COVID maskers, afstand houden, komt het hele circus weer terug in Frankrijk ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #161


We voelden de terugkeer van een angstverhaal: de oligarchie heeft weer voor covid gekozen!


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes.
Beste mevrouw, beste mijnheer, beste patriotten, …

Deze week zijn er plotseling tientallen artikelen en tv-reportages verschenen! Er is al sprake van “verbazingwekkende” varianten en de nieuwe minister van Volksgezondheid, covidist Rousseau, kondigt een nieuwe injectiecampagne aan en de mogelijke terugkeer van het verplichte masker! 

Een teken dat we deel uitmaken van een georganiseerd verhaal is dat dezelfde opmerkingen op precies hetzelfde moment worden gemaakt in andere landen, zoals de Verenigde Staten. Sommige bedrijven en universiteiten daar zijn begonnen met de herinvoering van het verplichte masker, en soms zelfs een Gezondheidspas! 

Het spreekt voor zich dat als de Franse regering deze weg gaat kiezen, wij samen met jullie collectieve ongehoorzaamheid zullen organiseren. Om onszelf, onze kinderen, onze vrijheden en ons leven te beschermen!

De oligarchie wil de controle niet verliezen,
maar het loopt uit de hand. 

Op internationaal niveau bewijst de BRICS-top deze week in Zuid-Afrika, en de tientallen landen die zich bij hen willen aansluiten, dat het globalisme niet langer hoogtij viert. De mensen willen een evenwichtigere, harmonieuzere wereld, niet langer onderworpen aan de dollar en de NAVO-oorlogen. Frankrijk zou, gezien zijn geografische ligging in de wereld, met zijn overzeese gebiedsdelen en zijn maritieme zone, een schitterende rol kunnen spelen in de dialoog met alle landen van de wereld! 

Om dit te kunnen doen, moet Frankrijk natuurlijk vrij en soeverein zijn, vrij van het Macronisme, de EU en de NAVO. Deze wereld van evenwicht is een wereld van vrede. De wereld van oligarchie en imperialistische verplettering is oorlog. Onze keuzes zijn duidelijk: een vrij Frankrijk en vrede!

Elke dag gaat de waarheid vooruit door strijd!  Hard werken loont altijd! Deze week toonde een enquête onder de Fransen aan, tot algemene verbazing van de media, dat slechts 21% van de Fransen “eurofielen” zijn, terwijl 41% “eurofoben” zijn. [noot: sterk tegen de EU gekeerd] (En 23% is “eurokritisch”. Met andere woorden, de overgrote meerderheid van de Fransen keert zich nu duidelijk af van de EU en heeft begrepen dat de strijd voor onze vrijheden en soevereiniteit van vitaal belang is! We boeken vooruitgang! Nooit snel genoeg natuurlijk, maar alle demonstraties, vuistgevechten, volksacties en verzet zijn het waard! Samen met jullie zullen we niet opgeven!

De realiteit is hard, maar er is hoop! En het is hoop die onze strijd leidt. De mensheid is prachtig als ze vecht om echt menselijk te zijn! Frankrijk is prachtig als het opstaat en vecht voor zijn waarden van waardigheid, gerechtigheid, vrede, waarheid en vrijheid! Welkom bij de strijd!


P.S. Vandaag is de eerste dag van de EU Digitale censuur wet, benieuwd wat deze dag gaat brengen [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk