De kracht van moeder de leeuwin.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #172


Luister overheid, ik ben 65 jaar, ontneem mij mijn vrijheid, sluit mij op, dwing mij te zwijgen door mij mijn geld af te nemen maar toegeven zal ik nooit. Enig idee hoeveel kracht er in een moeder zit als het om haar kinderen gaat … !


Daar heb je ma weer …. met daarop volgend rollende ogen dat elke moeder van haar kinderen kent … maar dat was vroeger. Nu niet meer, nu is het wegkijken en er valt een speciale stilte ….. zo van: ik ben er even niet, ik hoor het niet. Dit gedrag hoor ik terug van mijn wakkere mede “complot” moeders en moeten wij moeders nog even accepteren dat onze kinderen denken dat we zwaar van het padje af zijn.

Dit zie ik ook bij vrienden die het grote plaatje (nog) niet zien.

Het gebeurde deze week weer eens tijdens een absoluut gezellig etentje met vrienden in het dorpscafé, waar je nog voor 15 euro vol zit en dronken kan worden. Mijn vriendin: “ Syl waarom lees je al dit nieuws, geniet van het leven al die problemen zijn in Nederland maar niet hier in Frankrijk, we zijn hier toch om te genieten, laat het los”. Lieve schat ….. hoe dan, want ZE zitten aan de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen. 

Totaal geen zorgen over Amerika, totaal onwetend over het rot binnen de Biden familie en de Democraten want China, dat rode gevaar wil de wereld veroveren en Corona kwam daar vandaan …. Punt!  Wat nu in Afrika gaande is waar de Fransen weggebonjourd worden is zorgelijk want China wil Afrika. Dus totaal geen idee hoe de Fransen met het hele Westen, de Afrikaanse bevolking al jaren op gruwelijke wijze uitbuiten en er zelf met de grootste winsten vandoor gaan. Ik geef de Afrikanen groot gelijk want Amerika plaatste presidenten die goed voor het westen en zichzelf waren maar niet voor de eigen bevolking, door ze te kopen met heel veel geld en luxe. Over Rusland hadden we het maar niet, zou ook zinloos zijn want ook dat land is in hun ogen meer dan fout. Toch worden deze vrienden geleidelijk wakker want de prik vertrouwen ze niet meer en uiten nu hun zorgen wat de prik met het immuunsysteem doet. De Nederlandse politiek kotsen ze uit en ze lezen de columns van Leon de Winter.

En toch je wereldvreemd aankijken als je uitlegt wat werkelijk gaande is in Maui, of de nog verder uitgebreide maatregel in Londen waar honderden camera’s hangen die automobilisten controleren op hun voertuig. Voldoet deze niet aan de huidige eisen, kost het je €16,50 per dag! aan boete. Maar de Londense helden vernietigen de camera’s massaal. Geweldig verzet! De enorme natuurrampen wereldwijd zijn uiteraard oorzaak van klimaatverandering en de schuld van de mens. Inderdaad het is de schuld van de mens, niet de mensen maar het elitaire mens wat denkt met geld de wereld naar zijn hand te zetten en daar geen middel, hoe smerig en onmenselijk ook, uit de weg gaat en dit middel heet HAARP. 

Zo vaak vraag ik mij af wat er is gebeurt met de menselijke geest, de denkwijze van ik wil nu gelukkig zijn dus eet wat ik lekker vindt en jammer als het slecht voor mijn gezondheid is want ik leef nu en hou mij niet bezig welke chemicaliën er in mijn voedsel zit. Alles wat zich wereldwijd afspeelt, ongelooflijk slechte politici in de meeste landen, de CBDC of het EU-ID, de uitrol 15 minuten steden, het CO2 budget, slechte economie of de duizelingwekkende schulden in de westerse landen wat nog generaties lang voelbaar zal zijn willen ze niet weten want ik leef nu. Maar over tien jaar wil je toch ook een prettig leven hebben ….. lijkt mij een reden om nu waakzaam te zijn en te werken aan het behoud van een goed leven, dus dan maar even door de zure appel heen bijten …. toch? Zoals het behoud van eigen auto want voor iedereen een eigen elektrische auto gaat ‘em niet worden daarvoor zijn er niet genoeg grondstoffen. Nog maar te zwijgen over de enorme schade aan het milieu door de zonnepanelen en windmolens, daarom de censuur want bange mensen zijn stuurbaar en beïnvloedbaar.

Een paar maanden terug, ook weer tijdens een etentje met vrienden begon een geboosterde vriendin over de risico’s van de prik dat er nu toch veel naar buiten kwam over prikschade en oversterfte. Ze had haar kinderen erg gestimuleerd de prik te nemen maar die deden het niet, twijfelende blik in haar ogen of haar kinderen een goede keuze hadden gemaakt vroeg ik haar of ze weer een prik zou nemen, want dat het circus in het najaar weer van start zou gaan was mij wel duidelijk. Haar verbijsterde antwoord; “dat weet ik nog niet”.

Wanneer ik het heb over alle verdwenen kinderen wereldwijd maar ook in ons land zie ik die blik van “dat weet ik wel maar ik wil het niet weten” want dat verstoort mijn eigen geluk. Dus ik sus mijn geweten door de toeslagen ouders weg te zetten als aso’s en de verdwenen kinderen uit Oekraïne is de schuld van Rusland want WIJ doen zoiets niet. Nee wij westerlingen staan gender veranderde operaties toe vanaf 7 jaar. Engeland nam het al in de wet op en hierbij stijgt mijn wantrouwen naar artsen nog meer want die doen de operaties. Het westen wil pedofilie legaliseren, allemaal zo beschaafd.

Bedoel ik het veroordelend nee natuurlijk niet want deze vrienden zijn mij dierbaar, zo ook mijn kinderen waar ik alles voor zou opgeven als ik hun toekomst daarmee zeker kon stellen. Mijn kinderen denken dat mijn groentetuin een nieuwe hobby is, wat deels klopt want ik ontdek dat het erg leuk en rustgevend is om in de tuin te werken maar er zit ook een noodzaak achter. Het hebben van voldoende (gezonder) voedsel voor komende winter. De kelder vult zich al aardig met weckpotten vol voeding. Dit jaar ook gefermenteerde groenten, wat gezonder is dan wecken. Je kookt de groente niet en er komen bacteriën vrij die erg goed voor de mens zijn. Mijn eigen siroop maken van de bramen uit de tuin maar ook limoentjes, aardbeien en nectarines zijn er zeer geschikt voor.

Dit doe ik, en een ander gaat op vakantie en leeft of er niets aan de hand is. Geen oorlog en negeren het wangedrag van Rutte die gelukzalig lachend gefilmd wordt samen met Zelensky die weer is komt bedelen voor nog meer geld en wapens, negerend dat er ondertussen honderdduizenden jongens sneuvelen in deze misselijkmakende zinloze oorlog. Een oorlog die enkel nuttig is om de rijksten van de aarde nog rijker te maken en de slapende belastingbetaler daarvoor nog meer belasting te laten betalen. Maar ja dat ziet de vakantieganger natuurlijk anders.

Deze week hoorde ik voor het eerst van een nieuw pretpark voor kinderen en het heet KidZania. Op internet te vinden in welke landen het park is. 

Kids aged 4 to 14 rule at KidZania, our 75,000-sqft mini-city inside Westfield London in Shepherd’s Bush  KidZania London is a unique learning and entertainment experience filled with ultra-realistic role-play activities designed to mirror real-world careers. Our unique blend of education and entertainment aims to boost confidence, independence and empower children to make a difference early on in life. Join us to unleash your child’s full potential in a world of hands-on discovery, learning and fun (and all without their phones or devices), and children aged 8+ are welcome to explore without an accompanying adult for that added sense of freedom and autonomy!

Niets mis mee zou je zeggen maar begeleiding van ouders is niet gewenst en er ligt een duidelijke invloed van agenda 2030 om spelenderwijs onze kinderen te kapen.

Chris Hipkins, niet meer dan een gestoorde snotneus is premier van New Zeeland en komt ook uit het young leaders klasje van Schwab, net zo gestoord als Trudeau en vernietigend voor zijn land heeft het lef te zeggen dat de overheid nooit geen dwang tot prikken toepaste.

De wet DSA staat voor Digital Services Act moet de burger gaan beschermen tegen fake news. Waar het werkelijk om gaat dat de waarheid niet gehoord mag worden want er is maar één waarheid en die komt van de overheid vandaan ….. althans dat moeten u en ik geloven.

Mijn vrienden die niet wakker zijn zullen blij zijn want dan kom ik niet meer met van die gekke verhalen aanzetten zoals het WEF die overheden ernstig beïnvloeden. Of de WHO in handen van Kill Gates die de grootste betaler van de WHO is en wie betaald … juist die bepaald en wat Kill Gates wil is niet best voor de mensheid wereldwijd. Deze man is de ergste psychopaat sinds jaren en gesteund door zieke geesten die over lijken gaan.

Dus tja ik eindig wederom met de diepzinnige woorden van Ayn Rand: “ 

We kunnen de realiteit negeren, maar we kunnen de gevolgen van het negeren van de realiteit niet negeren.“

Gevaar van woke:

WHO is machtsgreep:

HAARP

https://t.me/dewaarheidop1/19034

Maui : Directed energy weaponsBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk