van server, binnen hetzelfde land, om te zien of het echt fatsforum is wat geblokkeerd is, of dat je gewoon gebruikt maakt van een “vervuild” vpn ip.
(on)Gezondheid* reclame voor de McDonalds
Voor een keertje langs de M, krijg je niet gelijk wat VAN
Maar met een V, weet je nooit of dat wel KAN

[X] Bill Gates: Recht voor zijn raap: Hoeveel mensen denk je nog van deze planeet af te kunnen helpen met de V business. Open en bloot vertelt met veel trots !!

[Eric] We weten dat de deep state weer zinspelen op een nieuwe variant van covid, maskertjes dragen, vaxxen en meer van die ongein. We zien het nu aankomen en zijn ze een stap voor om deze onzin de kop in te drukken door hier informatie over te delen. We weten echter niet of en wat ze gaan doen. Proberen ze het opnieuw met covid en is het echt of fake? Niemand die dat weet. Om ze een stap voor te zijn, kwam ik een goedkoop adres tegen van Avermectine wat exakt hetzelfde is als Ivermectine.
– Ik bestel helemaal niets meer, we weten de distributie methode, zijnde het vaccin voor de distributie via voeding of de lucht ben ik niet bang daar heb ik een immuunsysteem voor.
Gedachtenvoer[Mike] Sta NIET toe dat je gedemoraliseerd raakt. Dat is precies wat [ZIJ] willen. Eenmaal gedemoraliseerd, hebben [ZIJ] gewonnen. De overwinning behoort toe aan de #standvastigen. Het einde is niet voor iedereen, een ware karaktertest. Geduld, geloof & vertrouwen worden beproeft !!

[X Meme] Het starte niet met de gaskamers

Het starte met 1 partij die de media controleerde. Een partij die de narratief controleerde. Een partij die bepaalde wat de waarheid was. Een partij die die censuur toepaste op het vrije woord en de oppositie. Een partij die mensen verdeelde tussen ‘zij’ en ‘wij’ en vertelde hun supporters om ‘hen’ lastig te vallen. Het starte toen goede mensen een oogje toededen en het lieten gebeuren


Een vorm van denken is logica
voor velen een soort algebra
Logica zijn de regels van het denken
Moeilijk om aandacht aan te schenken
Het bedenken van oorzaak en gevolg is logica
Politiek incorrecte woordkeuze als censuur maffia
Met het logisch denken begint de wijsheid
Het vrije denken de basis van je vrijheid

* GV De ‘Bubble’ waarin je leeft kan in èèn enkele dag barsten !!
* GV Goedgelovig of, dat is gewoon stom [?]
* GV Vermijd de potentieel ‘dodelijke’ mRNA-boosters
* GV “Westerse landen ruïneren het handelssysteem en de financiële banden”– Poetin
* GV George Soros en de Nazi’s!
* GV De Oekraïense gehaktmolen laten ze maar doordraaien!

* MEME:
Be carefull what you tolerate
YOU ARE TEACHING PEOPLE HOW TO TREAT YOU

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten