Alle seinen op rood.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #167


Want plotseling staat de wereld letterlijk in brand, natuurrampen wereldwijd behalve op plekken waar de huizen van de elites staan … door intelligentie van de natuur of beseffen we eindelijk dat anno 2023 beschaving schijn is en we nog steeds met monsters van mensen te maken hebben.


Maui, de ramp die zich daar voltrekt is gruwelijk en heeft niets van doen met een natuurramp. Dit is het werk van duivelse mensen die letterlijk over lijken gaan om zichzelf de wereld toe te eigenen. Onderzoek de berichten bij de alternatieve media wat daar werkelijk gaande is. Het besef moet er komen dat er een groepje elites zijn die de bevolking willen uitdunnen en zich alles willen toe-eigenen.

Deze week in de Jensen show nr 583 laat hij de opnames nog een keer zien waar Lagarde denkt Zelensky aan de telefoon te hebben maar het zijn journalisten. Daarin doet ze onthullingen die ze anders nooit zou doen. Deze dame zelf veroordeeld voor fraude tijdens haar functie als minister van economische zaken in Frankrijk wil volledige controle over onze uitgaven. Ze vertelt aan “Zelensky”  dat op 23 oktober in jawel het Europarlement wordt besproken dat cash betalen boven de 1000 euro strafbaar wordt, op straffe van geldboetes en/of gevangenisstraf.

Bedragen van 300/400 euro wat de burger uitgeeft, ziet ze als gevaarlijk. Steun van Kaag heeft ze zeker weten want Kaag die zelf ZEVENTIEN MILJARD EURO kwijt is als minister van financiën, dus niet kan verantwoorden wat er met het geld is gebeurd wat ook niemand van haar eist ….. zelfs de hardwerkende burger niet, wil ons burgers controleren vanaf 100 euro die wij uitgeven.

WAS HET NIET ZO ERNSTIG ZOU JE LACHEN OM DEZE KRANKZINNIGHEID!

Maar goed, deze gekkies hebben de media mee want met de nieuwe censuur wet die is ingegaan op 25 augustus zullen we alleen de mening van de overheid nog horen want elk tegengeluid zal gesmoord worden.

Vraag zelf eens rond in je omgeving wie er op de hoogte is van de nieuwe censuur wet, dan kom je erachter dat de meesten het niet weten want het dondert ze gewoon niet. Net zoals alle smerige wetten die erdoor gedrukt zijn door Rutte en zijn volgelingen! Maar wat als dit in Rusland was gebeurd, dan hadden de kranten bol gestaan en er schande van gesproken, maar nu het bij ons Europeaantjes gebeurt is het stil, oorverdovend stil.

Onderstaand een zeer goed artikel geschreven door huisarts Jan Vingerhoeds.

Het smeulende gevaar van de nieuwe censuur wet – Blogdoc

En hier een link van Bauke Geersing, voormalig directeur NOS. Lees je dit artikel besef je hoe krankjorum het is dat Ongehoord Nederland vooraf gecontroleerd gaat worden door de NPO of ze de waarheid wel gaan uitzenden.

Noot: de website was bij het online zetten van dit artikel niet bereikbaar. Met de wayback machine hebben we die weer gevonden

http://web.archive.org/web/20230610144748/https://www.climategate.nl/2022/11/open-brief-aan-giselle-van-cann-directer-nos-nieuws/

Wat mij regelmatig naar de keel vliegt is het totale negeren van de realiteit waarin we leven en de vijandigheid die op je af komt als je ook maar iets zegt over corrupte regeringen, het WEF, de klimaat gekte en de Corona waanzin met zijn oversterfte en al, zeg ook maar niets negatiefs over de Oekraïne. En het allerergste is het zwijgen in combinatie met een blik die alles zegt …… “JIJ BENT GEK”

DAN BEN IK DE VIJAND, NIET DE OVERHEID, NIET DE ELITE MAAR IK.

Wederom de diepzinnige woorden van Ayn Rand: “ 

“We kunnen de realiteit negeren, maar we kunnen de gevolgen van het negeren van de realiteit niet negeren.“Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk