dotcom.radio aflevering 375 van 13-08-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #149


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 375: Einde Zwitserse neutraliteit – Zon dimming – Rusland heeft geen hekel aan de EU en … – Nieuws via RSS feed – Komt Rusland ons alweer redden? – Hoe draaien bij jou de radartjes? – Rechts gaat sterk winnen in de EU in 2024 – en meer nieuws, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Handig als je weet hoe de radartjes draaien,
… en hoe draaien ze bij jezelf !!


Nederlands Nieuws[Geert] deAndere Krant: Duizenden Nederlanders afgesloten van bankrekening
In Nederland zijn de afgelopen jaren duizenden Nederlanders afgesloten van hun bankrekening. Een aantal daarvan kan geen bankrekening krijgen, omdat zij er controversiële meningen op nahouden. De Rabobank stelt “geen initiatieven te faciliteren die actief complottheorieën en andere bewezen desinformatie” verspreiden, zo blijkt uit uitgelekte interne documenten.

[Evaatje] In de aflevering van vorige week hoorde ik Henk over het “streepje” op buienradar. Toevallig mij ook opgevallen de hele week screenshots van gemaakt klopt echt niet.

[Sander op Twitter] Veel mensen raken onrustig door de vele kamerleden die het schip verlaten en verwachten een complot of doemscenario. Ik heb een ander gevoel. Dit doet mij denken aan scenario’s in het bedrijfsleven waarbij managers lange tijd worden betrokken in (heimelijke) fusie- of reorganisatieplannen. De directie stelt het doel en dan heb je meestal twee keuzen: Je stapt direct op of maakt nog een (paar) jaar deel uit van de organisatie terwijl je meewerkt aan het uitfaseren van eigen bevoegdheden.

[Mike] Wordt klimaat verandering het einde van de zomer vakantie

* Opgelet! D66 en de VVD zijn in Europa samen gegaan onder de partijnaam Renew. Voor de duidelijkheid nog een keer, ze werken niet samen ze zijn nu één partij in Europa. Weten de lokale VVD’ers dit wel?
Wereld Nieuws[Geert] De Russische president Vladimir Poetin is niet tegen het Westen
De Russische president Vladimir Poetin is niet tegen het Westen, alleen tegen
de fascistische Wereldregering die Washington wil. Het kan niet genegeerd worden dat de Westerse wereld is nu in de greep van een soort oorlogswaanzin in Oekraïene tegen Rusland.Het Oekraïense volk is het slachtoffer van de wereldwijde staatsgreep, die wordt uitgevoerd door supranationale machten, die niet vrede tussen naties beogen, maar eerder de vestiging van de nazi- tirannie van de Nieuwe Wereldorde.

[Geert] EU steunt het plan van Bill Gates om “de opwarming van de aarde tegen te gaan” door de zon te blokkeren De Europese Unie (EU) heeft haar steun toegezegd aan de radicale plannen van medeoprichter van Microsoft, Bill Gates, om “de opwarming van de aarde tegen te gaan” door het licht van de zon te blokkeren om de temperatuur op aarde te verlagen. De EU zal zich aansluiten bij een internationale globalistische inspanning om de effectiviteit van het plan te onderzoeken, schrijft Frank Bergman.

[Geert] Nu ook Zwitserland: de strijd om de neutraliteit is begonnen
Ook in Zwitserland begint nu het neutraliteitsdebat op snelheid te komen. Uitgerekend op 1 augustus, de Zwitserse nationale feestdag, maakte de voorzitter van de links-liberale “Operation Libero”, Sanija Ameti, zich sterk voor een einde van de Zwitserse neutraliteit. Zwitserland “moet handelen wanneer het bedreigd wordt. Het moet kunnen beslissen aan welke kant het staat, aan die van de internationale orde of aan die van een kleptocratisch imperium”, schrijft ze met het oog op Rusland in een gastbijdrage voor de krant “Blick”.

* 9 Aug – 25,000 US Navy and Marines, six Maritime Commands and seven Fleets would begin a large scale exercise on Global conflict that covered 22 Time Zones across the world – and would end on Fri. 18 Aug.

[Geert] De door de VS aangevoerde NAVO verdrinkt de Oekraïne in een bloedbad Dit bloedbad is een obsceniteit, een reusachtige imperiale misdaad, zonder dat de VS en de Europese leiders zich ook maar in het minst voor vrede zouden hebben ingespannen. Volgens nieuwe cijfers heeft het Oekraïense leger na 500 dagen conflict tenminste 400.000 doden te beklagen. Het daadwerkelijke aantal zou zelfs meer dan 500.000 kunnen bedragen. Dat zijn er veel meer dan de schattingen tot nu toe, die al schrikbarend waren. Desondanks wordt in Washington het mislukte tegenoffensief tot de “laatste Oekraïner” inconsequent voortgezet.

[Geert] Europese verkiezingen 2024: rechtse partijen stijgen krachtig in de peilingen Tot de volgende Europese verkiezingen in juni 2024 duurt het weliswaar nog langer driekwart jaar, maar de opinieonderzoekers pijlen nu al ijverig de stemming onder de kiezers – en voorspellen sterke winst voor de Europese rechtse partijen. Bijzonder bittere verliezen zouden derhalve de Groenen moeten incasseren.

* Rusland fixt hun militaire hardware met halfgeleiders die uit koelkasten en wasmachines zijn gehaald, zegt Ursela, …

* Twitter: Though the image circulating on social media of the laser beam in Maui may or may not be that of a DEW, it still does not explain similar images caught in other places. This is how they DEW it.

* Weekjournaal. Oekraïne roadblocks, alle mannen in dienst anders worden ze ter plaatse doorgeschoten
Media* GV 25 augustus, het einde vrije meningsuiting, een goede zaak [?]

[Mike] Waarom kwam er een einde aan de Vietnam oorlog ? Meme
(on)Gezondheid[Geert] Sterfgevallen door vaccinatie nu opeens sterfgevallen door hitte
Dat Vaccin-moordenaars het water steeds meer aan de lippen staat, blijkt uit het volgende: (a) door de nieuwe wetten die alle sociale platforms bedreigen met maximale boetes vanaf 25-08-2023 als ze niet onmiddellijk “politiek incorrecte inhoud” blokkeren; (b) de niet langer te verbergen overdaad aan Covid-vaccin-doden – tenzij ze worden omgezet in hittedoden… (c) de subtiele manipulatie van de massamedia om de onbetwistbare vaccinatieschade af te wentelen op de
ziektekostenverzekeraars. Maar er is maar één ding nodig: Alle vaccinatieschade, inclusief schadevergoedingen moet worden neergelegd bij diegenen die deze moedwillig hebben veroorzaakt, dus bij Big Pharma, de WHO en alle
verraderlijke meesterbreinen en grote profiteurs van deze geplande epidemie.
www.kla.tv/26729

* GV Mijn vermoeden, wat niemand eigenlijk wil weten is dat, …
Gedachtenvoer* THE HIDDEN FACE OF HOLLYWOOD’S SECRET CULT REVEALED video

* GV Nieuws ontvangen via RSS feed na 25 augustus als de censuur wet zijn intrede doet
* GV Komt Rusland ons weer redden van de onderdrukking?
* GV Gaan ze Gods creatie veranderen? (weer manipulatie)
* GV Hoe snel is de leugen?
* GV Wanhoop sluipt binnen
* GV Wordt Donald Trump president?

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten