Communicatie in 2023, de tegenstellingen lijken steeds groter te worden!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #160


Communiceren, hoe, wel, niet, waarom, of is het gewoon een gok? Spreken is zilver en zwijgen is goud, of liever met de botte bijl erop onder met motto;  “Een zachte heelmeester maakt stinkende wonden.


Van vroeger, het stilste jongetje van de klas naar iemand die zich ongevraagd uitspreekt voor wie het maar horen wil. Als je niet tegen onrecht kan, dan voel je al snel de drang om je uit te spreken. Dat doe ik dan ook dagelijks tegenwoordig.

Maar steeds maak je afwegingen, heb (krijg) ik de tijd om het gesprek af te maken. Gooi ik een bommetje of een onnozele opmerking die iemand kan triggeren.

“Ik ben ooit op zoek gegaan naar ‘….’, en er ging een hele nieuwe wereld voor me open”

“Ik had allerlei lichamelijke klachten, nu ben ik super gezond en ben al 25 jaar niet ziek geweest, en dat heeft niets met ‘geluk hebben’ te maken”.

“Weet je hoe het voelt als je een mailtje krijgt van een vreemde met, Henk bedankt, je hebt mijn leven gered”.

Dat zijn wat opmerkingen die ik persoonlijk kan gebruiken vanwege mijn eigen ervaringen.

Maar ik kan ook keihard los gaan; “Je luistert niet hé, anders maakte je niet zo’n in en in domme opmerking” (waarbij mijn ogen vuur spugen) Dit om te voorkomen dat nog meer mensen de spreker bijvallen voordat ik steekhoudende argumenten kan plaatsen.

Veelal laat ik echter iedereen maar wat ‘lullen’. Met de wijdverspreide domheid die iedereen ten toon spreid is er geen beginnen aan om ergens weerwoord op te leveren. Je kan meerdere keren per dag wel proberen een cursus persoonlijke ontwikkeling te geven maar al snel blijkt dat de vorming door de traditionele media dit tot een heilloos gesprek zal gaan maken.

Vooral op dit moment van de geschiedenis in 2023, waar een psychologische oorlog zich buiten het zichtveld van deze mensen zich voltrekt is het lastig de bedoeling van elke uitspraak, van alle handelen op waarde te schatten. 

“Deze mensen”, kunnen aardige soms hoog op geleide mensen zijn die je waardeert voor de kennis die ze hebben, maar die tegelijkertijd met twee voeten in de media propaganda machine trappen. Je laat ze lekker aan modderen wetende dat het niet lang meer duurt voordat ze achter de feiten gaan komen. Tijd genoeg om daarna je kennis te delen en indien nodig hen gerust te stellen.

Maar wat als hun leven op het spel staat, bijvoorbeeld bij kanker?

Van kanker ga je niet 1-2-3 dood maar wel van Chemo, bestraling of hier een daar wat onderdelen eruit snijden. Iets waar dokters goed in zijn. “Vraag eens aan je dokter hoe kanker ontstaat”. Als hij niet antwoord met; “Kanker is een zuurstof gebrek op celniveau”, neem dan snel afscheid want hij heeft nooit zijn vak geleerd en zal dus ook niet met een solide oplossing komen. Dit is inmiddels honderd jaar oude kennis van een tweevoudig Nobelprijs winnaar Otto Warburg, kennis die echter op de ‘doktersschool’ betaald door Big Farma nooit wordt onderwezen.

En dan de vele discussies op verjaardagen en aan dé stamtafel. Putin is een schurk en Donald Trump zal ook nooit meer een tweede termijn krijgen. Main Stream Media junks, meer zijn het niet, die komen vanzelf ten val, ik hoef ze echt niet persoonlijk pootje te lappen. Het script daarvoor wordt al op dit moment uitgerold want de MSM ‘lullen’ zich nu al vast. Maar ze moeten niet aan mij vragen; “Wat denk jij ervan want je bent zo stil over dit onderwerp”. “Ik hoop dat je die vraag nog eens gaat stellen over een jaar, als je dan nog op deze planeet aanwezig bent tenminste”. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik helmaal niets zeg of; “Ik heb geen zin om ruzie te maken vandaag”. 

Mijn ervaring is dat je bijna dagelijks wel even in zou moet houden om te bedenken wat je gaat zeggen. Mijn 53 jaar ervaring als DJ geeft mij in deze een voorsprong, veel zaken heb ik al te voor overdacht en het antwoord kan ik vaak gelijk geven.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk