dotcom.radio aflevering 376 van 20-08-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #156


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 376: DEW wapens in Hawai inmiddels over duidelijk – Poster borden actie Nederland – Vervallen handelsnamen – Staatsgreep nu een feit? – Verhaal visser – Contant geld economie wordt nu al verboden – En meer uit de losse pols vanwege tijdgebrek, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* De poster borden door heel Nederland: Ook Hugo de Jonge is inmiddels AANGEKLAAGD voor zijn aandeel in de corona-misdaad!
– deze actie omzeilt nu al de komende censuur wet van 25 augustus. Chapeau

* DIT is opmerkelijk, hier wil ik meer van weten. Vervallen handelsnamen van belastingdiensten, … politie, …

* GV Is de EU staatsgreep nu in uitvoering?
– “Al die politici die niet meer verkiesbaar zijn, hebben die het hazenpad reeds gekozen vraagt zij zich af?”, Sylvia
— Ik denk dat alle soevereiniteit is overgeheveld naar Brussel. EU Politie, EU strafrecht, EU belastingen. — reactie Twitteraar
— Wordt het Digitale ID pas geen pas voor alle NSBers?

* Wow, wat een bizar verhaal dat deze visser hier vertelt. Vissers werden getracked en juist waar ze het meeste vis vingen werden de windparken aangelegd.
Wereld Nieuws[Mike] Wild footage from the Lāhainā fire. angstige ontsnapping in de auto temidden van de branden in Hawai
— Inmiddels wel duidelijk dat dit een valse vlag aanslag is met directe energie wapens.

* Twitter Maandagmorgen: In de Northwest Territories van Canada zijn enorme bosbranden uitgebroken, waarbij in slechts een paar uur tijd honderdduizenden hectaren in vlammen zijn opgegaan. Duizenden zijn geëvacueerd in verschillende kleine gemeenschappen, maar net als in Lahaina is er een ernstige storing in de telecommunicatie. Systemen voor vroegtijdige waarschuwing en waarschuwingen worden niet goed gebruikt
— Gaan we nu net als de graansilo branden overal ter wereld nu ook overal DEW wapen aanvallen zien, … zoals ook maandagmorgen in Texas
De huizen van elites bleven allen onbeschadigd
— DEW ONTWORPEN als een verdedigingswapen, ingezet op the battlefield als een aanvalswapen. The battlefield kan dus jouw woonwijk zijn, jouw huis of de hele wijk inclusief de bewoners, als ratten in de val zoals op Hawaii, .. in Canada en meer plaatsen in de wereld

* Hawai: Dus gewoon alles platbranden om 15 minuten steden te gaan bouwen. Het mag wat kosten, zoals 89 levens of wellicht meer, …

* De nieuwe pandemie; leegloop van regeringsambtenaren: Schotland. Vanaf 10 augustus 2023 hebben 71 parlementsleden aangekondigd dat ze niet opnieuw zullen deelnemen aan de volgende algemene verkiezingen.

[medusa] ‘AFD politicus Andreas Jurca in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 augustus door migranten afgeranseld’

* Australie: Zonder waarschuwing begonnen alle 4 de grote banken het opnemen van contant geld in verschillende steden te beperken, waardoor sommige filialen “cashless” werden.

[Mike] If Trump can get these trials televised the revolution WILL be televised after all!

* Dacht u dat de Covid vaccins en de behandeling van het virus een burgerlijke aangelegenheid was waarbij enkel wetenschappers,artsen-specialisten en de pharma industrie bij betrokken waren ? Dan dacht u verkeerd. Het was ( en is nog steeds ) een militaire operatie die volledig aangestuurd en gecontroleerd wordt door DARPA en het Amerikaans ministerie van Defensie. De Armed Forces Press is de belangrijkste onderzoekskrant van het Amerikaanse leger. Op 5 januari 2023 publiceerde zij een schokkend artikel over de grote betrokkenheid van het Ministerie van Defensie (DoD) bij het Covid-19 vaccinprogramma.
Noot: Deze hele operatie is beter te vangen onder deze naam: De Deep State !!

* Willem Engel meldt OSF Open Societe Foundation van George Soros stop in Europa per direct

* Kash Patel 46 OF 50 STATES HAVE NOW RECOUNTED AND CONFIRMED THAT BIDEN LOST THE VOTE!!

[Mike] Ep 3141b – Cyber Attack Simulation Completed By [WEF],Pause, Planned & Accounted For,Think Election

* GV Joe Biden omgekocht door de Chinezen
* GV De Bidens kwestie blijft leven
* GV Gaat Bill Gates over op muggen?
Media* Google has announced plans to completely ban all independent media outlets from appearing in their search results.
– maar, … dat was in mijn geval slechts 5% van de site bezoekers meer ten opzichte van 50% zo’n 15 jaar geleden

* CJ Hopkins subtrack: Linda Yaccarino, X CEO:
*** “Freedom of speech, not reach.” / “Vrijheid van meningsuiting, geen bereik.”
Vanaf nu worden dissidente stemmen niet meer geschorst of gedeplatformeerd – wat slechte PR is. We zullen “vrij” zijn om te posten wat we willen, maar we zullen met niemand praten, in een digitale leegte waarvan de meeste mensen niet eens zullen weten dat die bestaat. Maar elke serieuze vorm van politieke dissidentie of afwijking van officiële verhalen zal worden bestempeld als “haatzaaien”, “desinformatie”, “malinformatie” of gewoonweg “ongezond”. 
— Is CJ de doemdenker of zit er een kern van waarheid in. Voorlopig kan ik niet juichen over mijn bereik al een half jaar.
(on)Gezondheid* NaturalNews: Clean food alert: mRNA vaccines allowed in organic animal products – persoonlijk ben ik hier niet zo bang voor -Met een optimaal immuunsysteem- omdat er dan natuurlijke lichaam verdediging systemen actief zijn. Voor de reeds gevaccineerden, beroofd van een optimaal werkend immuunsysteem opnieuw een gevaar.

* mRNA shell life 3,5 minuut tot 16 uur indien niet goed gekoeld: — Dat is dus waarom relatief enkele mensen dood gingen, slechts zo’n 20 tot 30 miljoen van de +4 miljard [?], o ja en nog wat longcovid gevallen. pff is dat goed nieuws voor de mensen die niet `ziek’ werden en dood gingen !!!
– o ja, nog iets met turbo kanker en wat andere gebreken, daar heb ik nog niets over venomen hoe die kansen liggen, ….

* GV Pulserende energieresonantie-therapie – PERTH succesvolle therapie
Professor Hardin Jones van de universiteit van Californië in Berkeley verklaarde tijdens een 25 jaar durend onderzoek onder kankerpatiënten: “Mijn onderzoeken hebben onomstotelijk aangetoond dat onbehandelde kankerslachtoffers tot vier keer langer leven dan behandelde personen”.
— In zijn boek “Chemotherapy Cures Cancer and the Earth is Flat” (Chemotherapie geneest kanker en de aarde is plat) wijst Hirneise erop dat de geneeskunde de oorzaak van kanker niet kent en ook niet weet wat kanker eigenlijk is.

* GV Handig als je weet hoe de radartjes draaien, … bij jezelf !!
Behandeld in dotcom.radio van vorige week, onze ontdekkingsreis naar vaccineren en hoe nu verder, …
Gedachtenvoer* Twitter: Op 14 juni 1956 werd de ‘Wet handelingsonbekwaamheid’ afgeschaft. Getrouwde vrouwen mochten voortaan werken, een bankrekening openen en zonder toestemming van manlief op reis.
– Noot: is dat met de feminisme beweging niet totaal doorgeslagen naar de verkeerde kant ?

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten