Vermijd de potentieel ‘dodelijke’ mRNA-boosters


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #182


Top gezondheidsfunctionaris dringt er bij het publiek op aan om ‘dodelijke’ mRNA-boosters te vermijden vanwege de uitbraak van VAIDSDe hoogste gezondheidsfunctionaris van Florida, hoofdarts Joseph Lapado, heeft er bij het publiek op aangedrongen om de dodelijke mRNA boostersprikken te vermijden vanwege een wereldwijde uitbraak van VAIDS die in verband wordt gebracht met de Covid-injecties, bericht Sean Adl-Tabatabai.

De door gouverneur van Florida, Ron DeSantis gekozen hoofdarts waarschuwde het publiek om de nieuwe booster, die president Biden naar verwachting in de komende dagen zal goedkeuren, te vermijden.

Ladapo gaf de waarschuwing tijdens een persconferentie en zei dat er bewijs is dat de injectie ernstige schade aan de gezondheid kan toebrengen.

Ladapo’s waarschuwing valt samen met soortgelijke waarschuwingen van andere wetenschappers over de hele wereld, die allemaal alarm slaan over de epidemie van vaccin-verworven immunodeficiëntiesyndroom (VAIDS).

Net als AIDS valt de ziekte het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam aan, waardoor mensen kwetsbaarder worden voor andere infecties.

Slaynews.com meldt: “Luister van binnen naar wat logisch is, wat goed voelt, weet je, wat aanvoelt als de waarheid,” zei Lapado, die zijn advies gaf over het krijgen van de injecties.

“We weten het allemaal als we het van binnen voelen.”

Lapado haalde verder recente wereldwijde studies aan die aantoonden dat mensen die de “boosters” kregen, meer kans hadden om Covid en andere ziekten op te lopen.

Zoals Slay News meldt, bleek uit een explosief onderzoek dat mensen die mRNA-injecties hebben gekregen meer kans hebben om Covid op te lopen dan iemand die niet gevaccineerd is.

DeSantis vergezelde Lapado op het evenement om de waarschuwing van de top gezondheid ambtenaar over de “boosters” te ondersteunen.

De gouverneur noemde de federale regelgevende instanties bij de FDA en CDC corrupt en beweerde dat ze “in feite een arm van Big Pharma zijn geworden”. 

Goedkeuring van de bijgewerkte boosterprikken wordt binnen enkele dagen verwacht.

Pfizer, Moderna en Novavax hebben allemaal nieuwe versies van de injecties gemaakt om uit te rollen naar het publiek.

Net zoals de griepprikken elk jaar worden bijgewerkt, gaf de FDA de fabrikanten van COVID-19-vaccins een nieuw recept, gericht op varianten die opkomen in de aanloop naar de cruciale verkiezingen van 2024.

De injecties die de FDA gaat goedkeuren zijn gericht op de XBB.1.5-variant.

De XBB.1.5-variant is de afgelopen maanden echter vervaagd.

Volgens schattingen van de CDC is XBB.1.5 verantwoordelijk voor ongeveer 3 procent van de huidige gevallen.

Het federale agentschap zegt dat verschillende andere nieuwere Omicron-varianten domineren, aangevoerd door de 2024-verkiezingsvariant, EG.5, met ongeveer 20 procent.

Maar ondanks waarschuwingen voor nieuwe varianten voor een pandemie die al lang voorbij is, is er geen toename van sterfgevallen door het virus geregistreerd.

In een recent rapport wordt opgemerkt dat de meeste geregistreerde gevallen van nieuwe varianten ontdekt zijn door “incidentele” detectie.

Dit betekent dat de patiënten een ziekenhuis bezochten om een andere reden, die niets te maken had met Covid, en niet wisten dat ze het virus hadden totdat ze getest werden.

Tijdens Ladapo’s persevenement zwoer DeSantis dat Florida geen lockdowns zal afdwingen, scholen niet zal sluiten of het dragen van maskers en vaccins niet zal verplichten vanwege de recente toename van gevallen.

“Mensen stevenen weer af op deze waanzin,” zei DeSantis.
©Sean Adl-Tabatabai

Reactie.

Angst is de emotie die gebruikt wordt om mensen vrijwillig iets te laten ondergaan dat ze normaal nooit zouden doen. Hoe kan dit? Dat komt omdat bijna ieder mens bang is en daarom het vermogen verliest normaal te kunnen denken! Angstig zijn is niet erg. Iedereen is wel eens bang! Maar je door angst te laten leiden is heel erg dom! 

Dit nieuwe (virus) heeft ook te maken met de komende verkiezingen in de VS. Is er weer een pandemie dan moeten de Amerikaanse burgers weer per post stemmen en is het weer heel eenvoudig de verkiezingen te vervalsen! Maar dit terzijde!

Kijk wat er werkelijk gebeurt!!!

Ze weten nu al dat er weer een nieuwe variant komt. Dat heeft Bill Gates ook al voorspeld! Hoe weten ze dat? Dat kan alleen wanneer ze dit kunnen zien in een laboratorium! Dan weten ze welke variant er aankomt. Maar ik vraag me dan af of ze die variant niet zelf kunnen maken?

In de verschillende labs die het Russische leger heeft opgeruimd in Oekraïne zijn bewijzen gevonden dat er in deze labs ( virussen ) werden gemaakt die gebruikt kunnen worden voor biologische oorlogsvoering! Er werden zelfs producten voor chemische oorlogsvoering gemaakt! En dit nog wel onder de vlag van het Pentagon! Beide ten zeerste verboden in de oorlogswetgeving!

Dus wanneer er weer een nieuwe variant komt en er zijn figuren die dit van tevoren al weten en bepalen welk vaccin hiervoor gebruikt kan worden, zegt mijn gevoel dat dit niet kan kloppen!!!! 

Wanneer een hoge gezagsdrager, die tevens arts is, het advies geeft het vaccin niet te nemen neem ik dit zeer serieus. Want hij is één van de weinigen die dit durven. Vergelijk ik dit met de rest van de westerse politici die dwingende adviezen geven je wel te laten vaccineren, dan slaan bij mij de stoppen door en denk ik waarom? Nu denk ik dat elke vorm van vaccinatie niet goed kan zijn omdat er een aantal zeer giftige en kankerverwekkende stoffen nodig zijn in elk vaccin dat gegeven wordt! Waar artsen hun plicht verzaken door baby’s bloot te stellen aan deze giftige stoffen, doet mijn hart bloeden. Als je jezelf, als arts, niet verdiept in de gevolgen van het vaccineren, ben je geen betrokken arts en leg je de eed die je hebt afgelegd volkomen naast je neer!

Dus beste mensen, ga eens op zoek op internet, op Gedachtenvoer.nl en zie wat belangrijke wetenschappers die niet betaald worden door BIG Farma zeggen over de vaccinaties die geweest zijn en die nog komen. Wat het schijnt dat alleen onafhankelijke wetenschapper en politici de werkelijke gevaren vertellen!

En omdat ik in het verleden zelf therapeut was, en zeer veel weet over ziekten, kan ik je alleen maar waarschuwen, doe het niet!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk