Help; Ik kan het nieuws niet meer bijhouden !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #176


Het hele jaar al behandelen we zaken die voorheen nieuwswaardig zijn niet meer, alleen de belangrijke zaken worden voor het voetlicht gebracht. Dotcom.radio zit al boordevol voor zondag, maar de meeste mensen krijgen daar totaal niets van mee via de MSM, … Het wereldnieuws vliegt je om de oren !!


Deze week is wederom een week met wereldnieuws

Wereld N I E U W S
– benieuwt was de MSM je gaan vertellen, kijk, …

En dit is de twist die de MSM hieraan geven, oordeel zelf, …

Uit de oude doos, maar nieuw voor velen

Als de Vaxperimenten weer beginnen, …

Vaccinatie schade

Wakker worden, … of niet [?]

Je B E S T E vriend, …

De verantwoording van de ouders

En al deze berichten kwamen voorbij in slechts een uurtje, … Zondag komen ze langs in dotcom radio. Dan verbinden we de punten.

Uploaded at Rumble November 2021 en pas net 198.000 vertoningenBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk