De ‘Bubble’ waarin je leeft kan in èèn enkele dag barsten !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #178


Iedereen leeft in een luchtbel, een Bubble zoals men dat treffend in het Engels noemt. Je hebt je vrienden, je familie, je netwerk en hebt er vertrouwen in dat je daar op kan bouwen, totdat, …


Totdat er iets in je eigen leven gebeurd waardoor dit hele netwerk langzaam in gaat storten of soms zelfs, van de een op de andere dag !

Iets in je gedachten wordt getriggerd waardoor je op onderzoek uitgaat waar die gedachten vandaan komen. Ze zijn vaak in tegenstrijd met je referentiekader, maar die trigger zet je aan, dwingt je welhaast om verder te kijken.

Vanaf het -allereerste- moment dat je je eerste twijfels uit binnen je bubbel gaat je netwerk veranderen, soms langzaam, soms razendsnel.

Vooral de laatste drie jaar zie je dit gebeuren. Jij komt in contact of staat open voor ander nieuws dat je ‘vrienden’, zien als het zo befaamde woord; “complot”. 

Of zoals de laatste jaren veelvuldig gebeurde. Je bent niet gevaccineerd en je beste vriend, familie of zelfs gezinslid weigert je de toegang tot hun huis. 

BOEM: Jij bent een gevaar !

Als door de bliksem getroffen is je vertrouwde bubbel uit elkaar gespat. Daarom voelt iedereen zich eenzaam en niet begrepen als je dit meemaakt.

Dit gevoel kent elke, maar dan ook elke complotdenker uit eigen ervaring. Bij hen bouwde dit gevoel zich langzaam over tijd op. Zij konden er dus langzaam aan wennen dat veel mensen nog in een andere gedachten wereld leefde, nog in de Matrix, want dat is het.

Dè Matrix is de wereld waar mensen in ‘denken’ te leven, een wereld die hun getoond werd via radio, TV, kranten en magazines, via je scholing, kortom alles in het dagelijkse leven.

Maar langzaam kwam bij de complotdenkers het besef dat -logisch denkend- er puzzelstukjes waren die niet pasten. En dit logisch denken werd meer en meer de sleutel.

Hoe kan het in hemelsnaam bestaan dat je met zwaar vergif zoals chemotherapie iets kan genezen wat men kanker noemt. Als de vergiftiging therapie ‘aanslaat’ ga je dus niet dood !

Bestraling idem dito, er wordt iets binnen in je lichaam letterlijk verbrand, en dat iets heeft de mogelijkheid zich te verplaatsen naar andere plaatsen, ga je dan overal brandjes stichten?

Of ze snijden ‘iets’ eruit, was dat ‘iets’ overbodig dat je het zonder kan doen?

Zo gauw jij dit beseft ga je andere mogelijkheden ontdekken, je vrienden komen je met raad en daad bij staan of je nu wel verstandige keuzes gaat maken. De dokters hebben daar immers voor gestudeerd !!

De dokters hebben daar immers voor gestudeerd !!

Dat wordt op zich al een schokkend feit als je ontdekken gaat hoeveel mensen er ziek zijn en letterlijk dood neerstorten ‘plotseling’, en er dokters zijn die dat jou adviseren, soms / vaak dwingend aansprekend. De media, de politiek allemaal brengen ze het zelfde verhaal. 

De wereld lijkt wel gek te zijn geworden, maar ergens vertelde je intuïtie; “Ik doe het niet”, of net als ik, ik was al lang op de hoogte van de vaccinatie kwakzalverij gedurende de 150+ jarige geschiedenis. Ergens daar in het midden van intuïtie en kennis bevond een ieder zich. Mensen die geen van allen spijt hebben dat ze de prik ’niet’ hebben genomen, allen prijzen ze zich gelukkig.

Wat heeft dat gedaan met al die bubbels?

Sommigen hebben zich een gewapende bubbel aangemeten waar tegengestelde informatie niet welkom is. Ze communiceren dit openlijk, je mag in mijn nabijheid verkeren maar dit zijn mijn regels, mijn voorwaarden. 

Ik laat ze, wetende dat de geschiednis zich in het cactus tijdperk bevind waar elke ballon, luchtbel en bubbel zich in de gevarenzone bevind om lek geprikt te worden. Ik kan dus rustig mijn tijd afwachten, ze komen wel aan de beurt en weinigen gaan ontsnappen, weinigen, …

Zo zien we steeds weer nieuwe bubble’s ontstaan waar we soms een oude vriend tegenkomen maar vooral nieuwe vrienden smeden. Zo wordt die intense eenzaamheid waar niet iedereen mee om kan gaan toch weer dragelijk. En we hopen dat meer oude vrienden het ook gaan ontdekken maar we kunnen niets forceren. Als je express de bubbel van een ander doorprikt heb jij het gedaan, of het dan nog ooit goed gaat komen dat is de vraag.


In cactusland is geduld dus een schone zaak!


Maar wat komt er daarna? Als iemand in zijn of haar oude bubbel een eerste signaal, haast onopmerkzaam afgeeft, dat er twijfel heerst. Herken je dit signaal dat wel als je hart vol wrok zit omdat ‘ze’ je de deur gewezen hebben, geen toegang meer verleenden, je verstoten hebben, pure apartheid. Dat woord dat je voornamelijk kenden uit Zuid Afrika, dát beladen woord waar je eigenlijk geen voorstelling van kon maken tot je het zelf meemaakte !!!

Dat is wat mij aansprak in het liedje waar ik je al een tijd over opmerkzaam maak, het liedje van Eric Lindel wat exact de tittel had die in een zin verteld waar hét om draait; “Start a revolution in your heart”Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk