Ivermectine in ere hersteld!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #159


Van alle schadelijke desinformatie die de afgelopen jaren is verspreid, was een van de meest verontrustende valse vertellingen gericht op het met een Nobelprijs bekroonde, menselijke  geneesmiddel  Ivermectine,” Kunt u bezwijken aan een overdosis Ivermectine? Het antwoord van Dr. Pierre Kory zal u choqueren

Aldus filmmaker Mikki Willis in zijn baanbrekende documentaire getiteld, Ivermectine: The Truth, bericht 2ndsmartestguyintheworld.

Ivermectine is “een van de veiligste en meest effectieve medicijnen van dit moment. Een medicijn dat volgens de vele topwetenschappers die ik heb geïnterviewd … de pandemie had kunnen beëindigen voordat deze begonnen was.”

Maar Ivermectine is een “paardenwormmiddel”, aldus de media. “Je kunt ervan in coma raken.” “Je kunt er dood aan gaan,” waarschuwden de mainstream media.

Maar is dit echt waar?

De populaire podcaster Greg Hunter, AKA USA Watchdog, vroeg Dr. Pierre Kory, één van ’s werelds grootste experts op het gebied van Ivermectine, ronduit: “Kan ik aan een overdosis Ivermectine bezwijken als ik twee of drie keer de [standaard] dosis neem? Kan ik zelfmoord plegen?”

Het antwoord van Dr. Kory deed Greg Hunter versteld staan

“Laat me wetenschappelijk antwoorden. Er is een wereldberoemde toxicoloog genaamd Jacques Descotes, en hij is Frans. En twee jaar geleden kreeg hij de opdracht om een scoping review te doen van alle gegevens over de veiligheid van Ivermectine in zijn bestaan. En zijn conclusie na dit uitgebreide onderzoek is dat hij niet gelooft dat er ook maar één geval is geweest van iemand die is overleden aan een overdosis Ivermectine.”

“Oh, Lord,” reageerde Greg Hunter. “Hoeveel pillen zijn er wereldwijd gegeven? Ik hoorde 4 miljard, maar het moeten er meer zijn.”

Ivermectine, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”

“Meer dan 4 miljard,” bevestigde Dr. Kory. “Nu zijn er mensen gestorven waarvan gerapporteerd werd dat de dood veroorzaakt werd door Ivermectine. Maar toen hij [Prof. Jacques Descotes] die gevallen bekeek, vond hij die argumenten niet geloofwaardig.”

Laten we eens dieper in de analyse van Prof. Descotes duiken.

Maar eerst een korte blik op zijn indrukwekkende referenties. “Pr. Jacques Descotes, MD, Pharma D, PhD, Professor Emeritus, Claude Bernard University of Lyon (Frankrijk), is een wereldwijd bekend toxicoloog met een 40-jarige staat van dienst als onafhankelijk consultant voor de farmaceutische industrie en als adviseur voor regelgevende instanties wereldwijd,” schreef BusinessWire.

In maart 2021 voerde hij een beoordeling uit van het veiligheidsprofiel van Ivermectine op basis van meer dan 350 artikelen – plus toegankelijke website bronnen. Dit zijn de conclusies:

“Ivermectine is de afgelopen drie decennia oraal toegediend aan honderden miljoenen mensen over de hele wereld. De beoordeling van gerapporteerde bijwerkingen die in de tijd geassocieerd zijn met blootstelling aan Ivermectine, laat zien dat door Ivermectine veroorzaakte bijwerkingen tot nu toe weinig voorkomen en meestal mild tot matig zijn.

“Het is opmerkelijk dat er schijnbaar nog nooit doden zijn gemeld na een accidentele of suïcidale overdosis van Ivermectine. Er is geen grotere toxiciteit van Ivermectine aangetoond bij ouderen, ondanks herhaalde beweringen dat een verouderende bloed-hersenbarrière zou kunnen leiden tot een verhoogde toxiciteit van Ivermectine. De positieve klinische ervaring die is opgedaan met de toediening van Ivermectine heeft ertoe geleid dat veel medische deskundigen de eerdere hardnekkige contra-indicaties voor zwangere vrouwen hebben losgelaten. Uiteindelijk hebben verschillende nationale farma covid netwerken over de hele wereld informatie en adviezen uitgebracht om de veiligheid van Ivermectine bij menselijke proefpersonen vast te stellen. Tot nu toe zijn er geen kritieke veiligheidsbeperkingen voor het voorschrijven van Ivermectine bij de huidige indicaties.

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine

Ik wil er ook op wijzen dat er geen ernstige bijwerkingen zijn gemeld in tientallen afgeronde of lopende onderzoeken met duizenden deelnemers over de hele wereld om de werkzaamheid van Ivermectine tegen COVID-19 te evalueren.”

Verbazingwekkend. Dus wat is er nodig om een overdosis Ivermectine te krijgen?

“Om een overdosis van Ivermectine te krijgen, moet je honderd of duizend keer de standaarddosis innemen,” verklaarde Dr. Kory.

“En er zijn vergiftigingen geweest waarbij mensen per ongeluk grote hoeveelheden hebben ingenomen. Maar weet u wat er elke keer gebeurt? Als ze deze enorme hoeveelheden Ivermectine innemen, heeft het de neiging om ze neurologisch te beïnvloeden. Ze raken in de war. Ze kunnen gaan strompelen – ongecoördineerd zijn. Ze gaan naar het ziekenhuis en er is geen behandeling nodig. Maar binnen enkele dagen worden de patiënten weer normaal. Er zijn dus geen levensbedreigende verwondingen geweest. Er zijn geen sterfgevallen gemeld met Ivermectine. Dat laat dus zien waarom het een van de veiligste medicijnen in de geschiedenis is, zelfs bij enorme overdoses.”

Het volledige interview van Greg Hunter met Dr. Pierre Kory kunt u bekijken in de video.

En Ivermectine heeft nog veel meer voordelen en toepassingen:

Ivermectine kan kanker en andere veel voorkomende chronische verouderingsziekten verslaan

Deze Substack schreef onlangs over de krachtige antikanker eigenschappen van fenbendazol: Ik heb terloops ook vermeld dat een van de redenen waarom Ivermectine zo kwaadaardig werd verguisd en onderdrukt, was dat als de samenleving het zou gebruiken om PSYOP-19 te genezen, een van de bijwerkingen zou zijn dat het aantal gevallen van kanker “plotseling” zou dalen, en dus gingen BigPharma e.a. alles op alles zetten om te voorkomen dat de giftige behandeling met Chemo preparaten niet kon worden vervangen door een zeer goedkoop en wel werkzaam middel!

©2ndsmartestguyintheworld

Reactie.

Het waren weer de complotdenkers die Ivermectine als geneesmiddel tegen Covid 19 beschreven. Maar de angst van de Farmaceutische bedrijven was groot omdat hun verdienmodel aan Chemo zeer groot is! Terwijl ieder mens met een klein beetje denkvermogen weet dat het bijna volkomen uitschakelen van het immuunsysteem door Chemo net zo dom is als je vasthouden aan water om niet te verdrinken. Maar de arts heeft nog steeds een witte jas aan en dat schijnt nogal indruk te maken! Het is ook bij ingewijden bekend dat de diagnose kanker niet altijd op waarheid berust. Dat komt dan weer omdat kanker een enorm verdienmodel is voor de hele gezondheid industrie. En de mensen die de diagnose krijgen kanker te hebben, maar deze ziekte niet hebben zijn ook vaak de mensen die genezen van de niet kanker! 

De mens heeft dus de waarde van wat het opbrengt
Het is niet alleen dat Ivermectine kanker kan genezen, maar vooral het uitgebreid en dwangmatig aanbevelen van de vaccinaties die op de voorgrond stond. En slechts enkelen die zich afvroegen waarom? Steeds meer blijkt dat vaccinaties schadelijke gevolgen kan hebben voor de gezondheid, maar ook voor het leven! De oversterfte is er nog steeds. En wanneer een politicus als Pieter Omtzigt de kamer vraagt om daar onderzoek naar te doen zijn het de partijen die de regering vertegenwoordigen die dit tegenhouden. Dat komt weer de vraag, waarom?

Veronderstel dat er werkelijk oversterfte is dat komt door de vaccinaties! Dan hebben mensen die zich hebben laten vaccineren toch recht om dat te weten! En wanneer ze dat weten hebben ze toch ook recht om te weten welke middelen eventueel kunnen voorkomen dat ze problemen krijgen? En die middelen zijn er! En schrik niet! Eén van die middelen is volgens wetenschappers Ivermectine! En ook weer volgens wetenschappers zijn er meerdere middelen die hierbij verlichting kunnen geven! In andere artikelen of reacties op artikelen heb ik hier al eerder over geschreven! Maar ik wil je niet onthouden van de mogelijkheden die er zijn om de gevolgen van de vaccinaties te minimaliseren.

Astaxanthin
Glutathione Reducer
Melatonin
Quercetin
Vit.C hoge dosering
Vit. D3 hoge dosering
Zink
Natrium Bicarbonaat
Ivermectine
Natto kinase (Een fermentatie product van biologische Sojabonen).

Neem contact op met uw arts om hierover zijn mening te horen! Dit is wel erg belangrijk omdat de meeste artsen hierover nog geen informatie hebben! Maar gezien hun verantwoording zullen ze hier meer over willen weten om hun patiënten te kunnen helpen! Laat je dus niet met een kluitje in het riet sturen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk