EU: geen enkele Franse politieke partij stemde tegen de Dé Digitale Service Act


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #168


Deze week levert de DSA-verordening van de EU over censuur op sociale netwerken het treffende bewijs dat we een soeverein land moeten zijn om onze vrijheden te verdedigen!


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes.

Beste patriotten,

Sinds 25 augustus onderwerpt deze door de EU opgelegde verordening sociale netwerken aan regels die ontworpen zijn om de vrijheid van meningsuiting om zeep te helpen. Binnenkort zullen we de effecten hiervan kunnen meten en we zullen uiterst waakzaam blijven. Vrijheid, ons stokpaardje, is een heilig goed en we moeten er alles aan doen om het te beschermen, opnieuw op te bouwen en te herwinnen! De oligarchie is de vijand van de vrijheid en de vrijheid van meningsuiting, reden te meer voor een Frexit, waardoor we de DSA-verordening kunnen verwerpen. Ik heb ontdekt dat in het Europees Parlement geen enkele Franse politieke partij tegen de DSA heeft gestemd! Van LFI tot RN, geen enkele stem was tegen. Dat zegt alles over de onderdanigheid van de “oppositie” en de noodzaak van een echt verzet!

In dezelfde geest, laten we waakzaam zijn voor de terugkeer in kracht van het covidistische verhaal, in de Verenigde Staten in het bijzonder, met daar verplichte maskers, scholen gesloten, en de aankondiging van een nieuw “vaccin”.

De Verenigde Staten zullen het covidistische verhaal hard pushen bij het ingaan van de presidentiële campagne: de oligarchie, doodsbang voor het idee van een comeback van Trump, zal de bevolking bang willen maken om het onder controle te houden, zoals ze deed in 2020.

Frankrijk zal dit voorbeeld waarschijnlijk volgen en ook beperkingen opleggen aan de vrijheid. Niets zal echter gemakkelijk zijn voor de covidisten, omdat miljoenen Fransen nu wakker zijn geworden en omdat de waarheid overal naar buiten komt: in Duitsland werden deze week talloze klachten ingediend door slachtoffers van bijwerkingen tegen de Duitse overheid. In het geval van nieuwe covidistische maatregelen (maskers, pas, enz.), zullen we ons bij jullie aansluiten in ongehoorzaamheid!

Op woensdag maakte Macron zijn comeback met zijn beroemde “grote politieke initiatief”: partijleiders uitnodigen aan zijn tafel die hem in het parlement in 18 maanden niet één keer hebben uitgedaagd!.. Deze partijleiders hadden deze Macronistische maskerade natuurlijk moeten boycotten. We willen geen “preferendum” of een van die andere PR-gimmicks, we willen referenda die gevolgd worden door actie, bijvoorbeeld over Frexit, de Europese elektriciteitsmarkt of het verlaten van de NAVO; we willen dat de RIC een soeverein volk en een soeverein land is! 

Laten we niet bang zijn! We voeren een strijd die de tand des tijds zal doorstaan, voor vrijheid, voor waarheid, voor integere menselijkheid, voor een eeuwig Frankrijk. Het is uit de kracht van het collectief dat we de moed putten om te vechten en te winnen! Welkom bij de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk