De vier dodelijkste leugens!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #138


Leugens die stand houden omdat het voor jou makkelijker is het niet onder ogen te zien, een ernstig gevalletje struisvogel wat de weg heeft vrijgemaakt voor het kwaad om hun duivelse plannen voort te zetten, nu zelfs right in our face .


De ergste leugen ooit is Corona die wereldwijd miljoenen levens heeft gekost, met veel gezondheidsproblemen als gevolg en ook nog veel economische schade heeft veroorzaakt. Maar dat zegt de MSM niet, welnee, de economie gaat top!

Dit kon alleen maar lukken omdat jij blind de overheid volgde en niet wilde zien dat de oversterfte niet door Corona kwam want Corona was een gewone griep …. Punt!. De echte oversterfte kwam toen de prik erin ging. En de massa wilde er niet aan dat het een grootschalig experiment was. Nogmaals het recente Deens onderzoek toont aan dat er drie soorten waren. Een placebo, een licht schadelijke en een schadelijke tot zeer schadelijk. 

Dus blijven prikken is Russische roulette.

Ondertussen is het de WHO, VN, en de wereldleiders wel duidelijk dat de bevolking wereldwijd het allemaal wel geloofd en drukker is met hun vakanties plannen en hun behoefte aan gezelligheid vele malen groter is dan zich druk maken over wat er wereldwijd daadwerkelijk gaande is. Dit blind zijn maakt dat hun duivelse plannen recht in ons gezicht worden uitgevoerd. Rutte geeft gewoon toe dat er een samenwerking is met het WEF. Máxima, een heks van de bovenste plank die ver buiten haar lintjes knippende boekje gaat wordt door niemand teruggefloten. Bill Gates zijn naam komt overal naar voren waar geld te verdienen is en die verdiensten mogen ten koste van miljoenen levens gaan ….. who cares.

ZOLANG DE MASSA HET WEL GELOOFD, EN IN HET NU GELUK BLIJFT  AFDWINGEN KOMT ZICHZELF IN DE TOEKOMST KEIHARD TEGEN.

Onderstaande is gedeeld door Scarlet Francini Italy.

De W.H.O. & de vaccinaties voor dengue 28-07-23

“Farmaceutische toevalligheden ?” 

De WHO meldt een snelle toename van gevallen van dengue, terwijl het vaccin op goedkeuring wacht.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gewaarschuwd, dat het aantal gevallen van knokkelkoorts dit jaar een recordhoogte kan bereiken. Net toen Bill Gates zijn genetisch gemanipuleerde muggen op de markt bracht. Tegelijkertijd worden er inspanningen geleverd, om nieuwe vaccins goed te keuren en degenen die al besmet zijn te vaccineren. 

Bron

De oorlog in Oekraïne verstomt elk gesprek zodra je de NAVO en het Westen veroordeelt als de agressor. Zeg niet, want dan ben je echt gek, dat Oekraïne de oorlog gruwelijk aan het verliezen is en ons belastinggeld verdwijnt in een bodemloze put. En die put is in het bezit van Zelensky. Kijk is naar de serie van Scott Ritter, uitgezonden door Blckbx, maar ondertussen weg gecensureerd door YouTube, waarin hij laat zien hoe corrupt Zelensky en het Westen is, en hoe we worden voorgelogen. En kom niet aan dat de elites van Amerika zoveel geld in Oekraïne hebben gestoken wat ze kwijt zijn als de Russen de oorlog winnen, dan ben je wederom knettergek. Dus mogen er honderdduizenden Oekraïense mannen en jonge jongens sneuvelen voor het geld van de elite en jullie ondertussen doen geloven dat het gaat om het verdedigen van de democratie. Blackrock blijkbaar nog vol overtuiging dat Oekraïne de oorlog wint heeft alvast miljarden geïnvesteerd in de opbouw van Oekraïne. Zeg niet dat het NAZI gedachtengoed nog volop in Oekraïne aanwezig is. Nog maar een paar jaar terug schreven onze kranten erover en publiceerden foto’s van Oekraïners met nazi vlaggen en nu …… nu is het een vredelievend land waar corruptie zomaar ineens niet meer bestaat. Dat de VN op verzoek van de Russen het onderzoek naar biolabs in Oekraïne blokkeert moet de ogen openen. Want weiger je onderzoek dan heb je iets te verbergen.

En dit alles kan allemaal omdat jij het niet wilt weten, en het gemakkelijker voelt om die MSM maar te blijven geloven. Want dan gaat het economisch goed en pleegt het westen geen oorlogsmisdaden …. Toch?

De klimaat leugens die zulke bespottelijke vormen aanneemt dat ik werkelijk de wereld als een open gesticht ga zien dat de massa hier nog in mee gaat. De NOS kopt “na juni ook recordhitte in juli” vervolgens de WHO in hetzelfde artikel “klimaatactie is geen luxe maar een must”. En wie het helemaal bont maakt is de VN-secretaris Antonio Guterres die ons wijs wil maken dat de aarde kookt.

https://t.me/ditishetnieuws/12812

Kinderen worden enorm getraumatiseerd en gek gemaakt over klimaat onzin. Beseffen de gelovigen wat kinderen wordt aangedaan. Kinderen worden onterecht volgepropt met angst en zadelen ze met zorgen op die een kind niet kan dragen en niet hoort te dragen!

Ondertussen in de Congo een gruwelijke slavernij gaande voor onze groene gekte. En hebben wij een “koning” en een Rutte die excuses aanbieden voor slavernij ver weg in de geschiedenis en ondertussen is dit gaande. Schaam je diep.

De transgender hysterie kent ook geen grenzen, en alles wat ooit normaal was verdedig het niet want het kan je je baan kosten en heel veel boze gezichten opleveren. Laurens Buijs (UvA)  en Aylin Fakili (FunX) zijn beiden ontslagen vanwege hun “afwijkende” mening. Laurens houdt vol dat er twee geslachten zijn en Aylin omdat ze een vader, moeder en kinderen het enige echte gezin vindt. De MSM zendt niet de opnames uit waar jong volwassenen met enorme transitie spijt aan het woord zijn. Die waarschuwen hoe onomkeerbaar de schade is en dat het je lichaam op afschuwelijke wijze verminkt  ….. VOOR ALTIJD!

Dat die keuze niet gemaakt kan worden op (zeer) jonge leeftijd. De regenboogvlag wordt vergeleken met de nazi vlag en die vergelijking snap ik wel. Wieke Paulusma, dat gekke gedrocht van D66 die een zekere trans Lisa verwelkomd als tweede kamerlid. De tweede kamer is al niks en wordt met deze gekte nooit niks.

Pedofilie wil men normaliseren door kinderen op zeer jonge leeftijd te confronteren met seks, hoe te pijpen en te masturberen. Ook dit wil het kwaad omdat onder de elites vele pedofielen zitten. Maar ook daar willen de meesten niet aan want kinderhandel komt alleen in Rusland voor of in Afrika maar hé niet bij ons. In Nederland zijn zeker 2000 kinderen verdwenen waarvan de overheid niet weet waar ze zijn maar de overheid weet wel dat er 480 kinderen zijn overleden. Uit de AZC verdwijnen maandelijks een paar honderd kinderen. Nu met het open grenzen beleid komen er zeer jonge kinderen zonder ouders hierheen, ook bij de grens van Mexico naar Amerika en niemand weet welke organisatie deze kinderen opvangt. Roelie Post, die zoveel wanbeleid ontdekte toen ze voor de EU naar Roemenië werd uitgezonden. Ze ontdekte adoptie waar giga voor betaald werd zonder onderzoek waar deze kinderen heen gingen. Naar pedo’s of voor orgaanhandel was een feit. Roelie Post werd klokkenluider en werd ontslagen en monddood gemaakt. Roelie deed haar werk naar behoren en dat kwam de duistere EU niet uit.

Disney is door en door rot wat over de rug van kinderen meewerkt aan agenda 2030. Netflix gaat mij in ieder geval steeds meer tegenstaan want ook daar wordt de agenda door onze strot gepropt. Een blanke filmster gaat een uitzondering worden en een gezond meisje of jongen toch wel.

De vier leugens samengevat gaat om macht over de gehele wereld en het onderdrukken van de mensheid. De allerrijksten wanen zich serieus God en willen de mens veranderen tot geslachtsloze slaven. Kinderen moeten buiten het vrouwelijk lichaam gekweekt worden in vruchtzakken. Mannen die borstvoeding geven wat kunstmatig gecreëerd is en gif voor de baby. Dan leven we toch echt in een open gesticht.

Aan dit plan is jaren van voorbereiding vooraf gegaan om de juiste puppets op de juiste plekken te zetten. Daarom zijn in de westerse wereld zoveel domme puppets als regeringsleiders neergezet, Klaus Schwab zijn Young global leaders door hem opgeleid tot gehoorzame marionetten die genieten van hun domme machtspositie en doen dus blind wat hun opdrachtgever eist. En de Young Global Leaders zijn zo afgericht dat ze zonder emotie een hele bevolking kunnen vernietigen en ze alles ontnemen wat ooit normaal en goed was.

En hoe ze het doen is geniaal want ze willen ons laten geloven dat woke er is om ieder te laten zijn die hij/zij wil zijn. Dat de CBDC er is om witwassen en kinderhandel tegen te gaan. Dat de chip in uw hoofd het leven zoveel makkelijker maakt. Het gemak van EU-ID waar al onze gegevens bij elkaar verzameld ideaal is. De opwarming van de aarde door de mens komt dus moet er een CO2 registratie komen. Dat er geen overbevolking is en er juist landen zijn die kampen met een ernstige vergrijzing. Het probleem van overbevolking zit hem in de slechte verdeling. Een klein groepje wat al gruwelijk rijk is zou de armoede op een dag kunnen oplossen en de hongersnood per direct kunnen beëindigen. Wij zouden hun macht per direct kunnen beëindigen als we ons niet langer laten verleiden door ons verlangen naar gemak en luxe want hiermee misleiden ze ons en maken ons steeds afhankelijker en de machtsmisdadigers met de dag rijker en machtiger tot almachtig toe. 

 Wanneer een slimmerik te dicht bij de waarheid komt, raken er papieren zoek, verdwijnen er sms’jes en opnames van gesprekken, gaan mensen op mysterieuze wijze dood, of gaat een minister dwars tegen de rechter in en betalen met ons belastinggeld de opgelegde dwangsommen. Recent is er een kok van de Obama’s zomaar verdronken, hij wilde een boek uitbrengen. Rond de Clintons zijn al zoveel mensen op mysterieuze wijze overleden, zoals Steven Walker die ontdekte dat de Clintons Haïti wilde ontvolken. Arjan Kamphuis, een wereldbekende cyber security specialist die het gemak van verkiezingsfraude blootlegde verdween op mysterieuze wijze. De dood van Pim Fortuyn. Noem ik zomaar even een paar namen die bij mij opkomen maar het is een druppel. Onzin natuurlijk ….. en zo sust men het eigen geweten maar weer. 

Een jaar geleden werd ik nog uitgelachen dat het einde van Joe Biden nabij was vanwege de onthullingen van Hunter Biden zijn laptop. Want de MSM, dus ook de massa, focust zich op Trump en verzinnen de meest idiote aanklachten om Trump kalt te stellen. Want stel dat Trump de verkiezingen van 2024 wint, is het over en uit voor de Deep State. Ondertussen negeert de media en de massa het immens slechte corrupte, pedofiele gedrag van de familie Biden!

Een klein stukje uit een artikel van DDS.

Opvallend is wel dat de hele zaak rondom Joe Biden, waarbij óók geheime documenten zijn aangetroffen op zijn privéadres, verdacht stil is. In plaats daarvan zijn alle ogen momenteel gericht op Donald Trump, die zoals gewoonlijk deze situatie actief benut en ervoor zorgt dat hij voortdurend in de schijnwerpers blijft staan.

Ondertussen, volgens de MSM en onze klimaatpaus beleven we de heetste maanden ooit en zit ik met een lange broek en vest aan en is het enige wat kookt, mijn pannetje met eten op het fornuis.

Ik had de invasie van gelukszoekers nog kunnen benoemen als vijfde leugen, want dat er een geplande omvolking gaande is lijkt mij duidelijk maar dat voor een volgende keer.

Dit zijn de meest interessante tijden ooit.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk