De Oekraïense gehaktmolen laten ze maar doordraaien!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #179


De voormalige premier van Oekraïne, Azarov, zegt dat de Oekraïense verliezen tegen het einde van het jaar meer dan 500.000 mensen zouden kunnen bedragen.“Ze registreren opzettelijk mensen die zijn vermoord als vermist om geen uitkering te betalen”, benadrukte Nikolaj Azarov

MOSKOU, 7 september. /TASS/. De directe, onherstelbare verliezen van de Oekraïense strijdkrachten zouden tegen eind 2023 meer dan 500.000 mensen kunnen bedragen, zei de voormalige premier van het land, Nikolaj Azarov, op de televisie van Mriya.

“De directe KIA-verliezen bedragen 350.000 tot 450.000 en de voor de hand liggende voorspelling is dat de grens van een half miljoen tegen het einde van het jaar zal worden overschreden. En wat is een half miljoen voor Oekraïne? Het is de bevolking van een groot regionaal centrum”, zegt hij. “En dit zijn alleen maar directe verliezen. Ze registreren opzettelijk mensen die zijn omgekomen als vermist, om geen uitkering te hoeven betalen”, zei hij.

Het Russische ministerie van Defensie schat dat de Oekraïense strijdkrachten alleen al tijdens het mislukte zomeroffensief meer dan 66.000 man personeel en 7.600 wapens verloren. Alleen al de afgelopen maand hebben Russische troepen 34 commandoposten van de operationeel-tactische commandostructuur van Oekraïne met precisieaanvallen getroffen.
©Tass

Reactie.

Helaas gaat dit maar door omdat de NAVO-landen en de betrokken politici niets willen weten van een staakt het vuren of een oplossing voor vrede in Oekraïne! Dit is inmiddels zo ver geëscaleerd dat Rusland alleen een vrede zal accepteren op haar voorwaarden na het afbreken van de vredesbesprekingen door de inmenging van Groot-Brittannië via Johnson, de afgetreden en volkomen mislukte premier van Engeland!

Wanneer we werkelijk eerlijk willen kijken naar de tegenovergestelde belangen die hierin meespelen, dan zien we duidelijk dat de westerse politici willen vreten van twee walletjes! 

Wat bedoel ik hiermee? De westerse politici omarmen de klimaatakkoorden en nemen maatregelen die voor de burgers erg duur uitvallen! De maatregelen moeten voorkomen dat de aarde opwarmt, de CO2 en de stikstof verminderen! Hiervoor worden draconische maatregelen genomen die zeer waarschijnlijk niet realiseerbaar zijn! Wanneer we allemaal gedwongen worden over te schakelen op elektriciteit, dan is het elektriciteitsnet dat hiervoor nodig is lang niet toereikend en zal vervangen moeten worden. Dit op zich is alweer erg vervuilend! Daarbij is overgaan op elektra zeer kwetsbaar omdat er verder geen alternatieven meer zijn zoals nu. Daarbij is gas de schoonste fossiele brandstof die er is. Halen we de koolstof uit aardgas, dan is er helemaal geen vervuiling. En omdat ik dit weet horen politici dit ook te weten! Dus vraag ik me af wat de achterliggende motieven zijn om de klimaatmaatregelen zo door te drukken.

Daartegenover staat dat oorlogvoeren één van de meest vervuilende gebeurtenissen is die men kan bedenken. Niet alleen op milieugebied, maar in alle facetten. Het vervuilt zelfs de geest van de mens!  De westerse politici blijven geld en wapens weggeven aan de leidende partijen in Oekraïne. Wat een enorme vervuiling. Daar horen we Frans Timmermans niet over. Die is daarover muisstil! 

Maar zoals ik erover denk is het klimaat en de maatregelen een politieke kwestie die ergens anders voor wordt gebruikt! Is het een vorm van dictatuur? Wij politici hebben het voor het zeggen en wij kunnen de bevolking dwingen tot zaken die wij willen. Gezien de dwangmaatregelen tijdens de zogenaamde Covid pandemie geloof ik best dat dit een belangrijk gegeven kan zijn! Dus we moeten wel oppassen dat dit niet te ver doorslaat en we slaven worden van een politiek systeem dat niet menselijk meer is!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk