Joe Biden omgekocht door de Chinezen

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #155


“Er waren geen miljoenen in China voor de corrupte Bidens, maar miljarden”. Burisma was slechts een kleine bijzaak. Hunter Biden is een bijzaak. Dit gaat over de corrupte broers Joe Biden en James Biden en hun langdurige banden met de Chinese Communistische Partij. Bannon weet veel over China, onder andere hoe ze buitenlandse staatshoofden omkopen – door middel van een onbeduidend familielid, vrouwen, honey trapping, etc. te doorlopen. Biden’s commentaar op CBN was slechts een zure snauw van vijf seconden, maar geen ontkenning. Een korte snelle update uit de oude doos.

De Amerikaanse verkiezingscampagne wordt steeds wilder en eigenaardiger, en er zitten nog duizenden bestanden in de laptop van Hunter Biden, en nog twee en een halve week tot de verkiezingen om ze te laten sijpelen. De Amerikaanse politiek is ziek, en als iemand nog twijfelt aan wie de ziekste is, dan kan ik u beloven dat we dat allemaal de komende weken zullen ontdekken.

Wat Trump nu bij de verkiezingen moet doen, is achter de strot van Facebook en Twitter gaan, anders kan hij verliezen, ook al geloof ik er minder in dan voorheen. 90 procent van de mainstream media is eigendom van Biden-globalisten en schrijft politieke hoerenjournalistiek, social media staat absoluut centraal bij Trump. Voor de Chinese Communistische Partij zijn social media belangrijke instrumenten in hun onderdrukking, en Facebook en Twitter hebben net zoveel eergevoel als de hoer van Babylon.

Nederlandse mainstream journalisten lijken vastbesloten om Joe Biden te ontzien en het laatste grammetje respect voor de hoerenjournalistiek weg te blazen. Voorlopig dan nog, daarna zullen ze hem laten vallen als een baksteen. Misschien niet in de verkiezingscampagne, maar in ieder geval kort daarna, want hierdoor zal Biden de komende weken ten val komen, wanneer de mainstream media de geschiedenis niet langer kan onderdrukken.

De New York Post is eigendom van Rupert Murdoch, en men kan rekenen op zijn advocaten die de laptopverhalen voor publicatie goedkeuren. Biden zou hen kunnen aanklagen, maar zelfs zijn campagnestaf ontkent niet dat die e-mails echt zijn. Nederlandse journalisten verduisteren en verdraaien dit grote drama, terwijl ze denken dat de Nederlanders hun hoofd moeten vullen met seksisme, klimaat, Corona en dan nog wat meer links-liberale genuskwats en blank schuldgevoel. Zijn we echt zo infantiel, dubieus en provinciaal? Kijk een uurtje naar een Nederlandse talkshow en uw antwoord is “ja”.

Zie ook Biden’s reuzenformaat teleprompter op een bijeenkomst in Michigan, waar hij zijn linkse mantra uitkraamt, en werd uitgejouwd met een autotoeter (Trump verzamelde gigantische veel bondgenoten in Georgia en Florida). Luister ook naar Bannon’s War Room: Pandemic Ep 441. – Laatste NY-post: Text messages show raw and intimate exchange between Joe and Hunter Biden.

De Chinezen zullen fortuinen maken met Covid-19, en Europa zal verder achterblijven – mede door de klimaatzwendel, die China compleet overslaat.

Reactie.

Even terug in de tijd! Dit gaat terug tot het vice presidentschap van Biden en de tijd dat Joe Biden president wilde worden en het opnam tegen Donald Trump. Vlak voor de verkiezingen werd de inhoud van de laptop van de zoon van Biden, Hunter bekent. Ik kreeg hierover informatie over de deals die Joe Biden sloot met de Chinezen en  schreef een artikel over de misdaden en beweerde hierin dat Joe Biden nooit president kon worden na deze gepleegde misdaden. Maar hield toen geen rekening met de enorme corruptie door de Democraten in de VS.

Joe Biden heeft, tijdens zijn vice presidentschap onder Obama de macht van de Biden familie uitgebreid. De Zuid Amerikaanse drugsbazen zijn schoothondjes vergeleken bij de misdaden die de Biden familie op hun kerfstok hebben.

Als de Amerikaanse politiek niet zo corrupt is zou Donald Trump nu president zijn. Maar de belangen van de Democraten die volop in de corruptie zitten, is zo groot dat ze allen voor de rechtbank gedaagd moeten worden. Nu hebben de Democraten zich voor een groot deel verraden en zullen zich eerdaags moeten verantwoorden voor een militair tribunaal. 

De polen draaien zich en zullen alles dat tot nu toe door de Democratische kliek en de MSM is tegen gehouden openbaar gemaakt worden. Doe je veiligheidsriem maar om want ook jullie zijn jarenlang misleid door jullie politici en MSM. Jullie hebben jarenlang betaald voor sprookjes die maar weinig werkelijk en waarheid inhoud hadden! 

Nu wordt heel langzaam het narratief verandert. Politici die opstappen omdat de waarheid van hun leugens steeds meer bekend gemaakt worden. Dat ze verantwoordelijk zijn voor de daden en misdaden die ze hebben gepleegd ten koste van de gezondheid, het welzijn en het vertrouwen van hun bevolkingen die ze zo verschrikkelijk hebben misleid!

Niet alleen in de VS, maar in de hele westerse wereld worden mensen eindelijk zich bewust van de enorme fraude die hier gepleegd is ten nadele van de bevolkingen van landen. En ik ben bang dat, wanneer dit niet in goede banen geleid gaat worden, er een volksopstand kan uitbreken!

En er is maar één manier waarop dit kan worden voorkomen! Dat is dat het leger op vreedzame manier tijdelijk de macht over neemt en de verantwoordelijke figuren voor een militaire rechtbank veroordelen. Als deze zuivering heeft plaatsgevonden er verkiezingen komen en de bevolkingen via referenda de macht krijgen de democratie te herstellen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk