Gaat Bill Gates over op muggen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #153


Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie van Bill Gate zijn er binnenkort massale vaccinaties nodig om de gevolgen van de klimaatverandering op te vangen, waaronder de dreiging van ziekten die verspreid worden door muggen die naar nieuwe gebieden migreren, bericht  Thepeoplesvoice.Bill Gates’ WHO zegt dat klimaatverandering massale vaccinaties tegen migrerende muggen vereist.

Dr. Maria Van Kerkhove, de technische leidster van de WHO voor COVID-19, maakte de verontrustende opmerkingen tijdens een recente persconferentie terwijl ze naast WHO-chef Tedros Ghebreyesus zat.

“Veel hiervan gaat ook over ander gebruik van bestaande instrumenten,” zei ze, “in gevallen waar we interventies hebben zoals medische interventies, therapeutica of vaccins, afhankelijk van de ziekteverwekker.”

“We moeten ons daarop voor kunnen bereiden.”

Van Kerkhove zei verder dat landen “moeten kijken naar hoe de veranderingen in klimaatverandering en de dynamiek van spillover en amplificatie veranderen – en zich daarop moeten voorbereiden.”

Ghebreyesus zei dat COVID-19 niet langer een noodsituatie is, maar dat het risico nog steeds hoog is. Hij klaagde ook dat veel landen hun COVID-gegevens niet meer aan de WHO rapporteren.

In de afgelopen maand heeft slechts 25% van de landen en gebieden COVID-19 sterfgevallen aan de WHO gemeld, aldus Ghebreyesus.

“En slechts 11% heeft ziekenhuisopnames en ic-opnames gemeld,” zei hij.

“Dit betekent niet dat andere landen geen sterfgevallen of ziekenhuisopnames hebben – het betekent dat ze deze niet aan de WHO rapporteren.

Ghebreyesus vroeg landen om weer gegevens aan zijn organisatie te gaan rapporteren.

“Het virus blijft in alle landen circuleren, blijft dodelijk en blijft veranderen,” waarschuwde hij.

In juni ging de WHO een partnerschap aan met de Europese Unie om een wereldwijd digitaal vaccinpaspoortsysteem te creëren voor toekomstige pandemieën.

Ghebreyesus zei toen dat klimaatverandering, ontbossing en verstedelijking toekomstige pandemieën zullen verergeren tenzij landen “gezamenlijke en gecoördineerde actie ondernemen als één wereldgemeenschap.

©Thepeoplesvoice

Reactie.

Nu duidelijk is dat de WHO onder leiding van Bill Gates gaat waarschuwen tegen Muggen, er iets nieuws is dat aan jou voorbij is gegaan of niet goed tot je is doorgedrongen!

Bill gates heeft verschillende laboratoria die zich bezighouden met virussen. Althans daar laat Bill eiwitten synthetisch namaken en de manier van samenstellen bepaalt welke uitwerking dat heeft wanneer deze eiwitstructuren met levend weefsel in aanraking komt. Deze eiwitstructuren worden in de volksmond en door virologen virussen genoemd. Maar er bestaan geen levende virussen! Allemaal verzonnen om de natuur gevaarlijker te kunnen maken en de schuld te kunnen geven van stoffen die je ziek maken. Maar het wordt gewoon bewust gedaan!

Dan komt de vraag waarom doen mensen dit. Ten eerste kan ik zeggen dat in mijn ogen de figuren die dit doen niet tot het menselijk ras behoren maar een ondersoort is die op verdacht manieren zoveel geld hebben gestolen dat ze daarmee te veel macht hebben! Bill Gates is zo’n figuur! En Bill vindt dat er te veel mensen op deze wereld zijn en wil via (nep virussen) een groot deel van de mensheid uitroeien.

In een vorig artikel heb ik een manier verteld waardoor dat op veel humanere manier ook kan. Dit was gewoon om aan te geven dat er humanere manieren zijn om dit te doen. Gewoon als tegenstelling. Niet omdat ik vind dat er te veel mensen op deze wereld zijn zoals sommige mensen uit het betreffende artikel hebben gelezen! Maar die hebben het betreffende artikel niet goed gelezen!

Het gaat hier duidelijk over Bill Gates die, met een aantal andere veel te rijke figuren, die ook nog veel te veel geld hebben naast hun rare en onmenselijke ideeën vinden dat er te veel mensen op deze wereld zijn.

Nu heeft Bill Gates weer iets anders naar voren gebracht als baas bij de WHO! Hij laat nu waarschuwen dat er muggen zijn die de mensheid bedreigen. Hij vergeet hierbij te vertellen dat hij in zijn labs zelf deze muggen gevaarlijk laat maken voor de gezondheid van mensen. Dit heeft hij zelfs zelf bekendgemaakt! Maar omdat niemand doorheeft wat hij precies doet en wil, zien mensen dit niet. Je hebt het pas door als je het ziet!

Dus Bill Gates laat muggen ombouwen tot levensbedreigende vliegende insecten en laat deze los op de mensheid. Hij waarschuwt wel van tevoren. Maar zegt er meteen bij dat mensen zich moeten laten vaccineren om erger te voorkomen. Gaat dit weer zoals met Covid? Mensen zo bang maken dat er maar één uitweg is! Vaccineren! Vaccineren om te kunnen dansen met Jansen! Om onze natuurlijke afweer tegen ziekten nog meer te ondermijnen! Zodat er nog meer oversterfte is die onder de pet gehouden wordt door de politiek en de media. Hoe lang pikken we dit nog? Hoe lang laten we ons nog zo behandelen?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk