Maui Hawaii, een nieuwe DEW 911 aanslag !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #172


Hawaiian Islands: Tijdens de opname van dotcom.radio aflevering 378 vielen weer veel puzzelstukjes op zijn plaats aangaande de aanslag op Maui met DEW Direct Energie Wapens zoals we ze voor het eerst zagen in New York op 911. 


“Hawaï is een brand gevoelige staat en we hebben veel precedenten voor grote bosbranden in onze natuurgebieden. Dit is alleen de eerste keer dat een van die branden een gemeenschap heeft getroffen”, schrijft the Verge op 11 augustus.  

Zoals men dat aanduid augustus 11 – 8/11 22 jaar daarvoor was er de 911 aanslag op onder andere de Twin Towers. 22 een magisch getal in de Illuminati kringen.

Men doet het in de MSM voorkomen dat dit een natuur event is dat we meer gaan zien met de globale opwarming, … (leugens). De beelden die snel van internet verdwijnen, daarmee hebben we kunnen zien dat het DEW Direct Energie Wapens waren die de branden hebben veroorzaakt.

Connecting the dots: Met de 911 aanslag en speciaal de uitleg van Dr. Judy Woods, schrijfster van “Where Did the Towers Go?” scheppen we meer duidelijkheid. Ik had haar video onlangs nog opgezocht op YouTube maar was verdwenen zag ik vandaag. Gelukkig staat mij op Rumble. 

Dr. Judy Woods sprak in de video uitleg over “dustification”, een nieuw woord dat nog steeds niet officieel bestaat. Ze gebruikt dit woord om te omschrijven wat er voorheen niet was. In de video zie je in slow motion een giga massieve stalen kolom in luttele seconden tot stof uiteenvallen in de vrije val bij de instorting van de Twin torens. Ook van de duizenden gesneuvelde slachtoffers werd totaal niets meer terug gevonden, niets. 

Die overeenkomst zien we ook met de Maui aanslag, auto’s met gesloten portieren, niemand sluit bij de vlucht netje het portier en vrijwel allen waren gesloten, maar niets te bekennen van enig slachtoffer, dustification, … vergaan tot stof. Bij een brand en zelfs een vuurstorm onmogelijk. Vergelijk het met de vuurstorm in Dresden aan het einde van WOII. Menselijke resten zaten vast gesmolten in het asfalt. Hier op Maui was het asfalt nog volledig intact wat weer een overeenkomst oplevert met de DEW wapens van 911. 

De vermiste kinderen, de aantallen verschillen, die zijn mogelijk / hoogstwaarschijnlijk in de kinderhandel netwerken verdwenen. De tijdlijn gaaf daarvoor alle mogelijkheden. De kinderen waren immers naar huis gestuurd, de scholen waren gesloten. Toevallig waren de belangrijke functionarissen die dag niet op het eiland, het water bleek afgesloten, het alarmsysteem ging niet af en politiefunctionarissen hadden de vluchtwegen afgesloten. Daardoor zijn veel mensen levend verbrand melden getuigen. 

Let op: Ik ga je niet van dienste zijn om alle beweringen te ondersteunen met bewijzen, links, video verslagen etc. Dat doe ik nu al 23 jaar en maar al te vaak vergeefs. Censuur maakt dat alle bewijzen verwijderd worden zeker als er veel links naar verwijzen. Dan kan men via de algoritmen deze video’s heel eenvoudig opsporen en verwijderen zeker nu de Digitale Service Act van kracht is geworden! Bovendien, het wordt tijd dat je voor jezelf de toekomst gaat bewaken.

Wat is nu het achterliggende plan om deze buurt plat te branden?

Het plan is om hier een hypermoderne 15 minuten stad uit de grond te stampen. De burgers weigerden hun grond te verkopen, de conclusie mag dan luiden dat ze daarmee hun doodsvonnis getekend hebben. Iedereen werd letterlijk vermoord onder het mom van een natuurramp. 

Afzettingen onttrekken nu de getroffen terreinen uit het zicht, hermetisch afgesloten voor nieuwsgierige ogen, drone vluchten zijn verboden.

Zondag direct na de uitzending ontving ik een WhatsApp van Peter; “Bij de DEW wapens moest ik gelijk aan deze film denken; “Tom Cruises runs for his life in an Alien Invasion” | War of the Worlds | CLIP

Een film waar de dustification direct energie wapens als angstaanjagende futuristisch mogelijkheid getoond worden. We weten echter dat de Illuminati maar al te graag hun monsterlijke satanische gedrag tonen op het “witte doek”.

Werd 911 nog live vertoond op alle TV schermen van de wereld om de angst maximaal te voeden, nu gebeurde alles meer onder de natuurramp dekmantel en worden alle berichten zoveel mogelijk weggehouden bij het TV publiek die waarschijnlijk van toeten nog blazen weten.

We weten van de vaxperimenten dat +100 miljoen mensenlevens vernietigen geen enkel probleem zijn in de depopulatie plannen. ook voor de kleinere plannen is het “dustificeren’ van een paar duizend mensen geen enkel probleem. Voor de getroffen families, de achterblijvers een ramp van ongekende proporties, … rampen die ons allen zouden kunnen treffen als we toevallig op de verkeerde plaats wonen [?] Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk