dotcom.radio aflevering 378 van 03-09-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #170


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 368: Maui, mensen vergaan tot stof? – Plan belasting verhogingen – Q post redd 5 END – Zo gaan ze mensen van het platte land verdrijven – VAX- we doen niet mee? – Kinderhandel loopt uit de hand, en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Angelface] Mooiste meme deze week
1% geluk
1% talent
98% Never give up doorzettingsvermogen is tezamen de
100% succesformule

Ninefornews: Lees en huiver: deze lijst met voorgestelde belastingverhogingen publiceerde Kaag op 10 augustus ehh, maar we hebben geen kabinet meer op dit moment
Wereld Nieuws* They’re definitely deep into operation cover up in Maui, vanaf de weg worden er hekwerken opgetrokken zodat je niets meer kunt zien van de DEW aanval en een vliegverbod voor drones in het gebied.
[Mike] 2700 mensen vermist geen spoor van te vinden, vergaan tot stof ?
* Hawaii Maui, Waar zijn de ouders van al die vermiste kinderen?

[Freeflip op X] Tunnels op 300 ft onder Maui

* Tucker Carlson has requested for an interview with Putin.

[Mike] Q post There is no step 5 END
Election interference
Never surrender
DonaldTrump.com

[Mike] post 4967
Die ging over het DNA; We will be repressed no more
– geen nieuw vaxperiment meer [?]

* Duits lid van het Europees Parlement, Christine Anderson: Regeringen over de hele wereld gebruikten regelrechte psychologische oorlogsvoering, zelfs gericht op kinderen, om hun bevolking te dwingen zich te onderwerpen aan de Covide tirannie, op een manier die wereldwijd werd gecoördineerd.

[Sylvia] De helft van de 4 kinderen zijn wakker de andere helft gaat zo weer voor het vaxperiment. Er wordt gesproken over vanaf 2 oktober, dan is het mooi dat er een plan is voor Trump, maar voor mij niet meer komt uit haar bewoordingen naar voor. – Het is voor veel mensen moeilijk vertrouwen te hebben / houden !
* GV Alle seinen op rood.

* Er komt geen burgeroorlog [zeggen ze] dat betekent dat er ‘iemand’ snel op moet staan met de juiste maatregelen. Militair ingrijpen en snelrecht, het kan niet anders meer. WERELDWIJD.

[Mike] Zo gaat dat dus in Canada, mensen kochten een huis in een lage brand risico zone, het gebied wordt ineens een hoge risico zone. De verzekering premie is onbetaalbaar, blijf je zitten dan komen de DEW’s. Zo wordt dus het platte land ontruimt,… wordt vervolgt in andere delen van de wereld !!

[Redacted] Journalist @_whitneywebb spills the tea w/@ClaytonMorris on her EXPLOSIVE new book about Jeffrey #Epstein! One Nation Under Blackmail Unveiling #corruption & cover-ups among the world’s elite!
– LifeLog was een project van het Information Processing Techniques Office van het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DOD). “Het doel van het LifeLog concept was “om de ‘connecties’ van het leven van een individu te kunnen volgen in termen van gebeurtenissen, toestanden en relaties”, en het heeft de mogelijkheid om “alle ervaringen van een persoon op te nemen, van telefoonnummers die gedraaid zijn en e-mailberichten die bekeken zijn tot elke ademhaling, stap die gezet is en plaats die verlaten is“. Nu komt het, de maand dat het DARPA lifelog project werd stopgezet is Facebook gestart !!
* GV Het geheime lifelog spionage programma werd Facebook

[Geert] Onderzoek van CBS: “Slechts 30% van de door het Westen aan de Oekraïne geleverde wapens bereikt het front!”
– Jammer dat die zelfde journalisten en onderzoekers geen weet hebben hoeveel mensen er dood zijn gegaan aan de vaccinatie?

* Nieuwe BRICKS munt werd getoond: Epoch of Peace het tijdperk van vrede
– IK zocht op Google naar BRICKS, en men toonde een pagina vol afbeeldingen van STENEN, het verteld mij dat ze toegeven te verliezen, BIG WAY !! Het TIJDPERK van VREDE !!

* Alexa says there will be no 2024 election, because the War Powers Act of 1973 will be invoked
– De War Powers Act is een resolutie van het Congres die is ontworpen om het vermogen van de Amerikaanse president om militaire acties in het buitenland te initiëren of te escaleren te beperken. Naast andere beperkingen vereist de wet dat presidenten het Congres op de hoogte stellen nadat ze de strijdkrachten hebben ingezet en wordt beperkt hoe lang eenheden ingezet kunnen blijven zonder goedkeuring van het Congres. Het werd in 1973 uitgevaardigd met als doel een nieuw langdurig conflict, zoals de oorlog in Vietnam, te voorkomen. De effectiviteit ervan is door de geschiedenis heen herhaaldelijk in twijfel getrokken en verschillende presidenten zijn ervan beschuldigd de regelgeving niet na te leven.

* Duitse groene energie transitie is fiasco geworden. Grootste energie producent RWE begint afbraak windmolenpark voor uitbreiding van bruinkool mijn. Liever bruinkool dan geen stroom en licht uit.

* Duitse economie loopt leeg, bedrijven verlaten Duitsland en Nederland zal volgen meld de Andere Krant

[Green lives Matter] Julian Assange and the WikiLeak Revelations that Changed the World.

[Geert] Donald J. Trump is een van de grootste presidenten in de Amerikaanse geschiedenis (alle andere presidenten waren slechts marionetten van de Deep State)
 
Donald Trump was een geweldige Amerikaanse president en zijn prestaties behoren tot de meest invloedrijke in de Amerikaanse geschiedenis.Hij voerde recordverlagingen van belastingen en regelgeving door, verlaagde de prijzen van geneesmiddelen, bereikte energie-onafhankelijkheid, verving de NAFTA door de overeenkomst tussen de Verenigde Staten, Mexico en Canada, investeerde 2 biljoen dollar in een volledige militaire revisie, vernietigde het ISIS-kalifaat,erkent Jeruzalem als hoofdstad van Israël,islam benoemen,immgiratie an banden leggen, Obamacare vervangen,de banden met Rusland herstellen, enzovoorts.

[X] Parijs protest: Dat had ik gemist, terwijl ik toch elke week de verzet nieuwsbrief ontvang en vertaald online plaats. is de aankondiging ook al ‘ondergronds’ gegaan ?

[Liz Crokin] MUST WATCH: This eye-opening mini documentary done by @CodeMonkeyZ detailing how during Nikki Haley’s term as governor, South Carolina’s child trafficking situation spiraled out of control, with grotesque tales of over 600 victims serving as a horrific testament to the state’s lack of protection for its young.
Media[X] One of the best reposts I will ever make. The most profoundly truthful scenes in any movie ever made. This is from the early 80s. Just in time for 1984.
De vraag; “Zijn we al niet zover dat niemand na de sixties eigenlijk nog wat “leven” eigenlijk betekent in de ware zin van het woord?” We bouwden onze eigen gevangenis en zijn gevangene en bewaker tegelijk.

[X] Derek Broes @WillingWitness
Ik zal al mijn video’s uploaden naar X zoals ik ze heb gemaakt, behalve de eerste. Luister alsjeblieft naar deze video’s. Ik begon lang geleden als anoniem. Dit is een video die ik bijna 6 jaar geleden maakte over de Amerikaanse dollar. Onthoud dat ze de profeten vermoorden!

[X] Derek Broes @WillingWitness
Zoals ik al zei in een van mijn anonieme video’s, is dit de video waarin ik mijn masker afdeed. Ik heb het masker voorgoed afgezet. Dit gaat over deze wereld en hoe we zijn misleid. Deze video is oorspronkelijk door mij geplaatst op 2/11/2018 (11:11:11).
de waarheid staat altijd in het midden, jij hebt geen gelijk en ik heb geen ongelijk, de waarheid hoef je nooit te verdedigen. De waarheid hoef je slechts te leren kennen.
Maar dit schreef hij ook: For the record: Its September 1st 2023 and I do not believe we will have an election in 2024. That is all.

[Geert] Digital Services Act (DSA) Er is al veel over geschreven, maar toch vind ik het belangrijk om nog even wat opmerkelijke kenmerken te duiden. Waar democratie verandert naar dictatoriale terreur worden namelijk als eerste rechten ontnomen en dwang, intimidatie, bedreiging, geweld en sancties ingezet.
 
Talloze voorbeelden van de afgelopen jaren bevestigen deze totalitaire omslag
inmiddels in de gehele wereld. Aangestuurd door de ‘gebruikelijke verdachten’/
bewezen daders: de VN, WHO, NAVO en de uitermate misdadige/corrupte EU!
De paniek en de angst dat zij dit gaan verliezen (en dat gaat snel!) slaat hen
steeds heftiger om het hart en derhalve slaan zij steeds wilder om zich heen.
* GV EU: geen enkele Franse politieke partij stemde tegen de Dé Digitale Service Act

* HIER, … moeten we eens stevig over gaan nadenken, ik wil het in ieder geval NIET ! Biometrische data gekoppeld aan het overheid ID op X, wordt dat een exit in de nabije toekomst?
(on)Gezondheid[Els van Veen] Binnenkort krijgen 4,8 miljoen mensen een uitnodiging voor een mRNA Coronaprik. Gaat u hem halen? En waarom wel of niet.
– Noot: Wel een vertekend beeld op Twitter onder ‘haar’ volgers

[Assie] Video DVO journaal over ingredienten vaccins en een zeer schadelijke bij werkingen. Mijn take is dat ook hier de soep niet zo heet wordt gegeten als hij opgediend werd, immers de oorspronkelijke werking – het doden van mensen – de depopulatie agenda faalde ook big way – En het belangrijkste is. de voedingsstatus, het immuunsysteem is bij een ieder in een andere conditie.

* GV Feitelijk zitten we nu pas in Wereld Oorlog 1

[Jeroen Pols] Duitsland: regering Niedersachsen erkent dat sinds 2021 10.000 kinderen en jongeren medisch behandeld zijn voor vaccinatieschade. Dit betekent voor heel Duitland ruim 100.000 jongeren onder de 18 door de corona-injecties dusdanige schade opliepen dat zij een arts bezochten. Dit zijn de bekende gevallen, er is waarschijnlijk een aanzienlijke onderrapportage. Ook zijn 60% meer depressies en 30% meer eetstoornissen gediagnosticeerd dan in 2019. Hoewel bekend was dat kinderen en jongeren nauwelijks vatbaar zijn voor corona, werden zij op scholen onderworpen aan een regime van testen, social distancing, mondkapjes en prikdwang.

[X] Een post over vlierbessen syroop: OEPS, al 27 jaar nu, geen koorts, geen griep, geen verkoudheid. Maar ik neem het om dat allemaal niet te krijgen en vele andere boosters voor mijn gezondheid, en eh, … ja het werk. Veilig en Effectief !!
Gedachtenvoer* Waarom ging Steven Walker als professionele muzikant een andere noot spelen? Via, via kwam Steven met dotcom radio in contact een dirigent die nu niet meer voor een orkest staat maar directie aan zijn eigen leven aan het geven is en ook weer het dirigent stokje aan het opnemen is om weer meer mensen samen te laten leven.

* De slimme meter heet in Frankrijk Linky, > verzoek meter stand door te geven in het Frans, weken later verzoek foto’s te maken in het Engels, deze week mail 3: “In response to your email of … , please send us the photo of your index fingers by successively pressing the “SCROLL” key. Is een foto van mijn middelvinger ook vergelijkbaar?

* Cultivate Elevate 1902, Nikola Tesla, Earthquake machines, Atmospheric energy, and suppressed technology

[Z] Als je kan rekenen is er geen overpopulatie

[X] Deze jongeman neemt de proef op de som en gaat geld opnemen bij verschillende banken en laat hiermee zien, hoe de Australische banken hem vragen, waarvoor hij het geld nodig heeft. De meest hilarische antwoorden

* GV Meme’s week 27-08-’23 t/m 03-09-2023
* GV ‘Vaqsinazi’: Accepteren wij dit wel Bill?
* GV Trump’s terugkomst maakt Westerse Elites nu al bang

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten