dotcom.radio aflevering 377 van 27-08-2023

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #163


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 377: Deze week met voeding fermenteren – F16 naar de reeds verloren oorlog – Nog wat Hawaii nieuws – Trump bij Tucker – Mag Trump zich nog wel verkiesbaar stellen? – Brandje stichten is nu in de mode wereldwijd – Proton mail in de fout – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* Er broeit iets in de hele wereld al zijn er landen bij waar ze de boel eerst in de fik moeten steken voordat er ook maar iets gaan broeien, De omgekeerde wereld dus.

* Vorige week een lezing over voeding fermenteren bij Sylvia. In mijn introductie wees ik erop dat dit met stip de gezondste voeding was en waarom iedereen goed moest luisteren want de voedingsstatus is erbarmelijk bij de meeste mensen. De lezing bracht een levendige leerzame discussie op gang en, je zag weer in de praktijk dat diegene waarvan ik weet dat ze dit het hardste nodig hadden de kortste aandachtspanne hadden. De eerste potjes met fruit zijn inmiddels bezig te fermenteren. Bramen en vlierbessen, …

[FvD] Waanzin. Nederlandse F-16’s naar Oekraïne om Russische doelen mee te bestoken. Zelfs nu Rutte demissionair is, sleurt hij Nederland nog verder de oorlog in. En dat kan hij, want alle partijen in de Tweede Kamer steunen hem in zijn oorlogszucht.
— Mijn reactie: Welke instantie of persoon kan deze demissionaire WEF staatsgek nog stoppen of mag elke burger dit nu doen zonder andere wettige mogelijkheden [?] De veiligheid van elke Nederlander staat op het spel !!

[Ab Flipse] De meeste Nederlanders beseffen niet dat Mark #Rutte ons land een vreselijke oorlog in sleept. Van alle Europese landen staat Nederland, met haar strategische posities, bovenaan de #TargetList van de Russen. ‘En het volk zag dat het goed was’.
– Noot: Of de Nederlanders hebben nog een lesje te leren, …

* Ze is weg, de meest gehate politicus Vera B, niet dat ik ooit keek op TV maar de fragmenten bleven me achtervolgen op alle sociale media

* Ook de DIGITAL SERVICE ACT blijkt weer een wassen neus te zijn want de websites van alle kranten, NOS, RTL etc die zijn nog steeds in de lucht !!

* GV Meme’s week 20-08-’23 t/m 27-08-2023
Wereld Nieuws[Geert] De Russen vernietigden “in een oogwenk” 31 pantservoertuigen en nog twee Oekraïense konvooien Duitsland en het Westen zijn geschokt door een video die onlangs is vrijgegeven en waarop te zien is hoe het Oekraïense leger verliezen heeft geleden. De video toont de vernietiging van 31 (!) Oekraïense gevechtsvoertuigen in één gevecht om één nederzetting!

* Tucker Carlson Ep. 18 Into the abyss: Colonel Douglas Macgregor tells us why the Ukraine war must end now.
— Het Oekraine leger is aan het wegsmelten, doden, gewonden, gebrek aan munitie en de overgave aan de Russen door het hoge aantal gewonden en geen mogelijkheden om ontzet te worden.

* Video Hawaii: Wat de MSM je niet vertellen is waarom dit huis intact werd gelaten terwijl er rondom een brand woedde die alle omliggende huizen in de as legde. The truth is that the owner recently renovated his house and made a Faraday cage out of it, Omdat hij elektrosensitief was, wilde hij zichzelf extra beschermen tegen schadelijke elektromagnetische straling. Het redde niet alleen zijn eigendom (het huis en de auto die in de garage stond), maar ook zijn leven en dat van zijn familie, want de brand werd veroorzaakt door een DEW van boven en het vuur verspreidde zich van binnen de huizen naar buiten, niet van buiten naar binnen, vandaar dat de omringende bomen niet verbrandden! Dus een kooi van Faraday werkt beschermend tegen meer dan straling alleen.
— Dan waren er nog de huizen met de blauwe daken, te weten de huizen van alle elites op het eiland die hun simpele optrekjes dan ook niet zagen verschroeien.

* BREAKING NEWS: FOX News reports De Canadese gouverneur Gavin Newsom is de eerste gouverneur die zegt dat Donald Trump niet in aanmerking komt voor toekomstige presidentsverkiezingen en heeft de Californische Assemblee gevraagd om een wetsvoorstel aan te nemen dat Trumps naam verwijdert van alle toekomstige stembiljetten.
— EN, … dit is / was dus het plan achter al die aanklachten tegen Trump. Hij mag zich niet meer verkiesbaar stellen met al die verdachtmakingen. GOED NIEUWS !! Dat betekend dat de ONTKNOPING al veel eerder moet gaan plaatsvinden dan we aanvankelijk dachten !!!!!!

[the Peoples Voice] Rusland heeft Big Pharma en Amerikaanse Deep State-actoren publiekelijk beschuldigd van het fabriceren van de Covid-19 pandemie om de wereld over te nemen, waarbij Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden en George Soros worden genoemd als medesamenzweerders in het complot tegen de mensheid.
– Noot: Dat gebeurde echter al een jaar geleden ook voor de VN waar we ook niets van vernamen in de media natuurlijk. Deze Blackrock – Vanguard vazallen kunnen niets anders meer als zwijgen als het graf waar ze anders zelf in dreigen te tuimelen.

[X] BRICS SUMMIT 2023
– Kan de BRICS goud gedekt geld valuta de dollar onderuit halen?
– De BRICS landen zijn tezamen 40% van de wereldeconomie
– Men wil bovendien andere landen gaan toelaten, en de wachtlijst is lang

* Nieuwe samenstelling BRICS zal 80% van wereldolieproductie controleren
Met de toevoeging van Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Iran aan de BRICS zal de Unie het leeuwendeel van de wereldolieproductie kunnen controleren.
– Kan de BRICS goud gedekt geld valuta de dollar onderuit halen? Het antwoord JA
– En, … zijn de Deep State actors nu nog wel in staat -ooit- om een oorlog te voeren want dat gaat niet op zon en wind energie en dat weten ze NU dus.
– De VS / NAVO dachten Rusland te isoleren met economische sancties nu weten ze hoe de tegenstander dat veel effectiever kan, en de Beer gromt slechts een beetje.

* Algerije heeft een Frans verzoek om over zijn luchtruim te vliegen voor een militaire operatie in Niger afgewezen. Algerije is tegen elke buitenlandse militaire actie in Niger en geeft de voorkeur aan diplomatie om de constitutionele orde te herstellen, voegde de staatsradio eraan toe.

Frankrijk heeft ongeveer 1.500 troepen in Niger die daar gestationeerd waren voor de staatsgreep van vorige maand. Het is niet duidelijk naar welke militaire operatie Algerije verwees, maar Frankrijk heeft niet gezegd militair te zullen ingrijpen om de militaire machtsovername ongedaan te maken. Of rekenen ze op hun NAVO vriendjes om wat te helpen?

X22 Woensdag [16 Year Plan] Used Against [BO] & [HRC], WWIII, Cuban Missile Crisis, Stage Is Set
– In een van de uitzendingen van het X22 report (deze?) maakte Dave exact dezelfde opmerking als ik vorige week. Zijn er nog wel verkiezingen of gaat men er alles aan doen om die te saboteren? Noot: nog een wakker worden momentje hier en daar, …

[Mike] The Smith River Complex burning in the Six Rivers National Forest, California. Het complex bestaat uit meerdere branden die dagen geleden zijn ontstaan door een blikseminslag. De laatste schatting is 7.300 acres. +200.000 mensen moesten hun huizen verlaten.
– Noot: In het beheren van bosbranden bestaan er zogenaamde brand coridors, mij maak je niet wijs dat dan alsnog zoveel bossen kunnen verbranden door wat bliksem inslagen.

* Oh boy. De cijfers van dit Trump/Tucker-interview hebben het GOP-debat al ABSOLUUT verpletterd. X: Ep. 19 Debate Night with Donald J Trump
– China is een militaire installatie aan het bouwen in Cuba, oktober 1962 all over again !!
— Tucker Carlson: Krijgen we een burgeroorlog
Trump houdt een slag om de arm zegt geen duidelijk nee en afhankelijk van waar je mentaal staat op dit moment is dit een geruststelling of je ziet een bordje; Afgrond volg de rode bordjes WOIII

[X] De 15 minuten steden plannen worden uitgerold in de hele wereld, door de gebieden plat te branden, landje pik en op de AA plaatsen zoals op Hawaii desnoods door gelijktijdig de eigenaars te mee plat te branden, te vermoorden !!

* Nog zo’n 15 minuten stad nieuwtje
– 90% van de camera’s in Zuidoost-Londen zijn onklaar gemaakt of gestolen nu de Low Emission Zone (ULEZ) op 29 augustus van kracht wordt. Bijna 500 ULEZ-camera’s die dagelijks worden ingezet om niet-conforme voertuigen met 15 euro te belasten, zijn nu buiten gebruik
– De vrijheidsactivisten noemen zichzelf Blade Runners (met messen gewapende hardlopers) en zijn vastbesloten om het controle- en handhavingsproces van de overheid te blokkeren.

[Redacted] Colombia: 1500+ sociale leiders zijn de laatste jaren vermoord waaronder 101 dit jaar Er zou een einde gekomen zijn aan 52 jaar burger oorlog op een splintergroep na. – Noot: Er is nog heel wat puin te ruimen wereldwijd !!

* Trumps mugshot – politie foto – ging viraal
– Q post 2138 – 2018 Battle stations ready afbeelding tijdstip 09.38 = 2138 zie afbeelding

* Het moment waarop Donald Trump bij de gevangenis van Fulton County aankwam om zich over te geven. Democraten/ Satanisten zijn als de dood voor Trump

* BREAKING: Bezoekerslogboeken van het Witte Huis laten zien aanklager Jack Smith Biden-medewerkers heeft ontmoet enkele weken voordat Smith Trump in staat van beschuldiging stelde.
MediaOMG James O Keeve is bezig een leger onderzoekers op te starten: One of my favorite parts of this job is connecting with everyone who wants to expose the wrongdoing #OMG James moedigt het burger journalisme aan met microfoon en de camera, met een goed plan krijg je zelfs van hem een camera en microfoon.

[Mike] Zoals ik al vermoedde, is Elon aan het schaken. Er zit nog veel meer achter het opheffen van de blokkeerfunctie. Door het te vervangen door een mute-functie, kunnen Deep State-acteurs sommigen van ons het zwijgen opleggen, maar niet iedereen, omdat anderen nog steeds in staat zullen zijn om te antwoorden en hun antwoorden opnieuw te posten. Briljant!

X22 22-08 op 36.00 min. het verschil tussen de block en de mute functie op X Ook Dave legt dit uit in de podcast

[Mike] verraad bij Proton Mail. In Zwitserland is na een verzoek de indentiteit van een gebruiker vrij gegeven. Hoogverraad aan alle gebruikers. Het vertrouwen is te paard vertrokken.

[Mike] Elon Musk legal action against George Soros
– Dat is Mike zijn onderwerp waar ik niets van weet in detail.

Noot; Ik krijg regelmatig berichten of video’s opgestuurd met de opmerking. Dit zal jij wel interessant vinden. De niet uitgesproken vraag lees ik dan tussen de regels door, ik wil er wel graag meer over weten maar ik heb geen tijd of zin om hier zelf in te duiken. Tegenwoordig antwoord ik met; “Schrijf maar een kort stukje en als het goed is plaats ik het wel”.

* Deze week weer verschillende mensen gehoord waaronder zeer slimme onderzoekers, die steekhoudende aanwijzingen geven dat Elon een bad guy is. Ik geloof daar echter niets van en denk steeds dat ook Elon zich temidden van de oorlog beweegt tussen vijand en vriend en de vijand het gevoel moet geven dat hij een van hen is om op het laatste moment de definitieve genadeklap te kunnen geven en geen slapende vijanden te vroeg gaat wekken. Want intussen moet hij ook gewoon zijn bussines avonturen draaiende houden. Eenmaak zo ver dat alles uitkomt kan de vijand niets meer uitvoeren om daar iets te kunnen torpederen.

* Mijn sociale media gebruik: Elk artikel dat op gedachtenvoer verschijnt wordt in deze volgorde gepost op het factsforum, Gettr, TruthSocial, X (twitter), MeWe, WeWake.life, VriendenPlek, VK.com, Minds, drie Telegram kanalen, en ik zag gisteren dat Gab ook weer terug is met de webversie, daarna ga ik weer helemaal los op X. Natuurlijk is er ook nog de RSS feed om de artikelen op de diverse startpagina’s te posten maar dat gaat volledig automatisch. Daar komen de bezoekers vandaan want de zoekmachines spelen vrijwel geen rol meer met hun shadow banning.

* Meta Facebook: Onze bijgewerkte Voorwaarden treden in werking op 20 oktober 2023 i.v.m de Digitale Service Act, een hele berg tekst die niemand gaat lezen en geen snelle: Lees deze samenvatting van de belangrijkste zaken
(on)Gezondheid[X Twitter] De nieuwe COVID-stam heet Eris. In de Griekse mythologie was Eris de godin van chaos en onenigheid.

* BIOLOGISCHE oorlogsvoering – Het Russische ministerie v Defensie onderzoekt 240 ziekteverwekkers die zijn ontdekt in door de VS gesponsorde biolabs in Oekraïne, waaronder miltvuur & cholera. Ziekteverwekkers worden bestudeerd & ontwikkeld met de bedoeling ze te gebruiken voor ‘offensieve acties’.

[eMail van Claudia] Ik heb zojuist jullie artikel gelezen over ivermectine. Weten jullie of ivermectine ook in een chemokuur nog gebruikt kan worden?

Geen idee Claudia, en ik ga er ook niks over zeggen daar ik je niet ken. Zoiets als “de vingers branden”. Je moet voorzichtig zijn, morgen gaat de censuur wet in, ik zou zomaar al de eerste dag, …

* Over chemo gesproken, zondag vroeg iemand om meer info. Ik herinnerde mij dat het boek The Truth About Cancer ook met een voorlees boek kwam, maar waar had ik dat ook alweer, snel opgezocht de volgende dag en op mail gezet via WeTransfer. Antwoord; “We kijken er binnenkort wel naar, … we zijn nu met vakantie.” Maar hij had zijn eerste chemo net gehad en ik heb al een paar maal meegemaakt dat mensen die eerste chemo niet hebben overleeft. !!!! sprakeloos weer. “Prettige vakantie”

Claudia vroeg mij echter of ze mocht bellen en dat deed ze dezelfde dag en ik heb haar verwezen naar heilpraktiker Rinno Heidstra, een officïele kwakzalver net als ik, dus dan zit je goed. Ik heb al wel eens een reactie gehad op mijn eBoek: Zoektocht naar gezondheid. “Henk ik wil je bedanken want je hebt mijn leven gered”. Niet gek voor iemand die niets doet maar alleen kennis heeft gedeeld. Zeldzaam maar zeer waardevol. Zouden “die” dokters ook wel eens zoiets hebben gekregen vraag ik mij af?

Deze week zat ik nog even tussen de discussie van welk zout goed is. Een voormalig verpleegkundige stelde Jozozout is bijzonder gezond. Ja dacht ik, aanbevolen door de makers van chemotherapie, bestralingen en dodelijke medicijnen als Vioxx. Dat zei ik dus maar niet voor de ‘goede sfeer’ maar jodium dood bacteriën, dan krijg je dus nooit een fermentatie proces op gang.
– Jodium is een spoorelement en in een uit zijn verband getrokken dosering kan dit nooit veel goeds voorspellen voor de gezondheid van de toch al fragiele toestand van de darmflora met het giftige milieu waarin we leven.

* GV COVID maskers, afstand houden, komt het hele circus weer terug in Frankrijk ? Florian Philippot, Président des Patriotes. hierover; “Het spreekt voor zich dat als de Franse regering deze weg gaat kiezen, wij samen met jullie de collectieve ongehoorzaamheid zullen organiseren”.

– Er is slechts #1 voordeel aan de masker dragende mensen, je kan van een kilometer afstand zien dat er argeloze, bange of domme mensen in aantocht zijn. Mensen hierop aanspreken gaat lastig worden hier met mijn nog beperkte woordenschat in Frankrijk, maar ik weet van mezelf dat ik het zo nu en dan toch ga proberen, uiteindelijk kan ik die mensen ermee helpen.

* Wordt de komende “virus” golf de killer voor de reeds gevaccineerden met een stof via chemtrails of zoals enkelen zeggen met 5G of een booster die eerdere stoffen triggert en tot aan massale sterfte zal leiden ?
— Ik denk het niet. De ellites zijn uit de tent gelokt met het versnelt uitrollen van de 2030 agenda en hebben gewoon dikke fouten gemaakt met hun zwaar gekoelde mRNA vaxperiment en de meeste V-wapens hadden hun dodelijke depopulatie kracht al verloren op de dag dat ze van de productielijn kwamen. Kunnen er nieuwe doden vallen bij de volgende booster rond? Ja natuurlijk, de immuunsystemen van de gevaxte mensen zijn enorm aangetast maar hebben inmiddels ook al weer een jaartjes aansterking ondergaan, … bij sommigen! Tussen veel ziek worden door de vax stoffen en dood gaan zit nog een wereld van verschil. Dr Sherry TenPenny hierover: Ik hoor in ieder geval niet bij die doemdenkers

* De #oversterfte blijft toch aanhouden. Week 32 is de oversterfte weer gestegen tot 69/week. Precies volgens prognose, dat wel. Maar als vaccinatie geen lange termijn schade zou geven, zou er nu ondersterfte moeten zijn van 100/week. Niet goed! – Voor september laat de prognose weer een peek zien, de herfst doet dan zijn intrede. Ik ga in ieder geval mijn immuunsysteem weer een super boost geven met de lactobacillus micro nutrienten ook wel probiotica genoemd. Deze week de eerste vlierbessen geoogst, de super vitamine C bommetjes uit de natuur.

* Greg Abbott, de gouverneur van Texas, heeft Senate Bill 29 ondertekend, die maskermandaten, vaccins en bedrijfssluitingen als reactie op COVID-19 verbiedt. De wet wordt op 1 september van kracht.
– Ook Japan heeft het Vaxperiment gedumpt ten voordele van Ivermectine
— Hoe gaan ze in de rest van de wereld handhaven als je deze feiten kent en niet bang bent om oom agent etc dit onder de neus te vrijven. Ik heb mijn meme die ik al in 2021 op mijn telefoon had weer opgezocht, (3 talen NL/Eng/Fr)
GedachtenvoerVandaag dus in mijn upie zonder de grenzeloze kennisbron van Mike, waarin ik mij vaak opstel als argeloze vragensteller die de vragen stelt die iemand ook zou stellen die van toeten nog blazen weet zodat Mike het kan uitleggen in Jip en Janneke taal. Tenminste dat hopen we, want als je heel je leven gehoord hebt dat chemo kanker geneest en je komt iemand tegen die zegt dat het een depopulatie wapen is, … of een iets mildere omschrijving, maar dan moet je het meestal niet aan mij vragen. Want zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Leesvoer;
* GV De bruikbare idioten !
* GV Workshop voeding fermenteren
* GV Ivermectine in ere hersteld!
* GV Communicatie in 2023, de tegenstellingen lijken steeds groter te worden!
* GV De vraag die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen
* GV Een raadsel: Wie is er bang voor Prigozhin en Wagner?

Deze week was mijn eerste volledige autovrije week, uit eten bij de overburen, geen uitje aan dé stamtafel. En minimale werkzaamheden buiten met temperaturen tot 37 graden en s’nacht alle ramen en deuren tegen elkaar open gezet. Volgende week weer volop werk op de tuin en verder zien we wel, ….

LIZ CROKIN @LizCrokin Never forget that @realDonaldTrump retweeted this in 2018. It’s boomerang time! Alle foute elites achter de tralies, deze boemerang is nu reeds 5 jaar de wereld rond gevolgen. de tijd om glorieus de dansen op de graven van de onderdrukkers, maar ook de aandacht te schenken aan de slachtoffers van hun propaganda machine’s. Start a revolution in your heart.

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten