Neurenberg tegen de vaxcinazi’s?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #175


Nadat Pfizer COVID-19 prik-contract vrijgeeft via gerechtelijk bevel is de roep om Neurenberg-stijl processen luider dit nadat de Zuid-Afrikaanse regering het COVID-19 prik-contract met Pfizer vrijgaf als onderdeel van een gerechtelijk bevel.De details van het contract werden onthuld “in een analyse van het Health Justice Initiative (HJI), een Zuid-Afrikaanse NGO die campagne voert tegen ongelijkheid in de volksgezondheid nadat het vorige maand een rechtszaak had gewonnen om de regering zover te krijgen dat ze haar contracten vrijgaf,” schrijft Aljazeera.

Eén sectie die eruit springt is de “Erkenning van de koper”.

Deze luidt als volgt: Koper erkent dat het Vaccin en materialen gerelateerd aan het Vaccin, en hun componenten en samenstellende materialen snel worden ontwikkeld vanwege de noodsituatie van de COVID-19 pandemie en verder zullen worden bestudeerd na levering van het Vaccin aan Koper onder deze Overeenkomst. Koper erkent verder dat de langetermijneffecten en werkzaamheid van het Vaccin op dit moment niet bekend zijn en dat er nadelige effecten van het Vaccin kunnen zijn die op dit moment niet bekend zijn. Verder erkent de Koper, voor zover van toepassing, dat het Product niet in serie wordt gemaakt.

Viva Frei, een advocaat-die-podcast geworden is, zei dat hij na het lezen van het contract nu voorstander is van processen in Neurenberg-stijl. 

“Ik was aanvankelijk niet voor #Nuremberg2. Nu wel. Rechtszaken. Voor hen allemaal,” schreef Viva Frei.

Viva Frei is een pseudoniem voor advocaat David Freiheit, die een advocatencarrière begon bij een van Canada’s grootste advocatenkantoren.

Ik begon mijn carrière in de rechten in 2005 bij een van Canada’s grootste advocatenkantoren. Na de geboorte van mijn eerste dochter verliet ik het grote advocatenkantoor om mijn eigen praktijk te beginnen, die ik uitbouwde tot een boutique litigation firma van 4-5 advocaten en meer dan 250 cliënten. Uiteindelijk breidde ik mijn professionele en creatieve horizon uit door me te verdiepen in videografie op YouTube (onder de naam Viva Frei). 26 miljoen views later, met meer dan 51 miljoen kijkminuten, is het meer geworden dan een tijdverdrijf, en heeft het ertoe geleid dat ik nu dagelijks vlog en samenwerk als creatief directeur met Luxy Media, een fantastisch digitaal agentschap. Laat de creatie beginnen!

“Health Canada zit in grote problemen. Kijk eens naar de disclaimer die Pfizer Zuid-Afrika heeft laten ondertekenen. Net als Slovenië. Hetzelfde als Canada ongetwijfeld,” merkte Lion Advocacy op.

Hoewel het openbaar gemaakte contract van Zuid-Afrika is, wordt aangenomen dat Canada en andere landen vergelijkbare overeenkomsten hebben getekend.

Health Canada zit in grote problemen. Bekijk de disclaimer die Pfizer Zuid-Afrika liet ondertekenen. Net als Slovenië. Ongetwijfeld hetzelfde als Canada.

“langetermijneffecten en werkzaamheid momenteel niet bekend”.
“bijwerkingen … momenteel niet bekend”.

Health Canada wist het.
En misleidde de Canadezen.

“En nogmaals, Pfizer vermeed serialisatie van het product, waardoor het moeilijk werd om frauduleuze doses/batches (aka zoutoplossing of erger) op te sporen en waardoor het vermoedelijk ook moeilijk werd om slechte partijen op te sporen,” voegde Lion Advocacy eraan toe.

Aljazeera meldt dat de farmaceutische bedrijven Zuid-Afrika hebben “geïntimideerd” door oneerlijke overeenkomsten te ondertekenen waardoor ze gedwongen werden te veel te betalen voor de experimentele COVID-19 injecties.

Tijdens het hoogtepunt van de pandemie rekende Johnson & Johnson (J&J) Zuid-Afrika 15 procent meer per dosis van haar COVID-vaccin dan het de Europese Unie in rekening bracht, terwijl Pfizer-BioNTech Zuid-Afrika bijna 33 procent meer in rekening bracht dan het naar verluidt de Afrikaanse Unie in rekening bracht, volgens de vaccin contracten tussen de farmaceutische bedrijven en de regering.

“Eenvoudig gezegd heeft Big Pharma Zuid-Afrika tot deze voorwaarden gedwongen,” vertelde Fatima Hassan, directeur van HJI, aan Al Jazeera. “Te midden van een dodelijke pandemie, toen schaarse vaccins alleen naar de rijkste landen gingen, maakten de bedrijven misbruik van onze wanhoop.” – “Simpel gezegd hielden de farmaceutische bedrijven ons onder druk,” benadrukte een persbericht van HJI.

Zuid-Afrika was aansprakelijk voor betalingen van minstens 734 miljoen dollar, zei HJI, inclusief vooruitbetalingen van bijna 95 miljoen dollar, zonder garanties op tijdige levering. “We hopen dat meer landen hun contracten met Big Pharma zullen publiceren, zodat de wereld kan zien hoe de industrie echt zaken doet,” vertelde Hassan aan de krant.

Een Canadese advocaat roept op tot #Nuremberg2 processen na het lezen van de overeenkomst die de regering Trudeau heeft getekend met Pfizer.

Wat denkt u?

Uit de “Productie- en leveringsovereenkomst” van Pfizer met Zuid-Afrika:

Het Health Justice Initiative verkreeg ook overeenkomsten van de Zuid-Afrikaanse regering met COVAX Facility (Gavi Alliance), Janssen Pharmaceutica en het Serum Institute of India.
© Aljazeera.

Reactie.

Was er haast? Moest het vaccin zo vlug mogelijk aan de bevolkingen gegeven worden? Dit kon twee dingen betekenen! Of er was een weten dat het een zeer gevaarlijke ziekte kon geven met een waarschijnlijke dodelijke afloop! Een tweede mogelijkheid was dat het van bovenaf werd opgelegd zo snel mogelijk te vaccineren voor dat bekend werd dar het geen ernstige gevolgen had en de bevolkingen het als een gewone griep beoordeelde!

In het eerste geval kan men de vraag stellen wie er op de hoogte waren van de dodelijkheid! Waren dit regeringen die wisten wat er stond te gebeuren? Waren die op voorhand ingelicht? Want kijken we naar de waarschuwingen die aan de bevolking werden gegeven dacht eenieder dat het een zeer gevaarlijke en zeer waarschijnlijk dodelijke virus was dat de wereld in een dodelijke greep hield. Voorkennis? Werd gedacht dat het “virus” uit Wuhan dodelijk was?

Het kan ook anders zijn geweest. Het was een heel gewoon griep variantje waar mensen een beetje ziek van en na korte tijd weer gezond werden. Maar dan wordt ik toch gedwongen anders te gaan denken over de paniek die er was! Iedereen kreeg te horen dat het zeer gevaarlijk was en dat alleen vaccinatie hier kon helpen. Want angst is een slechte begeleider en wordt veelvuldig gebruikt om mensen te controleren en iets te laten doen dat ze normaal nooit zouden doen. Dus is hier de conclusie dat regeringen de opdracht hadden deze angst te creëren om tot een hoog percentage vaccinaties te komen! Dit stinkt naar volksverraad! 

Dan komt de gedachten waarom zo veel mensen door angst dwingen tot vaccinatie. Wat is er zo belangrijk! Wat zit er in het vaccin dat wij niet weten maar voor de kenners zo belangrijk is? Is het werkelijk om ons te redden van een ziekte die in veel gevallen “dodelijk” is, of is er een andere reden? En is die reden in ons voordeel of is het voordeel voor de mensen die dit allemaal promoten?

Kijk, daar ga je. Je weet het niet! Ze vertellen je het ook niet! Maar wanneer ik in een aantal statistieken zie dat er sinds het vaccineren een grote oversterfte is die door de politiek en de media onder de pet gehouden wordt. Waar zelfs de tweede Kamer in een voorstel om dit te onderzoeken een NEE was, ben ik van mening dat er iets aan de hand is dat erger is dan een gewone griep!

Waar de politici en pseudo wetenschappers, maar ook figuren als Bill Gates, er weer op hameren dat er een nieuwe golf aankomt en dat de vaccins al klaar liggen, gaat bij mij weer dat belletje rinkelen en denk ik: wie wil zich nu nog laten vaccineren tegen iets dat, of voor iets dat erger is dan de ‘mogelijke’ ziekte zelf! Ik heb dus het idee dat de vaccinatie een ander doel heeft dan bescherming bieden tegen ziekten. Maar dat mag eenieder voor zichzelf uitmaken!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk