Vakantiegangers zijn nu ook klimaat kenners geworden !! + Reactie

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #136


De voormalige vaccinatie promotors aan dé stamtafel (ze zijn wat stiller geworden) werpen zich nu op het klimaat. Ik heb van de week gehoord van (familielid of kennis) dat het inderdaad extreem heet is (daar en daar) in het zuiden.


Je komt voor het eerst dit jaar in een land waar het altijd warm is en je kan lekker de media naar de mond praten en je familie en vrienden smullen van je verhalen. 

En jij Henk, “Jij geloofd hier zoals gebruikelijk ook weer niets van zeker werd luid de groep in geslingerd”. Ik zei toen, ‘k ga mijn liedje weer zingen van Guus; “Ik tel tot drie 1,2,3, en dan gaat het gebeuren” 

Ik had namelijk net, met een lichte verbijstering, zitten luisteren naar een betoog van iemand over; “wat een mislukking die Trump toch eigenlijk wel niet was en dan ook nog de vrijspraak van Kevin Spacy deze week in Londen, de rechter zou geld moeten vorderen bij de valse aanklagers voor de misgelopen inkomsten derving”. 

Twee gedachten hielden me bezig; Ik had de zaak van Kevin Spacy niet gevolgd maar bij zijn inkomsten derving betoog dacht ik gelijk aan de Film “Sound of Freedom”, en de seks zaken die binnen afzienbare tijd de nieuws media in zijn greep gaan houden. Ook de Executive Order van Trump schoot me te binnen: DIT, … ben ik nooit meer vergeten EO van Trump: “Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption” Executive Order 13818 of December 20, 2017. Geld vorderen voor de echte slachtoffers dus.

Het momentum van dit gesprek was weer voorbij omdat ik bij het “hete zuiden gesprek betrokken werd”. Later dacht ik hoe ik dat had kunnen afronden. [Een discussie die je niet wilt voeren omdat de hele groep zich dan tegen je keert]. In plaats daarvan had ik kunnen zeggen;

“Ik vind je een aardig persoon en zal niet ingaan op je beweringen om de deur open te houden voor jou om je standpunt hier ergens in de niet-zo-verre toekomst te herzien”

Ook voor de “wat is het heet in het zuiden” discussie paste ik. Gisteren werd dat verhaal hier alweer achterhaald door de koele realiteit waar de temperaturen ver achter blijven vergeleken met verleden zomer.

Naast mij zat iemand te klagen dat zijn gezondheid onverklaarbaar achteruit holt. Ik had daar wel een idee over ‘hoe dat zou kunnen komen en een advies in gedachten’; “Laat je zelf eens testen op bloedklontering gezien je vaccinatie status”. Maar in zo’n giftig milieu kan ik die gedachte niet uitspreken zeker gezien zijn echtgenote in de verpleegkunde werkzaam is. 

Zomaar wat voorvallen uit de dagelijkse praktijk, …


Reactie Sylvia

Het gesprek anno 2023

Het artikel vandaag van Henk met veel herkenning gelezen. Ook ik zat zaterdagavond gezellig bij een dorpscafé met vrienden waar uiteindelijk een verrassend gezelschap aansloot. Vrienden die in vele opzichten net zo denken als ik, maar mij toch zien als complotdenker, maar respecteren mijn visie wel dus er is wederzijds respect.

De dochter van mijn vrienden met een kennis die rechten heeft gestudeerd en bezig was scripties te beoordelen van eindejaars schoven dus wat later aan.

De vriend van mij vroeg wat de onderwerpen waren van de scripties en of het goede onderwerpen waren. Dat werd de start naar een andere sfeer aan tafel…

… nou er zat een foute scriptie tussen want …… deze bijna afgestudeerde onderzocht of het mogelijk was de staat aan te klagen na een corona vaccinatie. Belachelijk volgens de mevrouw die de scripties beoordeeld, wat werd beaamt door de rest aan tafel. Ik hield mij stil uit respect voor mijn vrienden die volledig geprikt en geboosterd zijn en de man nu strijdt tegen de kanker, net gediagnosticeerd.

Maar een geweldig goede scriptie was van een bijna afgestudeerde over het slavernijverleden en onze, uiteraard terechte, excuses. Ik vroeg de mevrouw die rechten heeft gestudeerd of ze een smartphone heeft. Ze beaamde dat. Dus ik vroeg haar of ze het terecht vindt dat wij ons druk maken over de slavernij van 200 jaar terug maar ondertussen de meest erge slavernij in stand houden door weg te kijken voor de mensen, waaronder vele zeer jonge kinderen, werkend onder zeer erbarmelijke omstandigheden in de cobalt of lithium mijnen voor ons luxe leventje, voor onze groene gekte. 

Het werd even stil voor er door wat gepruttel heen ze toch volhield dat excuus wat onze verre voorouders hadden gedaan op zijn plaats was. Mijn laatste opmerking, dat het niet om excuus gaat bij DEELS de zwarte bevolking, maar ze willen geld zien. De sfeer werd er even niet leuker op en respect voor mijn vriendin, zij viel mij bij en we discussiëren nog even door en sloten het onderwerp af om het gezellig te houden. 

Dit had een vriendschap kunnen kosten maar dat gebeurde niet uit wederzijds respect maar het loopt zo vaak anders doordat er sarcasme aan de tafel verschijnt, het gelijk willen halen. En regelmatig vraag ik mij af waarop gebaseerd….. angst?!

Over de corona prik had ik graag duidelijk gemaakt dat er al jaren vaccinatieschade voorkomt en er recent schadevergoeding is uitbetaald aan gevaccineerden tijdens de Mexicaanse griep waar de slaapziekte, Narcolepsie vele kinderen trof. Men stopte toen met vaccinatie en wat zien we nu? Overduidelijke oversterfte en ernstige prik schade maar elk onderzoek hierna wordt geweigerd door onze overheid en media en het elkaar indekken is grenzeloos.

Goed bedoelde genocide zullen we maar zeggen.
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk