Feitelijk zitten we nu pas in Wereld Oorlog 1


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #165


Bij zowel de eerste als de tweede waren er landen die neutraal waren of maar zijdelings bij de oorlog betrokken waren, zie de afbeeldingen.


Nu is de wereld opnieuw in oorlog, en wellicht moeten we deze oorlog aantekenen als de eerste echte wereldoorlog waarbij ieder land betrokken is. 


Het zij via de economische maatregelen, hij zij via de reisbeperkingen maar alles bepalend zijn de ‘semi’ verplichte / dwangmatige vaccinatie maatregelen die onder de eindstreep, als er inzicht komt in de werkelijke cijfers ieder land zijn doden en gewonden kent. Met een totaal aantal doden die beide WOI en WOII bij elkaar opgeteld wel eens zouden kunnen gaan overtreffen, …

Wellicht in iedere stad, dorp of straat in de landen waar de vaccinatie waanzin om zich heen sloeg. Maar ook de mensen die van eenzaamheid stierven, de mensen die zelfmoord pleegden en de miljoenen mensen met een vaxperiment tijdbom in hun lichaam, niet wetende wanneer deze afgaat?

En het vreemde is dat vele mensen niet eens beseffen dat we in oorlog zijn met de Deep State op alle fronten als nooit te voor. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk