dotcom.radio aflevering 374 van 06-08-2023

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #142


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 374: Thailand rechtspraak tegen vaccinatie – probiotica – CIA & de journalistiek – Nigel Farage ruikt bloed – Bio lab in de VS – Kill the people – Rusland EN Africa – de Shedding hoax slaat weer toe – Africa in het nieuws – Boycotten tegen de EU – Anti biotica nieuws – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsTwitter post: Wrijving geeft glans aan je leven.

* Op zoek naar een quote over censuur kwam ik dit tegen op een fact check site; “
If you want to know who controls you, look at who you are not allowed to criticise” – Voltare ‘Volgens de fact checkers was die quote helemaal niet van Voltare, … alsof dat de woorden minder krachtig zou maken. “Als je wilt weten wie jou controleert, kijk dan naar wie je niet mag bekritiseren”

[Paulien] Hoi Henk . Ik zie op de buienrader  Belgie ook een constante streep  die gaat van west naar oost  over de oceaan ,dus richting Europa .zie het zeker al een klein weekje.
– Noot: we kennen dit verschijnsel en hebben dat een paar jaar geleden ook al eens benoemd. Kijk eens op de weerkaart van heel Europa dan zie je wel eens meer vreemde patronen alsof dat het punt was waarbinnen de vliegtuigen de Chemtrails sproeiden.

* Ninefornews De kogel is door de kerk. Op 14 juli zijn door het hele land deurwaarders op pad gegaan om de dagvaardingen aan de 17 gedagvaarde partijen te betekenen, waaronder Jaap van Dissel, Marion Koopmans, demissionair premier Rutte, demissionair ministers Kaag, De Jonge, Hoekstra en Kuipers, en Diederik Gommers.
Wereld Nieuws[WantToKnow] Nigel Farage ruikt bloed: Er schijnen al duizenden ‘subject access requests’ te zijn gedaan naar het voorbeeld van Farage. Dit betekent volgens de Times, dat grote schadeclaims de komende tijd niet van de lucht zullen zijn. De Parlementaire Commissie voor ‘fair business banking’ is daarnaast ook een onderzoek begonnen naar de ‘verontrustende stijging in het aantal bedrijven dat zonder opgaaf van reden door hun bank werd weggestuurd’. Kennelijk is ook deze club wakker geschud.

* Nederland heeft het gas dichtgedraaid, Frankrijk kan de kernenergie afschakelen. Captain Ibrahim Traore, President of Burkina Faso has BANNED Uranium exports to France and the United States

* Maar er is meer aan het gebeuren op het politieke front in Africa, Rusland heeft daar nu een dikke vinger in de pap en de NAVO krijgt er weer een conflict bij

[Joost Niemoller] Gepland: Een Trans-Sahara gaspijplijn van Nigeria door Niger naar Europa. Kans dat dit nu niet doorgaat is groot.Het begint steeds duidelijker te worden waarom de EU er veel aan gelegen is wie het bewind voert in Niger. Een pro-Russisch bewind is zeer ongewenst!

* Stadion vol met opruiende kreten. “Kill the people” Verschrikkelijke beelden. Behalve voor de media in het Vrije Westen. Kill the boer. Kill the farmer. Zuid Afrika.

[Joost Niemoller] Toen het regime niet meer wilde luisteren naar het Westen, bombardeerde de NAVO Libië. In Libië zit olie. In Niger zit uranium. Nog veel belangrijker voor het Westen. Het idee dat er NAVO bombardementen gaan komen, waar de nieuwe leiding in Niger voor vreest, is dus helemaal zo gek nog niet. Maar anders dan toen met Libië denk ik niet dat de andere Afrikaanse landen dit keer stil zullen blijven. De NAVO zal dus een ontstellend groot risico nemen. Ook met Rusland en China achter de deur.

* Africa doesn’t need “Western aid”, het land is rijk aan bodemschatten, het werd al die tijd met westerse hulp leeggeplunderd

[Mike] Oekraïne vredes bespreking in Saudie Arabië zonder … Rusland !!

[Mike] Change of better coming. Michelle Obama will replace her in due time. Remember, Barack started in the Senate as well.

* Trump aanklacht

* Hongarije laat vluchtelingen toe, is Orban gezwicht voor de EU ?

* Adam Schiff Family History of corruption The richest family you never heard of, who is the Schiff family?

* WARNING: Australia is going “cash free” W/out warning all 4 major banks began limiting cash withdraws in various cities
Media[Mike] Robert Kennedy vertelt @JamesOKeefeIII dat de CIA de grootste financier van journalistiek ter wereld is. Hij gaat in op hoe Obama een decreet ondertekende dat het legaal maakte voor de CIA om het Amerikaanse volk te propaganderen met misleiding en noemt meerdere nieuwsorganisaties met nauwe banden met inlichtingendiensten.

* Voor MK Ultra, de geheime “mind control” operatie was de naam Blue Bird, dacht je dat de naam en logo van Twitter toeval waren ?

* Elon: To be eligible for your ad revenue share, you must be an X Premium (Blue) subscriber.
– be an X Premium (Blue) subscriber
– receive at least 15 million total impressions on your posts in the last 3 months
– have at least 500 followers
— Ik denk dat ik een ander soort volgers moet zoeken, ..
https://analytics.twitter.com/ met 89.600 vertoningen in een 28 dagen periode dus kom ik dik 12,3 miljoen vertoningen tekort met mijn bijna 2800 volgers
(on)Gezondheid[Mike] THERE ARE CURES FOR CANCER YOUR GOVERNMENT JUST DOESN’T MAKE MONEY TELLING YOU ABOUT IT!
*** Lactobasillus Salivarius *** More information ***
Nog een stap verder, je eigen lacto maken

* Het Thaise Medical Authorising Agency zal terechtstaan omdat het het vaccin heeft goedgekeurd. Dr. Sucharit Bhakdi zegt dat de artsen en de Thaise elite zich realiseren dat ze zijn beetgenomen en voor de gek gehouden en dat er een klacht is ingediend. Langzaam maar zeker keert het tij nu er proeven zullen plaatsvinden in Japan/Australië en Florida stappen onderneemt om deze vaccins illegaal te maken.

[Mike] Thread by @WarClandestine about a nefarious biolab discovered on US soil.

* And another ‘conspiracy theory’ seems to be coming true: SHEDDING IS REAL!
– en de dokters doen gewoon mee in dit nep nieuws
– Logisch denken is erg lastig want: Als shedding een feit was, zouden er dan al niet minstens een miljard mensen ernstig ziek en dood moeten zijn na 2,5 jaar vaccineren ?
— Ik moet nog denken aan mijn ritje in de Parijse metro, iedereen als sardines opeen gepakt en je vasthouden aan alles wat enige steun gaf.

* It’s all happening NOW, … ‘why don’t you all fade away’, “my generation” by the WHO, …. the World Health Organisation

* DE NEURENBERG TRIBUNALEN 2 KOMEN ERAAN!
De wereldwijde misdaden tegen de menselijkheid rechtszaak die is aangespannen en geaccepteerd door het Superior Court of Justice van Canada is begonnen.
– Waarom zet ik grote vraagtekens bij dit bericht?
– GESARA wordt nu wereldwijd uitgerold. dit dus, ….
– Op de site in Duitsland wordt gesproken over zitting 167 en niets over wat de kop van het bericht suggereert, … ga de ongetwijfeld lange video nog niet eens bekijken
Gedachtenvoer[Peter Sweden subtrack] New Samsung galaxy phones now come pre-installed with the UN Agenda 2030 Global Goals app.

* 2018 “Het Ministerie van Justitie heeft de inbeslagname aangekondigd van http://Backpage.com, het belangrijkste internetforum voor prostitutie incl, kinderen. Oprichter Jim Larkin pleegde deze week zelfmoord in de aanloop naar zijn federale rechtszaak.

* GV Nieuws ontvangen via RSS feed na 25 augustus als de censuur wet zijn intrede doet
* GV Heb je iets geleerd uit het verleden?
– Peter Mertens uit Belgie in het EU parlement over muiterij tegen de huidige wereldorde.
* GV de Terugkomst van de Protest Song
— Jason Aldeans “Try That in a Small Town” (Probeer dat maar eens in een kleine plaats) is een nummer dat gelijk vanuit het niets op #2 binnen kwam in de Bilboard top 100 !
* GV De vier dodelijkste leugens!
* GV Twaalf onweerlegbare tekenen dat globalisten de wereld ontvolken !!
* GV

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten