Is de EU staatsgreep nu in uitvoering?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #154


DIT, … is opmerkelijk, hier wil ik meer van weten. Een X (twitter) bericht; “De Tweede Kamer in Den Haag loopt leeg en er zijn ineens uitschrijvingen / vervallen handelsnamen van Politie en Belastingdiensten….?!


Een bericht dat op de lijst stond voor zondag bij dotcom.radio. Het is vrijdag 18 augustus en precies over een week gaat de Europese censuur wet in de “Digital Services Act”. Hoe die ook uit gaat pakken, ik wil dit bericht nog ruim voor de tijd naar buiten hebben.

Soms moet je snel schakelen omdat alles tegelijk komt. Gisteren op weg naar Nederland voor een crematie gaat de auto stuk, de katalysator begeeft het en met 5 km per uur kunnen we nog net een garage bereiken. De reparatie is waarschijnlijk maandagavond gereed. We worden opgehaald in Chalon en Champagne, reeds halverwege de reis, door Sylvia. De buurtjes brengen ons vandaag naar Nederland en morgen weer terug. Zondag is er immers weer een opname van dotcom.radio en we hebben onder andere een fermentatie workshop waar ik heel graag bij ben, een workshop die gaat over ‘het leven’, super gezond leven in deze. De luisteraars van de podcast van vorige week en het artikel van maandag weten wat ik bedoel. 

Gisteren op weg naar huis had Sylvia het erover, het bovenstaande X bericht. “Al die politici die niet meer verkiesbaar zijn, hebben die het hazenpad reeds gekozen vraagt zij zich af?”

Ik denk eerder dat de “Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #154” die ik dagelijks boven elk artikel publiceer. Dat deze wereldwijde lockdown coup van 2020 nu in de EU zijn vervolg gaat krijgen in een regelrechte staatsgreep. 

Staatsgreep: vanDale; “gewelddadige poging om een bewind ten val te brengen”

Is deze coup, deze staatsgreep gewelddadig dan. “JA”, immers om het terreur bewind uit te rollen, de onderdrukking werd een nep virus en een depopulatie Vaxperiment uitgerold met 20 / 30 miljoen doden (of meer) en 100 miljoen slachtoffers die voorgesorteerd staan op de toekomstige dodenlijst, de long-COVID patiënten. Deze laatste groep, daar gaan de workshop over aanstaande zondag, kijken wat er nog te redden valt? Heel veel denk ik door het ‘geforceerd’ optimaliseren van het immuunsysteem.

Bovenstaande X Twitter bericht is reeds drie dagen oud en gaf slecht een enkele reactie; “Ik denk dat alle soevereiniteit is overgeheveld naar Brussel. EU Politie, EU strafrecht, EU belastingen. Als dit zo is moet bijvoorbeeld de BPM van nieuwe auto’s eraf, de Energie heffingen eraf, de BTW omlaag, als we dan toch één moeten worden dan ook alles gelijk.

Dat laatste BPM etc is wel het erg hoopvolle ‘oude’ denken. 

Het plan zal eerder zijn de totale dictatuur uitrollen volgens het “You’ll own nothing and will be happy”, WEF principe!!

We zagen immers ook al een bericht voorbij komen van de oprichting van een Nederlandse, Europese politieke partij. Geen tijd om het bericht nog op te zoeken. Een bericht dat een ‘voormalig’ belastingkantoor te huur staat. 

Vanochtend dus om 4 uur uit bed om nog snel dit te schrijven. Kijken of we nu meer als 1 reactie op X twitter komt? Ik denk dat binnenkort Nederland en alle andere EU landen uit een nare vakantie droom ontwaken en voor het voldongen feit staan dat Nederland is opgeheven en een provincie van de EU is geworden, onderdeel van een nog groter geheel, “de Nieuwe Wereld Orde”.


Maar het moet naar alle waarschijnlijkheid zo zijn om de wereldburgers te laten ontwaken uit de Matrix. Pas als dit een feit is, dat ontwaken, dan kan de nieuwe wereld getoond worden.


… wordt vervolgd

P.S: Oh en voor de mensen die denken. Als dit waar zou zijn had ik het wel in de krant gelezen. De media zijn in handen van BlackRock & Vanguard investeringsmaatschappijen. Dezelfde bedrijven die eigenaar zijn van de wetenschap, de opleiding van dokters, de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie, de olie industrie, de bankenwereld, … de gehele handels wereld, alles waar groot geld in te verdienen valt of controle mee uitgeoefend kan worden. Wake the Fuck up !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk