Het is allemaal een IQ-test

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #173


Tien OVERDUIDELIJKE lessen die elke intelligente persoon had moeten leren van COVID 1.0 (die u kunnen redden van wat er komen gaat met COVID 2.0)Je moet echt een onwetende idioot zijn om te denken dat de COVID-bevelen van de overheid bedoeld zijn om de mensen te helpen. U moet ook wel een idioot zijn om te denken dat N95-maskers de overdracht van COVID stoppen, dat sociale afstand werkt of dat COVID-vaccins infecties en overdracht voorkomen, schrijft Naturalnews.

Toch zijn dit, verbazingwekkend genoeg, dingen die vergeetachtige idioten nog steeds geloven. Deze mensen hebben ook de neiging om te geloven dat Joe Biden de “populairste president ooit” is, dat Big Pharma wordt geleid door engelen die de mensheid willen helpen en dat reguliere artsen zich laten leiden door medisch-wetenschappelijk bewijs in plaats van door winstbejag.

De grote IQ-test is begonnen. COVID 1.0 was de trainingsronde, om iedereen te laten zien hoe de tirannie van de overheid en de fraude van de medische wetenschap eruitziet. COVID 2.0 is het eindexamen om te zien wie er dom genoeg is om de lessen van de trainingsronde nog steeds niet geleerd te hebben. Dit “eindexamen” lijkt echter meer op een definitieve oplossing, en voor degenen die niet slagen voor deze ronde van de wereldwijde IQ-test zal hun verwachte levensduur snel korter worden.

De opmars naar COVID 2.0 tirannie is al duidelijk. Joe Biden heeft net meer dan $1 miljard aan financiering voor een nieuw vaccin aangekondigd, en hij verklaart publiekelijk dat alle Amerikanen zullen worden aangespoord om de nieuwe prik te krijgen, zelfs nadat Biden zelf vijf COVID-injecties heeft genomen en er toch nog in slaagde om twee keer geïnfecteerd te raken.

De CDC geeft ondertussen toe dat alle eerdere COVID-injecties niet langer werken tegen de nieuwe “variant” die ze BA.2.86 hebben genoemd en die volgens de CDC mensen infecteert die volledig gevaccineerd zijn.

Wij hebben de nieuwe variant BS.24.7 genoemd en het de “Verkiezingsvariant” gemunt, omdat het duidelijk is dat deze nieuwe ronde van de virusgriezel bedoeld is om de verkiezingen van 2024 te stelen via landelijk stemmen per post, verplicht gesteld door weer een andere verzonnen “noodsituatie”, verzonnen door de wetteloze Democraten.

In feite, zoals punt #1 hieronder onthult, zolang u zich schikt naar tirannie, zal de overheid altijd nieuwe redenen vinden om zich als tirannen te gedragen. Daarom is de enige manier om uit deze cyclus van psyops, plandemie en lockdowns te komen, te stoppen met toegeven aan de waanzin. Schud uzelf wakker en gedraag u niet langer als een programmeerbare zombie.

Hier zijn tien duidelijke lessen die elk intelligent persoon al geleerd zou moeten hebben van COVID 1.0

1) Zolang u zich schikt naar de tirannie, zal de overheid altijd nieuwe redenen vinden om zich als een tiran te gedragen.

Blijf meegaan met de tirannie en de corrupte, en de criminele regering zal steeds weer een nieuwe “crisis” oproepen om u in het gareel te houden. Klimaatcrisis. COVID-crisis. Opstand-crisis. Cyberaanval-crisis. Rusland-crisis. Buitenaardse wezens. Bigfoot. Sasquatch… noem maar op. Er is altijd wel een andere noodsituatie om de hoek, klaar om afgespeeld te worden in het theater van uw geest.

Trap er niet langer in. Denk voor uzelf.

2) Maskers werken niet. Zelfs het CDC geeft het openlijk toe

Het CDC is gedwongen om toe te geven dat N95 stoffen maskers – het type dat door de overheid vaak gepusht wordt voor COVID “bescherming” – geen bescherming bieden tegen de rookdeeltjes van bosbranden, die ordes van grootte groter zijn dan coronavirusdeeltjes. Van hun eigen CDC.gov website: “maskers die gebruikt worden om de verspreiding van COVID-19 te vertragen, bieden weinig bescherming tegen de schadelijke luchtverontreinigende stoffen in de rook van bosbranden.”

Maar coronavirusdeeltjes (noot: die niet bestaan} zouden slechts een diameter van ongeveer 0,1 micrometer hebben, terwijl rookdeeltjes meestal een diameter van 10 micrometer hebben. Dat betekent dat het CDC, door maskers te promoten, op de een of andere manier beweert dat maskers die deeltjes van 10 micrometer niet kunnen tegenhouden, op de een of andere manier deeltjes van 0,1 micrometer wel kunnen tegenhouden. Deze onlogica slaat natuurlijk nergens op.

In deze kwestie is het CDC opzettelijk oneerlijk. Op hun verschillende pagina’s beweren ze ook dat N95 “respirators” werken tegen COVID en bosbranden, terwijl ze proberen te verdoezelen dat een respirator niet hetzelfde is als een eenvoudig stoffen masker. Een ademhalingstoestel is een luchtdicht, op het gezicht passend apparaat zonder luchtlekken. N95 stoffen maskers zijn geen N95 ademhalingstoestellen. Ze sluiten niet af op het gezicht en zijn daarom nutteloos om zowel rook als “coronavirusdeeltjes” tegen te houden.

Australische premier Gladys Berejiklian werd omgekocht en gechanteerd door Big Pharma om Covid-19 vaccinmandaat op te leggen

Daarom vertrouwen CDC-onderzoekers niet op eenvoudige N95-maskers wanneer ze level-4 biogevaarlijke faciliteiten bezoeken. Als ze dat wel deden, zouden ze waarschijnlijk allemaal sterven. Maar ze vertellen u dat u N95-maskers moet gebruiken, zelfs als ze zelf nooit op zulke dingen zouden vertrouwen.

3) Ziekenhuizen kregen van de federale overheid de opdracht om honderdduizenden mensen massaal te vermoorden… en ze gaven er graag gehoor aan

We weten nu met zekerheid dat ziekenhuizen in de hele Verenigde Staten financieel gestimuleerd werden om massaal COVID-doden te veroorzaken, waarbij ze tot wel $500.000 aan stimulansen ontvingen per COVID-dode. Federale stimulansen veranderden ziekenhuizen al snel in moordfabrieken waar patiënten die alleen maar griepsymptomen vertoonden ten onrechte de diagnose COVID kregen, geïntubeerd werden voor een beademing, geïsoleerd werden van hun familieleden en routinematig “vermoord” werden door het ziekenhuis, dat als resultaat een grote uitbetaling ontving.

Hier is mijn interview met advocaat Thomas Renz die een klokkenluider in de gezondheidszorg vertegenwoordigt die audiobewijs heeft dat een hele verdieping met patiënten in een ziekenhuis het bevel kreeg om geëlimineerd te worden zodat het ziekenhuis enorme winsten kon innen:

Begrijp dat onder Biden, ziekenhuizen in de VS nu huurmoordenaars zijn, en dat ze per dood worden uitbetaald, net als huurmoordenaars. Geneeskunde is moord geworden.

4) COVID-vaccins voorkomen geen infecties of overdracht

Het is allemaal toegegeven door het CDC en zelfs de bedrijfsmedia: COVID-vaccins voorkomen geen infecties of overdracht. De medische wereld doet zelfs niet meer alsof dat wel zo is. In plaats daarvan zeggen ze dat het krijgen van COVID-vaccins “de symptomen” van een COVID-infectie zal verminderen. Occupier-in-chief Joe Biden kreeg vijf COVID-inentingen en -boosters, maar er wordt ons verteld dat hij nog steeds twee keer COVID opliep (zelfs nadat hij Amerika had beloofd dat het vaccin infecties zou voorkomen).

Misschien is dit de reden waarom meerdere county’s in Florida zich nu achter een resolutie scharen om COVID-prikken volledig te verbieden. Het zijn immers biologische wapens die geen bescherming bieden tegen COVID, maar wel het risico op hartaanvallen, beroertes, neurologische problemen en de dood enorm verhogen. COVID 2.0 “vaccins” zullen ook geen echte vaccins zijn. Ze zullen ontworpen zijn om massale sterfte, onvruchtbaarheid en ontvolking te bewerkstelligen, want dat zijn de echte doelen van de hele COVID-agenda.

Iedereen die dom genoeg is om in de rij te gaan staan en één van de nieuwe COVID-inentingen te nemen, is alleen maar bezig met zelfmoord onder begeleiding van een vaccin, een soort euthanasie gehoorzaamheidsritueel dat vaak eindigt in hun eigen dood.

5) De overheid zal COVID als wapen gebruiken om verkiezingen te manipuleren en economieën te vernietigen

We weten allemaal dat de “verkiezingsvariant” van COVID getimed is om zich te kunnen inmengen in de verkiezingen van 2024, waar de Democraten geen schijn van kans maken tegen Trump in een eerlijke en vrije competitie. Daarom proberen ze Trump en zijn toespraak te criminaliseren, in de hoop hem op te sluiten en hem de kans te ontnemen om het zelfs maar op te nemen tegen Biden (of door welke hersenloze marionet de Democraten hem ook vervangen).

Democraten weten dat ze alle politieke macht zullen verliezen als de wil van het volk wordt weerspiegeld in de verkiezingsuitslag. Daarom zijn ze natuurlijk tegen papieren stembiljetten en stemidentificatie. Bedrog is hun enige weg naar macht, wat het totale gebrek aan ethiek, moraal en eerlijkheid van de Democraten weerspiegelt. Op enkele uitzonderingen na zijn Democraten destructieve, oneerlijke mensen die totaal onverenigbaar zijn met de vrije samenleving, aangezien ze bijna universeel voorstander zijn van censuur, kinderverminkingen, verkiezingsbedrog en het criminaliseren van hun politieke tegenstanders.

6) PCR-tests voor infectiediagnose zijn een complete fraude

PCR “diagnose” van COVID is vanaf dag één een kwakzalverij geweest. PCR-instrumenten zijn niet in staat tot kwantitatieve analyse, wat betekent dat ze de virale lading in een bepaald monster niet kunnen bepalen. Bovendien kunnen PCR-instrumenten gemakkelijk worden gemanipuleerd door hun replicatiecycli te verhogen, zodat achtergrondruis wordt uitvergroot tot het punt waarop een “positief” resultaat wordt bereikt voor vrijwel elk gewenst monster.

Het hele verhaal rond “Schwabs” en tests en “bewaking” van COVID met behulp van PCR is 100% pure fictie zonder enige wetenschappelijke of feitelijke basis. Het hele verhaal is een opzettelijke leugen, gepusht door oneerlijke autoriteiten en exploitanten die deel uitmaken van het pandemische plan dat ontworpen is om mensen te vermoorden, economieën te vernietigen, massale gehoorzaamheid te bewerkstelligen en regeringen in staat te stellen om als wetteloze tirannen op te treden.

Een PCR-machine kan net zomin een virale infectie diagnosticeren als een vergrootglas de toekomst kan zien.

7) Uw arts werd omgekocht om onveilige, onbewezen COVID-mRNA-spuiten aan te bieden, en hij ging er graag in mee.

Als uw arts u onder druk zette om een COVID-spuit te nemen, werd hij (of zij) financieel gestimuleerd om dit te doen. Werden, met andere woorden, als een farmaceutische hoer betaald om een experimentele injectie te geven die een grove schending was van oorlogsmisdaden en van de eed van Hippocrates.

Het blijkt dat er niets is dat conventionele artsen niet bij hun patiënten injecteren als ze er een bonus voor krijgen. Zelfs biologische wapens, ontvolkingsspuiten en experimentele spike-eiwitfabrieken. Wat vooral opmerkelijk is, is dat deze artsen, eenmaal betaald, er ook in slagen om tegen zichzelf te liegen door te beweren dat de COVID-vaccins goed getest, klinisch gevalideerd, veilig en effectief zijn. Ze kunnen geen echt bewijs aanvoeren om zulke valse beweringen te staven, maar ze houden zichzelf voor dat het allemaal waar is, zodat ze intern het uitroeien van patiënten voor winst kunnen rechtvaardigen.

Depopulatie heeft nog nooit zo goed betaald als nu, dankzij het anti-humane COVID-beleid en de financiële prikkels van de overheid. Conventionele artsen spelen maar al te graag hun frontlinie rol in de massale uitroeiing van menselijke populaties zolang ze daardoor macht en winst behouden.

8) De WHO wordt geleid door globalisten met een ontvolkingsagenda

Een van de hoofddoelen van de Verenigde Naties, waaronder de WHO opereert, is het uitroeien van miljarden mensen die vandaag de dag op de planeet Aarde leven. Deze genocidale agenda is de basis waarop de fraude met klimaatverandering is gebouwd. Het hele “klimaat”-verhaal gaat in werkelijkheid over het beëindigen van menselijke activiteit door het beëindigen van mensen.

Deze poging om de planeet Aarde te ontvolken neemt vele vormen aan, maar vaccins zijn één van de meest effectieve vormen, omdat ze krankzinnige wetenschappers directe toegang geven tot het weefsel en de bloedbaan van slachtoffers. Diezelfde slachtoffers, onder het valse geloof dat “vaccins veilig en effectief zijn”, verzetten zich er zelfs niet tegen om geïnjecteerd te worden met depopulatie biowapens. Het hoofddoel van het COVID-verhaal was natuurlijk om angst uit te buiten om mensen vrijwillig doodsinjecties te laten ondergaan… de makkelijkste manier voor globalisten om zich van miljarden mensen te ontdoen door ervoor te zorgen dat ze niet terugvechten.

In plandemie 2.0, die nu gelanceerd wordt, zal de WHO lokale overheden opdragen om mensen op te pakken en op te sluiten in concentratiekampen – “quarantaine kampen” genaamd – waar ze waarschijnlijk vermoord zullen worden en vervolgens geteld zullen worden als “COVID-slachtoffers” om het aantal doden verder op te drijven.

In COVID 2.0, als ze u naar een kamp komen brengen, zullen ze u waarschijnlijk vermoorden. #DoNotComply (of u sterft).

Onlangs zei WEF-adviseur Prof. Sarah Harper dat de bevolkingsafname die momenteel in Groot-Brittannië wordt waargenomen “goed is voor de planeet”.

“Toen Harper sprak over de scherpe daling van het aantal geboorten in Groot-Brittannië deze dagen, bejubelde ze dit als iets geweldigs dat zal helpen om de opwarming van de aarde en de klimaatverandering een halt toe te roepen,” meldt Natural News.

We hebben vele andere voorbeelden gezien van globalisten die per ongeluk laten doorschemeren dat ze wereldwijde ontvolking gelijkstellen aan planetaire voordelen.

9) Verstoringen in de voedselketen zijn geen neveneffect, maar een GEVOLG van door de overheid opgelegde lockdowns (d.w.z. ze proberen ons allemaal uit te hongeren)

Eén van de manieren waarop de westerse regeringen van de wereld hun eigen volk proberen af te slachten, is door de voedsel voorzieningsketen te ontwrichten.

Alle “deskundigen” hadden het bij het verkeerde eind over COVID. Nu zijn zij gedwongen het toe te geven

Door een frauduleuze pandemische noodsituatie uit te roepen, kunnen regeringen de voedselproductie en de landbouw dwingen om te sluiten. Frauduleuze PCR-tests met uitstrijkjes worden routinematig gebruikt in voedselfaciliteiten om “positieve” PCR-resultaten te genereren die een denkbeeldig “COVID-geval” markeren. Dit geval wordt dan aangehaald door de lokale gezondheidsautoriteiten om de sluiting van die faciliteit te bevelen, wat een ernstige verstoring van de voedselvoorzieningsketen veroorzaakt (wat leidt tot voedselschaarste en voedselinflatie, beide opzettelijk veroorzaakt).

Wanneer de voedselprijzen opzettelijk stijgen, leidt dit tot een enorme toename van voedselschaarste. Meer mensen lijden honger en veel mensen raken dakloos omdat de noodzakelijke stijging van de voedselkosten hun vermogen om de huur of hypotheek te betalen in gevaar brengt.

Kijk met COVID 2.0 uit naar extreme verstoringen van de voedselvoorziening en schaarste, verder dan wat de meesten van ons met de originele COVID hebben gezien. Deze keer zetten de globalisten alles op alles om massale uitroeiing te bereiken. We zullen binnenkort massa’s uitgehongerde Amerikanen in de straten van door de Democraten bestuurde steden zien, die om voedsel bedelen en gratis hamburgers aangeboden krijgen als ze er alleen maar mee instemmen om euthanasie-injecties (met het etiket “vaccins”) te krijgen.

10) De overheid gelooft dat de mensen gedachteloos bijna alles zullen gehoorzamen… en ze hebben voor de helft gelijk

Aangezien COVID 2.0 een wereldwijde IQ-test voor mensen is, rekent de regering erop dat een bepaald percentage van de mensen zo dom is dat ze alles zullen accepteren wat door een ogenschijnlijke “autoriteit” wordt opgedrongen.

Ze hebben trouwens geen ongelijk met deze veronderstelling. Misschien trapt de helft van de mensen die blootgesteld worden aan leugens van de overheid en medische fraude er nog steeds in, omdat ze niet in staat zijn om onafhankelijk te denken. Ze marcheren regelrecht naar “dodelijke” apotheken en vaccinatie-uitroeiingszones, terwijl ze zichzelf er vrolijk aan herinneren hoe slim ze denken te zijn om precies te volgen wat de overheid hen opdraagt te doen. (Ja, de gehersenspoelde zombies denken echt dat ze “slimmer” zijn omdat ze zich gedragen als gehersenspoelde zombies).

Ondanks dit alles groeit de weerstand tegen de door de overheid geëiste gehoorzaamheid. Onlangs hebben zowel een medische groep als een Hollywoodstudio hun maskermandaten teruggedraaid nadat klanten en werknemers alarm hadden geprotesteerd. Het is een indicatie dat wanneer mensen ervoor kiezen om niet te gehoorzamen aan tirannie, ze veranderingen in bedrijven en instellingen kunnen afdwingen.

Eenvoudige regels die u in leven houden terwijl onwetende (goedgelovige) mensen geruimd worden

Samengevat zou elk intelligent persoon in staat moeten zijn om deze voor de hand liggende lessen te leren van COVID plandemie 1.0. De meest voor de hand liggende les is dat het gehoorzamen aan tirannie de tirannen alleen maar beloont met macht en hen stimuleert om noodsituaties te blijven bedenken die hun tirannie rechtvaardigen.

Gelukkig zijn degenen onder u die deze site lezen goed genoeg geïnformeerd om niet in nog meer COVID-trucs te trappen. Dankzij de nogal flagrante oneerlijkheid van de gevestigde orde tijdens COVID 1.0, kennen we nu de volgende harde regels:

1) Ze zullen liegen over het aantal doden en de doodsoorzaak.

2) Ze zullen liegen over de effectiviteit van de maskers en het vaccin.

3) Ze zullen liegen over “de wetenschap” en vervalste “wetenschappelijke” artikelen in medische tijdschriften publiceren.

4) Ze zullen zich tegen behandelingen die werken verzetten en proberen om degenen die deze behandelingen promoten te criminaliseren.

5) Ze zullen mensen via bedreigingen en dwang tot naleving dwingen.

6) Ze zullen artsen en ziekenhuizen aanmoedigen om u te vermoorden.

7) Ze zullen elke toespraak die tegen hun doodsagenda ingaat censureren.

8) Ze zullen ongrondwettelijke bevoegdheden opeisen door pure brutaliteit, in de hoop dat mensen er gewoon in meegaan.

9) Als u dit alles wilt overleven, moet u weigeren in de leugens te geloven en weigeren zich aan hun tirannie te onderwerpen.
©Naturalnews

Reactie.

Zo, dat weet u nu ook. Maar zeer waarschijnlijk denk je dat dit overdreven is, dat het zo’n vaart niet zal lopen. Wel, dan heb je niet goed gelezen of niet begrepen dat dit schrijven geschreven is om jou te informeren over iets dat staat te gebeuren. Deze informatie krijg je niet van je favoriete tv-zender of de krant die je leest! Nee, dit krijg je van mensen die de achtergronden kennen! Die contacten hebben die jij niet hebt omdat je alleen dat hoort dat de MSM jou laat horen of zien!

Ik zal je een voorbeeld geven! Je hoort zeer waarschijnlijk dat de oorlog in Oekraïne wel een hevig gevecht is, maar dat het westen aan de winnende hand is. En omdat het westen aan de winnende hand is worden nu oude F16 aan Oekraïne gegeven. Dit is niet omdat het Oekraïnse leger aan de winnende hand is. Dit is een laatste poging om het front te behouden. Maar ook dat zal mislukken. Dan komen we aan het laatste drama! De oorlog uitbreiden door NAVO troepen in te zetten waardoor deze oorlog escaleert en zal worden uitgevochten op Europees grondgebied! Dus staan binnenkort de Russen in jouw achtertuin!

En zo gaan de leugens maar door. Ken je de Neurenberg codes? Nee? Die beschrijven wat wel en wat niet mag gebeuren met een mens. Deze codes zijn opgesteld omdat de Duitsers het zo bont hadden gemaakt met het mishandelen van mensen dat ze vonden dat dit niet meer mocht. 
Zo is er ook een coderegel dat mensen niet gedwongen mogen worden tot het krijgen van een injectie zonder een schriftelijke goedkeuring van de betrokken persoon. Dat wil zeggen dat al de mensen die de vaqsinazi’s hebben gekregen zijn gevaccineerd zonder deze schriftelijke goedkeuring. En dat wordt gezien als een oorlogsmisdaad en een misdaad tegen de menselijkheid! Maar daar hebben ze je niet over ingelicht! Het zijn niet alleen de Codes die je moeten beschermen, het is ook de grondwet. En we weten allemaal dat de huidige politici hun kont afvegen met de grondwet. Dit is een belediging van de grondwet, maar ook een belediging tegen jou? Want jij moet kunnen vertrouwen op wetten, dus ook de grondwet.

Nu heeft een rechter in het verleden in zijn onuitsprekelijke wijsheid besloten dat er wetten mogen gemaakt die de grondwet tijdelijk of definitief uitschakelen of vervangen. Maar mag een rechter dit doen! Moet dit in eerste instantie niet door de tweede Kamer en de eerste Kamer goedgekeurd worden. Of nog beter, moet dit door een dwingend referendum aan de bevolking gevraagd worden! Dit gezien het feit dat de tweede Kamer gegijzeld is door politici van het WEF! Hoewel velen daarvan nu genieten van wachtgeld, dus een soort sociale uitkering die zo hoog is dat ze daarvan rustig op vakantie kunnen met de hele familie!

En de politici die er nog zitten hebben geen missie, want die zijn demissionair! Maar gaan toch wel gewoon door de bevolking uit te jouwen door plannen te maken die misschien niet in het voordeel van de bevolking is. Dus wanneer dit artikel ook maar iets bij je losmaakt weet je wat je kunt doen om erger te voorkomen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk