De bruikbare idioten !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #157


Gezond verstand regeert niet meer, want elk mens met gezond verstand brandt zijn handen niet aan het beleid wat van buitenaf wordt opgelegd!


Daarom krijgen we lijsttrekkers als Frans Timmermans een machtsgeile leugenaar, Rob Jetten een bruikbare idiote sukkel maar daarom niet minder gevaarlijk, Henri Bontenbal weinig over bekend maar beloofd weinig goeds en het domme bootvluchtelingetje die per vliegtuig kwam Dilan Yesilgossie met haar kindstemmetje en onnozelheid ook daarom niet minder gevaarlijk. Deze vier ratten zullen onderdanig aan het WEF het vuile werk van Rutte, de Jong en Kaag afmaken.

De diepzinnige woorden van Ayn Rand: “ 

“We kunnen de realiteit negeren, maar we kunnen de gevolgen van het negeren van de realiteit niet negeren.“

Weermanipulatie wordt nog steeds genegeerd en helaas is er nog steeds een veel te grote groep die gelooft in klimaatverandering, die leeft in een verstikkende angst en gelooft wat de politiek en media letterlijk verzinnen om die angst erin te houden en te versterken. De knalrode weerkaarten met zelfs vlammen eronder, hardnekkig volhardend dat het nog NOOIT zo heet is geweest, ondertussen regent de Nederlander weg op de camping en zitten we binnen met een vestje aan. Hoe duidelijk wil je het hebben!

Oekraïeners gevlucht naar hier vanwege oorlog en gevaar in eigen land maar gaan toch voor maanden terug op vakantie naar de Oekraïne, zonder meldplicht en met behoud van uitkering, huursubsidie en gratis zorg. Verhuren ondertussen doodleuk hun woning in Nederland door aan anderen, zodat de vakantieganger gegarandeerd van een behoorlijk inkomen kan genieten in eigen land. Hoe gek wil je het hebben.

Uit eigen ervaring weet ik als Nederlander dat je met het grootste gemak gekort wordt, want ik gaf mijn emigratie naar Frankrijk twee weken te laat door en werd per direct gekort. Een geëmigreerde Nederlander betaalt fors aan de verdragsbijdrage die per jaar kan verschillen. De hoogte ligt aan de grillen van de minister die jaarlijks over de bijdrage beslist. Elk jaar moet ik een formulier opsturen naar het UWV als bevestiging dat ik nog in leven ben. Laat het formulier geen dag te laat binnenkomen want je riskeert je uitkering. Het voelt beklemmend want ik hou mij aan de regels en dan toch.

Ben ik tegen al deze regels ….. nee natuurlijk niet maar regels moeten proportioneel zijn en gelijke rechten en regels geldend voor iedereen.

De discussie waar de macht ligt is ook zo simpel. Wie het geld heeft, heeft de macht en wie hebben het geld ….. niet de regeringen maar de elites en wij zijn de slaven van deze elites door ons geld steeds meer te digitaliseren, te blijven kopen bij de grote bedrijven zoals Amazon, de grote supermarkten en onze valkuil dat we blijven kiezen voor gemak zoals de service van picnic die tegen “gunstig” tarief al uw boodschappen thuis bezorgd. Picnic is van Gates, u weet wel, de vaccin fanaat en van de Fam vd Wal, u weet wel die dombo minister van stikstof maar geen idee heeft wat stikstof is. We blijven maar eindeloos braaf belasting betalen op alles wat we doen, letterlijk alles!

Dit heet moderne slavernij.

De gekte nog even samengevat:

Bomen worden massaal gekapt en verdwijnen in de verbrandingsoven en wij moeten geloven dat alleen resthout in de ovens verdwijnt. Koekoek.

Honderden dammen in Europa zijn al afgebroken. De ernstige gevolgen hiervan staan goed beschreven in onderstaande link.

Over tien jaar vergaat de wereld ….. ALWEER ….want gaten in de ozonlaag en de zure regen zou het leven op aarde allang onmogelijk hebben gemaakt. Ik trap er niet meer in. Boeren moeten massaal verdwijnen want de natuur moet hersteld worden door het bouwen van woningen, u weet wel die 15 minuten steden, en food hubs en AZC’s. Die grazende scheten latende koeien op die groene weilanden is zo niet goed voor het milieu. Uhuhhh.

Oversterfte ligt aan klimaatverandering en daar is geen onderzoek of onderbouwing voor nodig want onze minister van “gezondheid” zegt dat en weet dat en mag daarom elk onderzoek naar de oversterfte weigeren, want Vaccinatie werkt geweldig en voor vele aandoeningen is er een prik, gordelroos, hartfalen, Corona enz enz en elke arts of wetenschapper of objectieve journalist die onderbouwd en met bewijs aantoont dat de prik wel is de boosdoener kan zijn mag blij zijn nog te leven en niet te zijn geblokkeerd bij zijn bank.

De woke gekte is grenzeloos en wordt ons zo overmatig door de strot gepropt dat je gaat denken dat de hele wereld voor woke is en het Legaliseren van pedofilie helemaal Okay is …. Nou not, hiermee overspelen ze hun hand want van kinderen blijf je af! Maar ouders let op, de overheid wil meer zeggenschap over de kinderen door de ouders de ouderlijke macht steeds meer te ontzeggen. Want de overheid denkt te weten wat goed is voor UW kind!  DACHT HET NIET!

Herten mogen massaal afgeschoten worden want horen niet bij het oorspronkelijke landschap, maar wolven worden per vrachtwagen ons land binnen geloodst en is het aantal doodgebeten schapen al fors. 

Oekraïne wint de oorlog, zeggen de Westerse oorlogsmisdadigers. Trump is corrupt en slecht en moet berecht, het liefst voor landverraad, dit alles in scène gezet als afleiding voor het rot van Joe Biden waarvan wij moeten geloven dat hij een Democraat in hart en nieren is en zich inzet voor vrede en een betere wereld.

Die familie Biden is maar met één ding bezig en dat is zelfverrijking en gaan daarvoor over lijken! Nieuwsuur is terecht afgemaakt vanwege een uitzending over de laptop van Hunter Biden, het was ook rioolratten journalistiek. Vunzig, vol verdraaiing van de werkelijkheid, puur kwaadaardig!

Steeds meer walg ik van het Westerse beleid dat al jaren uit is op wereldmacht en niet vies is van corrupte spelletjes en zich mengt in elk land waar wat te halen valt. Krijgt het Westen zijn zin niet, zorgen ze voor regime change wat meestal met grof geweld gaat en al miljoenen (dodelijke) slachtoffers heeft veroorzaakt.

Maar de wereld wordt wakker en we zijn bezig onszelf keihard te vernietigen en hoe gek ook ik besef dat we dit proces van zelfvernietiging door moeten. Afrika steekt nu ook een dikke middelvinger op naar het Westen. China weet dat als de coup in Rusland lukt, zij de volgende zijn en ook Afrika weet dat. De Afrikaanse regeringsleiders die geplaatst zijn door inmenging van Amerika en daardoor een persoonlijk financieel belang hebben zullen nog even steun bieden aan het Westen maar het Afrikaanse verzet groeit en hun macht loopt ten einde.

Frankrijk is nu in dikke paniek want het uranium voor de kerncentrales komt voor een deel uit Niger en zonder uranium geen draaiende kerncentrales dus geen energie voor Europa. Afrika zou een zeer rijk continent moeten zijn omdat het zeer rijk is aan grondstoffen maar lieten zich jarenlang beroven door het Westen door als slaven ingezet om de grondstoffen onder erbarmelijke omstandigheden uit de grond te halen maar met een aalmoes afgescheept werden. De grote verdiensten staken de Westerse landen in hun zak. Ligt klimaat paus Timmermans en de doorgedraaide Sylvana Simons één seconde wakker van de slavernij daar, nou nee ik hoor ze er nooit over. Gaat verrassend worden wat er besloten wordt tijdens het BRICS overleg van 22 tot 24 augustus in Johannesburg. Er is een grote verandering gaande en die zal de hele wereld voelen. Make my day!

Vanaf 25 augustus geen vrije meningsuiting meer want de massa zou maar eens wakker worden. Die zal eens gaan beseffen dat Big pharma er niet is voor onze gezondheid maar juist voor een duizelingwekkend hoog verdienmodel, waar een mensenleven er totaal niet toe doet. Integendeel zelfs want ons ziek maken levert de pharmafia dik geld op …. snap je nu waarom ons voedsel zo chemisch vervuild is.

Fossiele brandstoffen blijken onuitputtelijk te zijn en minder belastend voor het klimaat dan wij moeten geloven. Juist de windmolens en zonnepanelen zijn een gevaar voor het klimaat, Het aangezicht van die velden vol zonnepanelen is vreselijk en de windmolens ondanks een kwastje groene verf aan de onderkant oogt vreselijk in de ooit prachtige onaangetaste weilanden. 

Nog even een stukje over de krankzinnigheid van Bill Gates!

Door Bill Gates gefinancierd laboratorium kweekt 30 miljoen muggen per week voor vrijlating in 11 landen

Wetenschappers werken in broeierige laboratoria in Medellin en kweken elke week 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen. De insecten groeien op van larven tot poppen en volwassenen, ze worden op de juiste temperatuur gehouden en rijkelijk gevoed met vismeel, suiker en natuurlijk bloed. Daarna worden ze in 11 landen in het wild uitgezet. 

 Bill Gates, die het project financiert, verzekert ons: “De muggen die worden uitgezet terroriseren de lokale bevolking niet. Ze helpen miljoenen levens te redden en te verbeteren.”

Net zoals zijn “corona virusvaccins” miljoenen levens hebben “gered” en zijn eerdere vaccinatieprojecten duizenden vrouwen in India en Kenia onvruchtbaar hebben gemaakt. Of zijn poliovaccins, die verlamming, toevallen en koortsaanvallen veroorzaakten in Afrika ten zuiden van de Sahara, Afghanistan, Congo en de Filippijnen.

https://t.me/deguldenmiddenweg/80268

De grootste les die wij als mensheid gaan krijgen, of je wilt of niet, is het gevaar van onze zucht naar welvaart en gemak.

Ik leerde het grote verschil op Sri Lanka, waar de Sri Lankanen werkzaam in de toeristenbranche, hebzuchtig en ontevreden altijd bezig zijn met geld verkrijgen en het oplichten van Westerse toeristen. De Sri Lankaanse mannen schromen niet om zielige verhalen te verzinnen over hongerige kindjes thuis of stellen zich zeer charmant op naar, uiteraard, single reizende vrouwen om ze zo geld af te troggelen. Dit in tegenstelling tot de jungle waarin de mensen geen idee hebben van westerse rijkdom. Ze zijn tevreden met elke roepie die je geeft en proberen er niet op slinkse wijze meer uit te halen, integendeel, ze nodigen je uit om te komen eten. 

Mijn mooiste tijd was in de jungle waar ik vrijwilligerswerk deed bij een gehandicapten schooltje waar armoe troef was maar ik vrolijke kinderen aantrof die tevreden waren met het weinige wat ze hadden. Waar moeders zich gezamenlijk inzetten en het leed met elkaar deelden. Ik leerde daar dat een mens maar weinig nodig heeft om gelukkig te zijn en dat juist de westerse luxe ons slaafs en ongelukkig maakt want ons leven draait om werk, want geld verdienen voor een nieuwe nog mooiere auto, nog luxer uitgeruste keuken en verre vakanties drie weken per jaar, die allemaal moeten maar waar je de overige 49 weken je de schompes voor werkt en vergeet te leven.

Maar hoe gaan wij overleven wanneer alles wat we hebben ons ontnomen wordt.  Want voedseltekorten en waterschaarste is het middel om het doel te behalen. En dat doel is de populatie wereldwijd terug te brengen naar een half miljard mensen.

Vandaar de hoeveelheid branden, overstromingen, orkanen, aardbevingen waarvan de oplettende burger weet dat het gemanipuleerd is.

Uiteraard gaan we dit alles overleven door los te laten en vrij te komen van onze aardse bezittingen en op te komen voor onze vrijheid en onze rechten, puur door te durven. Door nee te zeggen tegen de prik, lockdowns, de QR code, de CBDC en niet bang te zijn voor de consequenties. Door je boodschappen te doen met cash bij de bakker om de hoek en de buurtsuper, door de tv uit te zetten en zelf op onderzoek te gaan. Door er te zijn voor en met elkaar!

Goede tijden creëren zwakke mensen.
Zwakke mensen creëren slechte tijden.
Slechte tijden creëren weer sterke mensen.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk