Wordt Donald Trump president?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #143


De opening van het verkiezingsseizoen voor 2024 werd deze week ingeluid toen de House Oversight Committee een getuigenis kreeg van Hunter Biden’s zakenpartner Devon Archer over verschillende documenten met betrekking tot Burisma. De volgende dag werd dit bevestigd met de opening van nog een aanklacht tegen Donald Trump, schrijft Bernhard.VS Verkiezingen 2024 – Twee rechtszaken en één winnaar

De tijdlijn bewijst dat dit geen onafhankelijke gebeurtenissen waren. De verkiezingsstrategie van de regering Biden en de Democratische partij lijkt te zijn om Donald Trump de tijd en de middelen te ontnemen om door het land te trekken. Dat zal echter waarschijnlijk mislukken.

Zoals de Economist schrijft:

De toenemende aanklachten wegens misdrijven tegen hem – 78 tot nu toe, en er komen er waarschijnlijk nog meer – slokken zijn campagnegelden op, en de Democraten hopen dat ze hem zullen afleiden van het campagne traject. Dit is wishful thinking. In 2024 zullen de rechtszaken tegen Trump het spoor zijn. Ze zullen de aandacht vestigen op hem en zijn boodschap van onverschrokken uitdaging in het aangezicht van vervolging.

Ik heb de laatste aanklacht, drie aanklachten voor “samenzwering” en één voor “obstructie”, doorgelezen en vind het niet erg overtuigend.

Hoewel in de aanklacht staat dat Trump zeker veel gelogen heeft, wordt toegegeven dat liegen over het algemeen vrije meningsuiting is en een recht van het Eerste Amendement. Maar liegen terwijl u samenwerkt met anderen voor een of ander “snood” doel is, onafhankelijk van de uitkomst, een “samenzwering”. Ik betwijfel of het huidige Hooggerechtshof, of zelfs een meerderheid van het publiek, het daar grotendeels mee eens zal zijn.

Men kan er zeker van zijn dat de verdediging van Trump het Eerste Amendement keer op keer zal aanhalen. De NY Times, met een belachelijke kop, vindt hetzelfde:

Trump’s verkiezingsbeschuldigingen leiden tot een botsing tussen leugens en vrije meningsuiting

De advocaten en bondgenoten van de heer Trump zijn al bezig met de eerste stadia van een juridische strategie om de beschuldigingen te weerleggen en zeggen dat de rechten van het Eerste Amendement van de heer Trump aangevallen worden. Ze zeggen dat de heer Trump het volste recht had om zijn mening over verkiezingsfraude te uiten, waarvan zij zeggen dat hij geloofde en nog steeds gelooft dat het waar is, en dat de acties die hij na de verkiezingen ondernam of voorstelde, gebaseerd waren op juridisch advies.

Juridische experts waren sceptisch over de kracht van deze beweringen als verdediging. Ze wezen erop dat op de tweede pagina van de aanklacht stond dat alle Amerikanen het recht hadden om te zeggen wat ze wilden over de verkiezingen – zelfs als het vals was. Maar, zo beweert de aanklacht, het is illegaal om die valse beweringen te gebruiken voor crimineel gedrag, zeiden de experts.

De advocaten van Trump zullen verder beweren dat er geen kwade bedoelingen achter Trump en zijn advocaten zaten. Ze wilden er gewoon voor zorgen dat de uitkomst van het verkiezingsproces de persoon als president zou installeren waarvan ze oprecht dachten dat hij de verkiezingen had gewonnen.

Het is waarschijnlijk niet het beste argument om te maken, maar een jury zou er wel voor kunnen vallen.

Naar mijn mening is de zaak tegen Joe Biden, die zou kunnen eindigen met zijn afzetting, veel sterker.

Devon Archer, de zakenpartner van Hunter Biden, heeft in getuigenissen en interviews gezegd dat Joe Biden nauw betrokken was bij het overhalen van buitenlandse bedrijven om het beïnvloedingsteam van Biden/Archer in te huren. Biden senior nam deel aan conferenties die het Biden/Archer-team had met klanten. Hij werd op de luidspreker gezet om indruk te maken op de aanwezige. Joe Biden woonde ook diners bij met Biden/Archer en hun zakenpartners. Joe Biden was het merk dat gebruikt werd om grote deals binnen te halen. Wat was zijn aandeel in deze deals?

Dat Biden’s Ministerie van Justitie zijn best heeft gedaan om de Biden-clan te dekken, maakt het slechte licht dat dit alles op Biden werpt alleen maar erger.

Zoals Patrick Lawrence opmerkt:

De Hunter Biden-affaire, die op dit moment groeit als een grotesk onkruid, zou nu wel eens de grootste kwetsbaarheid van Biden kunnen blijken te zijn – en dus van de Democratische Partij. De House Oversight Committee bekijkt documenten die de president direct betrekken bij omkopingsregelingen die de familie Biden $17 miljoen hebben opgeleverd in de tijd dat Joe de Veep van Obama was. Een federale rechter in Delaware heeft het schandelijke pleidooi van Hunter teruggedraaid door de absurde bepaling te verwerpen dat de zoon van de president immuun zou zijn voor alle toekomstige beschuldigingen van corruptie. “Het algehele schild tegen andere aanklachten op basis van wangedrag in het verleden was zo ongepast,” schreef Michael Goodwin in de New York Post dit weekend, “dat de enige mogelijke verklaring is dat het de bedoeling was om het onderzoek naar de familie voorgoed stil te leggen.”

Nee, ze zijn niet gevoelloos. Ze zijn wanhopig.

En dan zijn er nog het Biden Justice Department onder Merrick Garland en de FBI onder Christopher Wray. De laatste, die de praktijk tijdens de Russiagate-jaren heeft voortgezet, heeft het agentschap open en bloot veranderd in een gepolitiseerd instrument dat ter beschikking staat van de Democratische Partij, meest recentelijk door verscheidene jaren documenten achter te houden die de directe betrokkenheid van Joe Biden bij de beïnvloedingspraktijken van Hunter onthulden. Iedereen die niet de politieke motieven herkent van Garlands campagne om Donald Trump in de gevangenis te krijgen en, aan de andere kant, zijn leiding over de Hunter Biden pleidooi deal, leest te veel columns van Gail Collins.

Kijk naar deze puinhoop. Een seniele president – artsen noemen Biden’s toestand “neurocognitieve stoornis”, maar “seniel” of “dement” is wat ze bedoelen – stelt zich kandidaat voor herverkiezing met een verkwistende proxy-oorlog die mislukt is, thuis niet veel heeft om te laten zien, toenemend bewijs van persoonlijke corruptie op epische schaal, institutioneel falen van dezelfde omvang: er is maar één manier om deze puinhoop te verklaren: elk van deze crises is terug te voeren op de obsessie van de Democratische Partij om de macht min of meer voor onbepaalde tijd te grijpen en te behouden, zodat het past bij haar verwaande, einde-van-de-geschiedenis “narratief” van rechtvaardige liberale triomf.

Hoe zal dat overkomen bij de kiezers?

Aan de ene kant hebben we een zaak die de diepe corruptie laat zien van “de big Guy” en zijn familie die gesteund worden door de deep state die zij controleren.

Aan de andere kant hebben we de underdog die dacht dat hij het juiste deed, maar nu door de deep state wordt aangeklaagd omdat hij zei wat hij op dat moment dacht.

De media zal het licht op beide zaken laten schijnen. Elke keer dat ze Trump noemen zal dat, onafhankelijk van wat ze over hem schrijven, positief voor hem zijn door de zaak van de eenzame man die oneerlijk vervolgd wordt door de deep state.

Elke keer dat de zaak Biden genoemd wordt, zal het publiek herinnerd worden aan de corrupte praktijken van Biden.

Ga daar zestien maanden mee door en de uitkomst is verzekerd.

Hoezeer ik ook een hekel heb aan Donald Trump, ik zie geen enkele manier, behalve criminele manipulatie, waarop Joe Biden deze verkiezing kan winnen.

©Bernhard

Reactie.

Uit dit bovenstaande artikel komt naar voren dat de Democratische partij denkt de macht te hebben om Trump van het presidentschap te houden. De westerse media heeft al voor het presidentschap van Donald Trump een grote hetze tegen hem gevoerd waardoor de hele westerse mensheid ongeveer vergiftigd is en Trump een verschrikkelijk mens vinden. Zoveel invloed heeft de media op de mensheid die niet bereid zijn verder te kijken dan wat de media hen vertelt. Trump is een zeer slimme en intelligente man die in een aantal gevallen zelfs de rechtspraak gebruikt om enige ex presidenten van de VS te kunnen gaan vervolgen wanneer hij weer president wordt. En dat is ook de reden dat de democratische partij er alles aan doet Trump van het presidentschap af te houden.

Het is niet algemeen bekend wat een aantal ex presidenten op hun kerfstok hebben, maar de insiders weten dit wel en zullen er alles aan doen deze figuren voor het gerecht te krijgen wegens de misdaden die ze hebben gepleegd tijdens hun presidentschap.

En dat weten ze!

Dus hebben ze er groot belang bij Trump van het presidentschap af te houden. Zowel Clinton, Bush als Obama, als ook de vice presidenten van hen hebben grove misdaden gepleegd die om een veroordeling vragen. Dat heeft ook te maken met de uitspraak van Trump dat hij “het moeras zal droogleggen “. Maar het zijn niet alleen deze presidenten en vice presidenten die het moeras vertegenwoordigen! Het zijn ook groepen als de NWO, Bill Gates, WHO, VN, het WEF en KM die hij wil ontmaskeren als groepen die de mensheid bedreigen hun vrijheid te ontnemen en deels de mensheid te bedreigen met de dood! Dit is zeer ernstig als beschuldiging, maar de bewijzen hiervoor zijn er.

Angst is de drijfveer die deze groepen gebruiken om de mensheid te onderdrukken. Angst voor ziekten, virussen, honger, oorlogen gebruiken ze deels om de mensheid af te leiden van een werkelijkheid die heel geleidelijk aan het veranderen is en omdat angstige mensen altijd luisteren naar iemand die een oplossing kan bieden. Dit was zichtbaar tijdens de Covid pandemie waar mensen zich allerlei maatregelen liet welgevallen die geen enkel effect hebben gehad op de dreiging. En vergis je niet! Het gebeurt vlak onder je neus en vaak wordt het tevoren aangekondigd maar besteed je er geen aandacht aan omdat het niet in de media als gevaar wordt uitgelegd totdat het werkelijkheid is!

Trump is een persoon die is uitgekozen om dit alles tegen te houden. Trump is de wereld over gereisd om met staatshoofden te spreken en afspraken te maken. Rusland is het grote tegenwicht en wil een wereld die Multipolair is. Rusland voert nu een strijd tegen de figuren die een Unipolaire wereld willen waarin er een wereldregering komt onder de macht van de zeer rijken als de Rockefellers, Rothschilds, Bil Gates en enkele anderen! Dus Poetin voert ook een strijd tegen deze figuren! Want wanneer Rusland de strijd verliest, verliest de hele mensheid! Deze zeer rijken hebben zeer veel macht en kunnen presidenten manipuleren te doen wat zij willen. Deze macht gaat zo ver dat ze Biden kunnen laten doen wat ze willen. Dat is de reden dat de oorlog in Oekraïne nog steeds voortduurt. Dit heeft tot gevolg dat Europa leegbloedt, energietekorten heeft waardoor alle prijzen stijgen en de burgers hiervan zwaar de dupe zijn. En tot nu toe doet die burger er niets aan om hier een eind aan te maken! Want over burgers die in nood zijn omdat ze onvoldoende voeding hebben en geen energie om zich warm te houden en zelfs een gebrek kunnen krijgen aan goed drinkwater zijn heel makkelijk te manipuleren!

Je ziet dus dat de machthebbers er om verschillende redenen er alles aan doen om Trump van het presidentschap af te houden. En jullie, de gewone mensen mogen bidden dat hij wel president wordt om jullie te beschermen tegen het kwaad! Het kwaad zit niet in Trump, maar in zijn tegenstanders!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk