Handig als je weet hoe de radartjes draaien, … bij jezelf !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #150


Niets is krachtiger dan de radars van ’n versnellingsbak
Dat geeft voortgang in het leven en gemak
Toch hoor ik met veel geknars overluid
Mensen die voorwaards schakelen in de achteruit


Aan de radartjes van het leven dacht ik vanmorgen, want met connecting de dots zijn we in feite onze eigen versnellingsbak aan het samenstellen, op zoek naar de radartjes die elkaar versterken.

In feite is het ultieme doel, die Nederlandse uitvinding, van de variabele transmissie. Maar dat is wel zeer hoopvol denken als de meeste nog geen geen enkele versnelling tot de beschikking hebben in hun levenspad. Ze sukkelen als het ware voort van dag tot dag en tegen het weekend komt er wat beweging. 

Zo kennen we ook de gehaasten die zelfs met de vakantie niet terug kunnen schakelen en met hun caravan in de hoogste versnelling naar de bestemming scheuren en vergeten de ruststand.

De radartjes zoals het leven loopt worden vaak niet herkend laat staan geselecteerd. Tijdens de lockdown werd er niet teruggeschakeld om rustig de zaken te overdenken. Daar dacht ik aan dus deze morgen hoe mijn gezondheid versnellingsbak werd samengesteld en ik licht er slechts enkele eigentijdse radertjes uit.

In 2009 hadden we dankzij de Mexicaanse griep onze pijlen bij de gezondheidsradio podcast gericht op de dreiging van vaccinaties en de mogelijke herhaling van het Spaanse griep scenario met verplichte vaccinatie. Ik ging dus in die honderd jaar oude boeken lezen, die gratis als pdf in te zien waren en nog zijn. 

Toen ik een paar jaar geleden nog eens het oude podcast fragment uit die tijd had opgezocht hoorde ik mijzelf zeggen dat ik op het spoor was gekomen van viroloog Stafan Lanka, …

dotcom.radio aflevering 244 van 04-02-2021 Virus bestaat niet wisten wij in 2009 !!

Is dat belangrijk dat ‘ik’ dat ontdekte? Totaal niet want waarschijnlijk had mijn bevinding het loodje gelegd als Mike hier niet met ‘zijn’ bevindingen op ingesprongen was, onze radartjes haakte in elkaar, en versterkten elkaar. En da’s maar goed ook want het radartje van Ron was niet in dezelfde versnelling geschakeld. Het is ook lastig als ineens iemand roept dat er totaal geen levend virus bestaat. 150 jaar geschiedenis moet ineens gelijk op de schop. Weg met Louis Pasteur zijn virus theorie. Was het erg of fout dat zijn radartje de andere richting in draaide? Nee, wij moesten immers op zoek naar meer informatie, werden gedwongen om vanuit elk standpunt naar de zaak te kijken. 

Toen ik kort daarna de video vond; “Lethal Injection, the story of vaccination”, (van YouTube verbannen en nu op Bitchute te vinden), toen ik die video gezien had werd mij wel duidelijk dat we op het goede spoor zaten. Ik schreef een artikel over de vaccinatie geschiedenis wat weer opgepikt werd en aangevuld door Mies Kloos, alweer een radartjes dat mee ging draaien. 

Soms draait zo’n versnellingsbak voor de rest van de tijd verder totdat er zich zaken aandienen die een revisie zouden kunnen vereisen.

EN DAN MOET JE SOMS HARDOP DURVEN TE DENKEN.

Je bent immers op zoek naar expertise en tandwieltjes die je naar een volgende versnelling kunnen brengen.

Snel door naar 2023: Iemand op het fatsforum poste een video met een lezing van David Straight.

Haast volautomatisch in het AI getrainde fatsforum kwam daar weer een een ander serie radartjes in beweging die posten dat dit een video was van David Straight: Out of Babylon Conference, Part 6 of 8

Op mijn radar stond ineens de naam “lactobacillus salivarius”

Een volgende radartje wist mij te wijzen naar een leverancier die kwam met het TNO die onderzocht hadden dat het juist de ‘Lactobacillus Rhamnosus’ was die als beste uit de bus kwam. Ik denk dan het beste van wat? Het TNO staat immers niet in dienst van de mensheid maar van het bedrijfsleven. 

We weten dus dat de “lactobacillus salivarius” toegepast werd in een bio-wapen fabricage fabriek van antrax om het personeel te beschermen tegen de schadelijke effecten van hen die hier mee moesten werken. We weten nu ook, 37 jaar na dato dankzij de lezing van David Straight dat de CIA al die tijd de bevindingen onder de pet heeft gehouden, dat dit micro organisme ook bescherming heeft geboden tegen radioactieve straling. Kennis die ook bij de Fukushima ramp niet werd gedeeld met de wereldbevolking !!

We weten dus dat gevaarlijke gifstoffen geëlimineerd kunnen worden met de “lactobacillus salivarius”. 

Er draaiden nog meer ogenschijnlijk onbetekenende radartjes in mijn leven. Via Sylvia kwam ik in contact met Cain die ons samen met Claire alles gaat uitleggen over voeding fermenteren. Nu weet ik inmiddels dat bij die fermentatie ook allerlei lactobacillus stammen gekweekt worden bovendien ga ik deze stammen ook beschermen via een liposomale techniek zodat het veilig het darmkanaal kan bereiken. De daarvoor benodigde zonnebloem lecithine staat nu te groeien in de tuin, en hoe ik die het beste kan oogsten en bewaren kan Caine me ongetwijfeld ook leren. Weer wat radertjes in mijn gezondheid versnellingsbak. 

Maar gezondheid draait in deze tijd niet meer alleen om mezelf maar om iedereen waarmee ik in contact kom. De ongezondheid van anderen heeft ook invloed op mijn mens zijn en miljard mensen hebben een onnadenkende door angst gedreven vaxperiment -vrijheid- beslissing genomen.

Want welke gifstof kennen we nog meer die op dit moment het grootste gevaar oplevert uit de menselijke geschiedenis ooit. The mRNA Gain of function, de toegenomen mRNA functie die als experiment, als een bewust ontworpen bio-wapen bij miljarden mensen is ingespoten, vaak rechtstreeks in het bloed waardoor alle natuurlijke defensie mechanismen van het lichaam werden gepasseerd.

Het is duidelijk dat het verweer systeem, het immuunsysteem een opdonder heeft gehad en dat juist dit weer hersteld dient te worden met de meest krachtige methode. Het is een feit dat normaal vitaminen en mineralen tijd nodig hebben om het herstelwerk uit te voeren. De lactobacillus salivarius heeft bewezen met een kernramp gelijk in actie te kunnen komen. 

Ik denk dan ook dat er niets is wat mensen er van kan / moet weerhouden om dit vaxperiment -mogelijk- om te keren of in ieder geval minimaliseren / verminderen.

We staan namelijk op hét tijdstip in de geschiedenis waar we dringend zouden moeten spreken van medische apartheid. Waar het niet gewenst is dat de twee rassen, de gevaccineerden en ongevaccineerden zich kunnen vermengen zonder medische risico’s. Of dit DNA schade kan omkeren valt te betwijfelen maar wellicht wel de schadelijke gevolgen van de vaccinatie, al zijn dat allemaal vraagtekens die NU al onderzocht hadden moeten worden, Al ruim twee jaar lang.

“Liefde denkt niet zo. Oké, het is blind als een vleermuis…’
‘Vleermuizen hebben een radar. Die van jou lijkt niet te werken.”
― Ernest Hemingway

Als je tussen de regels door leest weet je wel met wie ‘jou’ bedoeld wordt !!

Radertjes dus, … hoe werken jouw radartjes, zit er ruimte in de versnellingbak om te kunnen schakelen naar een hogere versnelling of gaat ‘ie voorwaards in zijn achteruit zo gauw iemand over het vaxperiment begint ??
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk