‘Vaqsinazi’: Accepteren wij dit wel Bill?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #169


Bill Gates: Mensen die zich verzetten tegen de “mRNA Tsunami” zullen worden uitgesloten van de samenlevingExperimenteel mRNA-spuiten zullen al onze medicijnen gaan vervangen, volgens Bill Gates en de globalistische elite, die waarschuwen dat we gedwongen zullen worden om elk jaar honderden mRNA-spuiten te nemen als we aan de samenleving willen deelnemen.

Ondanks de legioenen mensen die plotseling zijn overleden of verwoestende gevolgen voor hun gezondheid hebben ondervonden, prijzen Bill Gates en de globalisten de mRNA Covid injecties aan als een enorm succes, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens leidinggevenden van Big Pharma “is er een tsunami van mRNA-medicijnen op komst”, ook voor hartaandoeningen en kanker, toevallig de twee grootste problemen die in eerste instantie door mRNA-prikken worden veroorzaakt.

In plaats van voor een internationaal tribunaal te worden gesleept voor misdaden tegen de mensheid, heerst de globalistische elite over de massa en schept ze op dat de lockdowns, gezichtsmaskers en gedwongen injecties van Covid nog maar het begin waren.

Anthony Fauci kwam onlangs uit de schaduw tevoorschijn om te verklaren dat ongevaccineerde mensen deze winter in lockdown geplaatst moeten worden.

Tijdens een optreden op de Georgetown University maakte Fauci duidelijk dat hij voorstander is van het in lockdown plaatsen en straffen van mensen in de samenleving die nog niet gevaccineerd zijn.

De leidinggevenden van Big Pharma zingen uit hetzelfde psalmboekje en verklaren dat iedereen die het waagt om hun mRNA-prikken in de toekomst te weigeren, gestraft moet worden door uitsluiting uit de samenleving.

En voor het geval u het zich afvroeg, Big Pharma heeft op dit moment letterlijk honderden – ja honderden – verschillende mRNA-prikken in productie.

“Er is een tsunami van mRNA-medicijnen op komst,” aldus Melissa J. Moore, wetenschappelijk directeur van Moderna.

Professor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine 

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg was, pochte de wetenschappelijk directeur van Moderna ook nog dat Big Pharma binnenkort mRNA rechtstreeks in het hart van mensen zal injecteren. Ja, ze heeft het over dezelfde harten die gezond waren totdat de uitrol van het vaccin ervoor zorgde dat miljoenen mensen over de hele wereld, waaronder fitte en gezonde jonge mensen en topatleten, omvielen met hartproblemen.

En maakt u zich geen zorgen over de miljoenen gevallen van turbokanker veroorzaakt door mRNA over de hele wereld. Daar heeft Big Pharma ook een antwoord op. Dat klopt, meer mRNA.

Dat klopt, de elite geeft nu toe dat ze de experimentele prik in één uur hebben gemaakt, en probeert de massa ervan te overtuigen dat dat iets is om trots op te zijn.

We leven nu echt in de wereld van Orwell. Oorlog is vrede. Onwetendheid is kracht. Pedofilie is normaal. En vaccins die in een uur gemaakt worden zijn niets om je zorgen over te maken.

Vergist u zich niet, de globalistische elite likt haar lippen af over de honderden mRNA-vaccins die in de pijplijn zitten. Op de top in Davos dit jaar pochte de voormalige Britse premier Tony Blair dat de “stortvloed aan nieuwe injecties en vaccins” het WEF de kans zal geven om de wereld te veranderen.

Bekijk in de video hoe de beruchte Globalist worstelt om zijn gezicht in de plooi te houden terwijl hij belooft dat de nieuwe injecties de wereld ten goede zullen komen.

De elites rekende er niet op dat de mensheid wakker zou worden voor hun kwaadaardige agenda.

“Fitte en gezonde mensen vallen gewoon om”: Australische presentator spreekt onomwonden over de vaccinatiemanie

Zodra het duidelijk werd dat een aanzienlijk percentage van de bevolking te slim was om zich te laten vaccineren, moesten ze aan sluwe alternatieven werken om ons hun prikken op te dringen.

Neem Bill Gates als voorbeeld. In plaats van toe te geven dat de mensheid zich bewust is geworden van de waarheid over de rampzalige Covid-19 prikken, gaat Gates, die geen arts is, nog een stapje verder en neemt hij het op zich om de wereld stiekem te vaccineren.

Volgens de miljardair-eugeneticus hebben boerderijdieren, waaronder koeien, varkens en kippen, een ontoereikende genetica. En de enige manier om die genetica te “repareren” is door elk landbouwhuisdier ter wereld te “vaccineren” met nieuwe mRNA-vaccins die hun weg zullen vinden naar het bord van uw gezin.

Dat klopt, Bill Gates, Amerika’s grootste eigenaar van landbouwgrond, heeft opgeschept dat hij mRNA in de voedselvoorraad stopt.

Landen die geïnfiltreerd zijn door het World Economic Forum, zoals Australië, tekenen voor Bill Gates’ nieuwe plan, wanhopig om de niet-conformisten in hun land de wet voor te schrijven.

Maar Gates rust niet op zijn lauweren. Zijn laserachtige focus om de hele wereld te vaccineren, of ze er nu mee instemmen of niet, heeft er ook toe geleid dat hij honderden miljoenen dollars heeft geïnvesteerd in genetisch gemodificeerde muggen die ontworpen zijn om als “vliegende vaccinators” te werken.

En als dit vergezocht klinkt, moet u weten dat de NIH al mensen aan het vaccineren is met behulp van de muggen van Gates.

Volgens Robert F. Kennedy Jr. zou iedereen die bereid is om Bill Gates het gezondheidsbeleid van de wereld en de VS te laten dicteren, eens goed naar zijn staat van dienst in Afrika moeten kijken.

Het Covid-“vaccin” is een opzettelijke poging tot wereldgenocide

“Misschien zijn er wel miljoenen kinderen onnodig gestorven,” aldus Kennedy Jr., die informatie uit een peer-reviewede publicatie in een gerespecteerd tijdschrift deelde.

“Iedereen die Bill Gates & WHO verdedigt, moet Morgensen et al 2017 eens uitleggen.”

“Dit is een peer-reviewede publicatie in een gerespecteerd tijdschrift door vooraanstaande wetenschappers die uitkomsten beschrijven die verwant zijn aan genocide,” zei Kennedy Jr.

Robert F. Kennedy Jr. hekelde ook Gates en zijn “messiaanse overtuiging dat hij verordend is om de wereld te redden met technologie.”

Over valse messiassen gesproken, het World Economic Forum liet zich ontvallen dat ze plannen aan het uitbroeden zijn om ons via de watervoorziening te vaccineren.

We kunnen niet toestaan dat deze globalisten en Biotech-bedrijven wegkomen met moord. Aangezien we weten dat de elite vastbesloten is om de wereld te ontvolken, is het tijd om een streep in het zand te trekken.

Zoals Kennedy Jr al zei, begint dit onmiskenbaar op genocide te lijken.
©Thepeoplesvoice

Reactie.

Over Bill Gates heb ik al veel geschreven. Dit figuur voldoet niet aan de normalen normen van mens zijn! Omdat hij zo verschrikkelijk rijk is kan hij zich dingen veroorloven waar anderen voor zouden zijn veroordeeld! Maar Bill is al veroordeeld voor het doden van mensen in India en landen in Afrika. Hij zou eigenlijk uitgeleverd moeten worden, maar de VS doet dat niet met eigen inwoners.

Bill Gates doet net alsof hij de mensheid wil redden, maar wat hij in werkelijkheid doet is heel stiekem en op slinkse wijze mensen doden.

In voorgaande artikelen heb ik al beschreven dat Bill zich nu heeft gefocust op muggen! Want Bill heeft verschillende laboratoria waar hij laat werken aan zijn moordaardige ideeën. Nu besmet Bill muggen en laat die los in de wereld. Dit zijn dus biologische wapens en die zijn bij wet verboden! Hieraan is al duidelijk dat Bill steun heeft van politici die hetzelfde denken of worden gedwongen zo te denken. Maar dat wil dus ook zeggen dat politici niet zijn te vertrouwen! En dat in onze oren geknoopt te hebben ga ik je vragen of je nog steeds bereid bent je te laten vaccineren?

Dat je een reden had om dat vorige keer toe te geven kan ik begrijpen omdat er weinig bekend was en de druk die politici en pseudo wetenschappers via de media op de massa legde zeer groot was en je niets meer mocht als je geen vaqsinazi nam! Maar nu is er meer bekend! Er is oversterfte door de vaqsinazi’s. Er is onnoemelijk lijden door de vaqsinazi’s! Dit wordt niet door de media bekend gemaakt. Maar wat is mijn reden om dit te zeggen als dit niet waar zou zijn?!

Niemand betaald mij om te schrijven, dit doe ik helemaal gratis! Niemand dwingt mij om te schrijven. Dit doe ik uit vrije wil! Maar waarom schrijf ik dan? Dit doe ik omdat ik heet van de naald informatie krijg over wat er in onze wereld speelt! Deze informatie krijg je niet van de media of jouw politici. Omdat ik vind dat iedereen recht heeft op goede en eerlijke informatie, doe ik dit! Want zonder goede en eerlijke informatie kan niemand een goede beslissing nemen!

En nu sta je weer voor een beslissing! Neem je weer de vaqsinazi’s die je gedwongen moet nemen? Of zeg je massaal NEE! Massaal, want als eenling bereik je niets! Op zich is het zeer goed om nee te zeggen omdat het een individuele beslissing is voor jezelf of eventueel voor je gezin. Maar het is een belangrijke beslissing omdat je voor jezelf kiest! 

Voor jezelf kiezen is goed, maar pas wanneer iedereen dit doet kunnen we massaal het plan tegen houden en tegen die paar te rijke figuren zeggen dat ze naar de hel kunnen lopen! Want daar horen ze thuis. De hel is hun woonplaats. De bijbel heeft ons al gewaarschuwd voor het Beest. Dit is het Beest. Wij zijn mensen en deze wereld is van ons. Willen we op deze wereld blijven dan zullen we elkaar moeten steunen en één zijn met elkaar! Want het Beest loert al eeuwen om deze wereld in bezit te nemen en dat kan alleen wanneer er veel minder mensen zijn!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk