Mijn vermoeden, wat niemand eigenlijk wil weten is dat, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #147


Waarom wil ik die wond opensnijden en er bergen zout instrooien zodat iedereen pijn heeft? Omdat ik ook het vermoeden heb dat er ergens nog behandelingen mogelijk zijn die de longcovid patiënten kunnen redden van de mogelijk naderende dood, dat is waarom !!


Je vermoedens uitspreken doet iedereen eigenlijk wel eens. Mijn vermoeden is gebaseerd op argwaan, indirecte en directe bewijzen. Op het grote verzwijgen van de p(l)andemie doden, dus de ‘vaxperiment’ doden. En wellicht kun je dit nog tot 25 augustus lezen?

Ik vermoed dat de farmaceutische industrie met alleen al de Vaxperimenten door de eeuwen heen meer doden op hun geweten hebben dan Mao, Stalin en Hitler tezamen en dat waren er maar als + 150 miljoen.

Feit: Elk wetenschappelijk bewijs van het bestaan van een levend virus is nooit geleverd en het Duitse Hoge gerechtshof deed daar in 2016 al een uitspraak over.

Feit: Er bestaat geen enkel dubbelblind onderzoek tussen wel en niet gevaccineerde mensen in een grote groep. Dit zou volgens Big farma onethisch zijn.

Mijn onderzoek begon in 2009 met de Mexicaanse griep. Ik ging lezen over de Spaanse griep. Boeken die nog steeds als pdf gratis te vinden zijn op het internet. Ga maar zoeken (in het Engels)

De doden tol vond plaats ‘na’ de vaccinaties was de conclusie, of het vermoeden van de schrijvers. Die dodentol werd geschat op 20 miljoen, sommigen zeiden 40, 50 tot wel 100 miljoen. 

Bega je een hals misdrijf dan wil je die cijfers zo laag mogelijk houden. Dus heb ik het vermoeden dat die 100 miljoen doden wel eens een realistisch beeld -zouden kunnen geven- !!

Ik vond op YouTube de video Lethal Injections, the story of vaccination. Nu op YT verwijderd en nog wel weer te vinden op BitChute. De cijfers aan de dodelijke bijwerkingen van de “vaxperimenten” vliegen je daar in de 2,5 uur durende documentaire ook om de oren.

Kijken we naar de officiële cijfers van COVID dan weten we dat de WHO al 15 miljoen doden rapporteerde in midden 2022. De grote oversterfte cijfers moesten toen nog komen. Naar mijn vermoeden zouden dit er dus 30 miljoen kunnen zijn en de ziekenwagens zonder sirenes zie ik nog vrijwel dagelijks uitrukken met zwaailicht en zonder sirene bij mij in de straat. En COVID doden zonder levend virus zijn dus allen Vaxperiment doden. 

Ook al in die periode in 2022 werd er gesproken van 64 miljoen Long COVID patiënten, dus die 100 miljoen gaan we ook wel weer halen is mijn vermoeden, of, …

Zou het misschien zo kunnen zijn dat een deel van deze mensen nog te redden zijn of in ieder geval hun lijden verminderd kunnen worden of hun leven te rekken? 

Maar dan moet als eerste dit probleem wel bespreekbaar gemaakt worden. 

Spreken is zilver
Zwijgen is goud
Maar met zilver worden hopelijk minder mensen koud
De wereld is hard voor het die gaan
En de achterblijvers zijn ontdaan

De vrede blijven bewaren lijkt in de basis een goed plan
Maar ik zoek naar iedere opening in een gesprek als het effe kan !!

Maandag meer over dit onderwerp want mijn radartjes draaien op volle toeren.
En wellicht zijn er oplossingen, daar ben ik mee aan het stoeien in gedachten
Zondag bespreken we dit ook bij dotcom radioBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk