25 augustus, het einde vrije meningsuiting, een goede zaak [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #144


Er is een positief element aan de komende digitale internet censuur act, iedereen gaat aan den lijve ondervinden dat het woord democratie een farce is en men kan niet meer ontkennen dat we in een dictatuur leven.


Hoe lang is deze dictatuur al gaande?

Voor mij begon het in 2001 als vertegenwoordiger van een MLM voedingssupplementen bedrijf. Twee keer diende ik elke pagina van mijn website aan te passen met een o.a. een disclaimer op elke pagina in opdracht van de Amerikaanse FDA.

De Codex Alimentarius wereldwijde wetgeving maakte dat ik echt gecensureerd dreigde te worden in mijn gezondheid uitingen. Gewone wetenschappelijke onderzoeken mocht ik niet meer gebruiken in reclame uitingen. Dat was voor mij een stap te ver. Het resultaat was dat de Google reclame advertentie inkomsten op mijn site werden stopgezet. Zo’n 400 euro per maand inkomen ging het putje in. 

Toen dat niet werkte kwam de laster om de hoek kijken en in 2009 werd ik op persoonlijke titel tot kwakzalver verklaard over iets met een vitamine advies aan iemand. (Op positie 11 nu maar jarenlang op #1) Eerder denk ik de uitingen die op de site en gezondheidsradio / podcast gedaan werden over het ontbreken van wetenschappelijk bewijs van een levend virus. Een bewerking die 6 jaar later dank zij viroloog Stefan Lanka door het Duitse Hoge gerechtshof erkend werd en tot op de dag van vandaag nog met voeten getreden wordt in de COVID hoax. 

Voor de uitzending van onze podcast op de radio hebben we zelf maar de stekker eruit getrokken en al mijn radio uitzendingen (3) stop gezet dankzij de klacht van enkele C19 zombies. 

Capitulatie voor censuur is voor mij geen gedachtenvoer !!

Nog meer zaken vielen mij op gedurende de jaren. Mijn eMail nieuwsbrief van + 5.000 lezers werd steeds meer en meer geteisterd door censuur. Ik hoste de nieuwsbrief in de VS waar ook een progamma was geïnstalleerd om de nieuwsbrief te corrigeren op mogelijke woorden die gecensureerd werd. Twee maal stuurde in de nieuwsbrief vanwege tijdgebrek niet met de html opmaak maar als platte tekst en het regende reacties en opzeggingen. Duidelijk was dat de nieuwsbrief ineens door de censuur filters was geslipt. Het waren echter uitsluitend de hotmail, gmail, etc gratis mail dienst gebruikers die te maken kregen met de censuur. 

Inmiddels ondervinden we in de zoekmachines een zogenaamde schaduw (Shadow) ban. Je kan de site nog wel vinden meer niet op de ongewenste zoekwoorden. Kreeg ik vroeger meer als 50% van de lezers, en nieuwe bezoekers via zoekresultaten, nu is dat minder als 5% !!

Ik verwacht dan ook dat die laatste 5% ook gaan verdwijnen, ‘wellicht’ [?] ook de nieuws startpagina’s waar nu de meeste bezoekers vandaan komen.

Dan hebben we nog de RSS feed, heb je zo’n gratis eMail provider dan ben je kansloos om deze berichten te ontvangen. Proton mail is de positieve uitzondering of installeer een RSS feed programma als Vienna voor de Mac. Gebruik ook de anonieme VPN verbinding, gratis meegeleverd bij de Brave internet browser.

Mochten de providers waar ik de site host gedwongen worden ons te gaan weren dan houdt ons bestaan op. Ik ga niet uitwijken naar een voorlopig veilig land buiten de EU wetgeving. Sinds november 2020 brengen we nieuws artikelen en sinds september 2008 een podcast. Iedereen had alles kunnen ontdekken en zich kunnen informeren.

De sociale media waar ik nu nog actief ven zijn X, het voormalige twitter, TruthSocial, Gettr, MeWe, Vriendenplek, VK en Minds, wewake.life en natuurlijk het fa(c)asforum. 

De dictatuur is slechts tijdelijk, de ontmanteling van de Deep State is in volle gang, dus even zonder het dotcom team moet mogelijk zijn.

Meer info:

Eerste bedrijven onder Digital Services Act

De wet inzake digitale diensten en de wet inzake digitale markten hebben tot doel een veiligere digitale ruimte te creëren waar de grondrechten van gebruikers worden beschermd en een gelijk speelveld voor bedrijven tot stand te brengen.

https://digital-strategy.ec.europa.eu/nl/policies/digital-services-act-package

Noot: de wet inzake, … hoe is het zover kunnen komen dat de vrijheid van meningsuiting, een grondrecht van de mensheid in een “wet’ gegoten kon worden? Tenenkrommend !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk