Goedgelovig of, dat is gewoon stom [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #183


Wat is er gebeurd met iets gewoon afwijzen omdat het stom is? Hoe vaak hebben we in het verleden niet op deze evaluatie kunnen vertrouwen bij de beslissing om iets wel of niet te doen? Ik zal dat koekje dat ik gisteren op de weg vond toen ik aan het wandelen was niet opeten omdat “dat gewoon stom is”. Misschien is het stom vanwege een aantal onderliggende criteria waar u naar zou kunnen verwijzen, maar u hoeft niet zo ver te gaan in uw beoordeling. Het is gewoon stom, dus u eet het beschimmelde koekje niet op, Todd Hayen.Hier zijn er nog een paar: u maakt midden in de nacht geen wandeling in een gevaarlijk deel van de stad omdat “dat gewoon stom is”. U rijdt niet met uw auto 100 km over de snelheidslimiet omdat “dat gewoon stom is”. Als u met vrienden uitgaat, drinkt u geen hele fles wodka want “dat is gewoon stom”. U snijdt uw penis niet af omdat u in uw hart echt voelt dat u een vrouw bent, want “dat is gewoon stom.” Oh, wacht even, dat voorbeeld telt niet. Mensen doen dat links en rechts. Stom of niet. Hmm.

Wat dacht u van deze. U schaft het geslacht niet af omdat u zich gewoon niet voelt als het geslacht waarmee u geboren bent (niet GEDOELD maar GEBOREN). En de “u” in dit voorbeeld is de hele medische industrie. De medische industrie schaft het geslacht af, alleen maar omdat patiënten besloten hebben dat ze zich niet identificeren met de lichaamsdelen die aangeven dat ze een bepaald geslacht hebben. Sorry, jullie allemaal gewaardeerde artsen en medische professionals, dat is gewoon stom.

Stom. Of is het dom

Er zijn geen ander woorden voor om het uit te leggen: stom.en dom!

Wat is er gebeurd? Wat is er gebeurd met gezond verstand, en dan bedoel ik het eenvoudigste soort verstand. Het verstand dat u ervan weerhoudt uw vingers af te bijten als u op uw vingernagels kauwt, of het verstand dat u ervan weerhoudt uzelf in brand te steken als u marshmallows roostert. Dit soort zintuigen hebben zelfs baby’s tot op zekere hoogte, en zeker de meeste kinderen hebben het. (Als dat niet zo was, zou een zeer hoog percentage kinderen elke dag omkomen bij het spelen met hun vriendjes in de achtertuin … oh ja, kinderen spelen niet meer in de achtertuin. Misschien hebben ze daarom geen gezond verstand meer).

De giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of “langzame genocide”?

Ik sta helemaal perplex van dit alles, net als van een heleboel andere eigenaardigheden hier in Bizarro World. We hebben geklaagd over een gebrek aan kritisch denken onder velen van ons, en ik veronderstel dat dit “doe wat stom is en denk dat alles goed komt” concept een andere vorm van “kritisch denken” is. Maar ik denk dat het eenvoudiger is dan dat. Kritisch denken is wat we doen als we ergens verbijsterd over zijn, als we iets proberen uit te zoeken. Dit is anders, het is basaler, we hoeven er niet echt over na te denken – of zouden dat niet moeten doen. Sommige dingen zijn gewoon stom om te doen, wat kan ik nog meer zeggen?

Ik las onlangs een artikel over een arts in een ziekenhuis in een stad in de Verenigde Staten die te maken kreeg met een patiënt die hij nog niet had onderzocht. De intake formulieren die hij bij de opname van deze persoon kreeg, beschreven zijn symptomen. De arts controleerde onmiddellijk het geslacht van de patiënt zoals dat op het formulier stond. Blijkbaar identificeerde de persoon zich als vrouw, terwijl hij biologisch gezien een man was, de arts stelde een verkeerde diagnose en de patiënt stierf bijna. Het is duidelijk dat het biologische geslacht van een persoon iets te maken heeft met hoe het lichaam functioneert (duh), en bepaalt welke symptomen gerelateerd zijn aan welke kwaal (in dit geval een hartaanval). Oeps.

Wie was hier stom? Nou, naar mijn bescheiden mening, iedereen die erbij betrokken was. De patiënt was stom omdat hij niet aangaf man te zijn toen hem gevraagd werd welk geslacht hij had, de triage verpleegkundige was stom omdat zij zich verplicht voelde het “woke” protocol te volgen en “de waardigheid van de persoon te respecteren bij het identificeren van zijn/haar seksualiteit” en de dokter was stom toen hij de stomheid van de andere twee betrokkenen niet in twijfel trok. Natuurlijk kan dit verhaal helemaal nep zijn, want de hele zooi lijkt me erg stom. Maar toch ben ik er zeker van dat, zo niet nu, dan toch in de toekomst dit soort problemen steeds weer de kop op zullen steken. We zijn ontegenzeggelijk gedoemd.

Wat zijn er nog meer gewoon stomme dingen die zoveel mensen blindelings doen?

Nou, bijvoorbeeld – een grote – een vreemde stof in uw lichaam laten spuiten om een mysterieuze “niet zo duidelijk gevaarlijke” ziekte af te weren. Wat vindt u daarvan? Om u de waarheid te zeggen, als iemand hiertoe wordt overgehaald, zou ik hem niet stom noemen. Ik ken heel wat fijne wappies die één of twee keer een prik hebben gekregen. De oplichting was zo sterk en zo krachtig, als u er nog niet van doordrongen was dat de regering geen enkele geloofwaardigheid heeft (ik was dat niet) voordat Covid uitkwam, dan vergeven we het u allemaal dat u erin getrapt bent. Ik denk ook niet dat er iemand stom was die wel beter wist, maar zijn kinderen niet zou kunnen voeden als hij de kluif niet kreeg. God zegene hen.

De hele zaak was echter nog steeds behoorlijk verdacht, zelfs in het begin. Hier is een vaccin dat op wonderbaarlijke wijze is uitgevonden en ontwikkeld, om te voldoen aan de eisen van een verzonnen virusinfiltratie van de wereldwijde menselijke bevolking.

Laten we zeggen dat het virus echt helemaal was wat ze zeiden dat het was, maar dat er empirisch geen of weinig bewijs was. (Dat zou natuurlijk betekenen dat wat ze zeiden een leugen was.) Waarom zou iemand er dan nog op vertrouwen dat het vaccin “veilig en effectief” was? Oh, juist, de technologie voor het vaccin bestaat al 20 jaar en ligt daar gewoon op een plank te wachten tot het bijbehorende virus opduikt zodat het zijn glorie kan opeisen als de medische redder die het is. Er is helemaal niet over nagedacht dat wanneer die technologie daadwerkelijk op levende wezens werd getest, ze er dood aan gingen. Dat is pas stom. Maar toch stonden de mensen massaal in de rij om zich te laten aftuigen, metaforisch gesproken. Ok, ok, zoals ik net al zei, misschien is het helemaal niet zo stom om het vaccin te nemen toen het voor het eerst verscheen, maar om na een jaar of zo de voortdurende boosters te krijgen, zonder er goed over na te denken … denk je? Stom? Nogal. 

Hmm, wat nog meer? Waarschijnlijk het stomste voorbeeld van stom zijn was de masker gekte. Soms leek de gekte rond maskers meer op de Pet Rock-rage van de jaren 70 of de Elmo-rage van de jaren 90. Het was allemaal gebaseerd op niets of niemand. Het was allemaal gebaseerd op niets dat ook maar een beetje echt was. Een los masker van papier of stof over uw mond en neus moest wat tegenhouden? Virale deeltjes die zo klein waren dat ze door het papier of de stof heen konden gaan als een pinda die naar een ketting-hek wordt gegooid (eigenlijk meer als een rijstkorrel, maar pinda klinkt beter). Natuurlijk moet u een 6e klas opleiding hebben om te begrijpen dat dit stom is, maar de meeste mensen die maskers droegen hadden zo’n diploma.

Kun je goedgelovig zeggen? Misschien is dat een andere manier om ernaar te kijken. En ter verdediging van allemaal mensen die in deze poppenkast trapten, wil ik zeggen dat ik bijna een van jullie was. Ja, ik was bijna stom. En ik moet toegeven dat ik veel stomme dingen in mijn leven heb gedaan. Ik ben stom en goedgelovig geweest. Maar … als ik me mijn stomheid of goedgelovigheid realiseer, geef ik dat meestal toe. (Nogmaals, ik wil niet klinken alsof ik aan deugden verheerlijking doe, ik weet zeker dat er momenten zijn geweest waarop ik mijn stommiteiten met hand en tand heb verdedigd). Waarom zijn zoveel mensen stom geweest en willen ze dat niet toegeven? Game over mensen. Beken gewoon uw stomheid en doe met ons mee in deze strijd tegen onze gemeenschappelijke vijand. Maar nee, daar lijken ze niet toe bereid.

Dat is pas stom.
© Todd Hayen

Reactie.

Ik weet niet of het alleen stom of dom was om de vaccinaties te nemen? Het is soms erg moeilijk de motieven van anderen te beoordelen. In dit geval waren er een aantal wetenschappers en politici die op zeer psychologische manier de bevolkingen angst aanpraten. Ik zou eigenlijk willen zeggen dat ze de bevolking naar een plek dreven waar het moeilijk was uit te komen.
Vooral de woorden:” je doet het voor een ander” waren zo ontzettend gemeen en asociaal dat het eigenlijk mensonwaardig was dit te gebruiken!

En dat werd ook al snel duidelijk! Broeders, zusters, kinderen, en andere familie, maar ook vrienden werden hiermee tegen elkaar opgezet en uit elkaar gedreven. Dit was een daverende slag in het gezicht van de persoonlijke vrijheid en sociale omgang! En dit kon alleen gedaan worden door figuren met een grote narcistische inslag en een volkomen psychopathisch aanleg. Want op het moment dat je voor een groot publiek dergelijke uitingen zegt kan alleen maar wanneer er geen menselijke emotie aanwezig is! Of je moet zo STOM zijn dat je helemaal niet begrijpt wat de inhoud is van deze woorden! En waarom? Om mensen te dwingen tot vaccinatie? Waar bleef de vrije keus?

Als je, als bewindspersoon de macht hebt dergelijke opmerkingen te maken en daarmee een groot publiek zo te beïnvloeden, en je doet dat ook nog met valse redenen, dan moet dat eigenlijk ook door de rechterlijke macht veroordeeld worden! Schijnbaar is er niemand die hem een halt toeroept! 

Maar is dit een les geweest? Heeft er iemand begrepen wat er is gebeurd? Laten we dit weer gebeuren? Ik ben bang van wel! Want je wordt bang gemaakt, je wordt zo bespeelt dat de angst de overhand krijgt en dat je bijna smeekt om een oplossing van de overheid om je angst weg te nemen en je veilig te voelen. Het vertrouwen dat je als kind had in je vader en moeder heb je nu gegeven aan de overheid! En die maken daar dankbaar gebruik van.

Maar wat zegt dit over jou?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk