dotcom.radio aflevering 373 van 30-07-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #135


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 373: Klimaat zaak afgehandeld, gesloten – Oekraïne einde in zicht? – EU gaat failliet aan de oorlog – Hoe hou je de deur open in een gesprek? – Als stomheid strafbaar zou zijn? – Ondervoeding in het westen – Twitter wordt X – en veel meer nieuws, … ook positief !! [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* “Stupidity isn’t punishable by death. If it was, there would be a hell of a population drop.”
― Laurell K. Hamilton,
— Noot: Nu ik erover nadenk, …

De vaccinatie gekjes zijn nu de klimaat gekjes. Deze week aan “dé stamtafel”

[Een discussie die je niet wilt voeren omdat de hele groep zich dan tegen je keert].

“Ik vind je een aardig persoon en zal niet ingaan op je beweringen om de deur open te houden voor jou om je standpunt hier ergens in de niet-zo-verre toekomst te herzien”


* Wat we in Nederland zien gebeuren is simpelweg een verlengstuk van wereldgebeurtenissen en niets meer of minder. De laatste 3 jaar vond een deel van de transitie plaats naar de “Prison Planet” … eens de naam van een complot site, nu de realiteit aan het worden !

* Twitter: Ik kan er niet meer tegen. Let wel, ik kijk al jaren geen tv meer. Die asielstroom. De woningnood. De gigantische armoede en dakloosheid. Politici die opstappen. De overheid die nog meer betuttelt, nog meer controleert, nog meer onzinnige regels oplegt. En niemand staat op.
Mijn reactie: … of … je bent zo bezig met “Ik kan er niet meer tegen”, dat je in je hoofd geen ruimte maakt voor al die bergen positief nieuws. Dit is niet alleen bij deze schrijfster maar bij miljoenen zo.

* GV De vraag die velen bezig houdt; “Wat kan ‘ik’ daar aan doen?”
“Mensen vergeten wat je gezegd hebt, maar ze vergeten nooit hoe je ze deed voelen” — Al die ‘kleine’ dingen die jij doet, of zou kunnen gaan doen, maken een giga verschil omdat die relaties tussen mensen onbereikbaar zijn voor propaganda machines van de overheid en MSMedia. 

* Willem Engel Brandende elektrische auto’s – plotseling en onverwachts en elektrisch auto’s mogen dadelijk niet meer in tunnels, op veerboten of bruggen, dan zijn we ook van het auto rijden af en komen de 15 minuten steden vanzelf dichterbij, want zelf rijdende golfkarretjes zijn afdoende.

* GV Is de democratie terminaal of al vermoord?
Wereld Nieuws* Duitse video over de gevaren van kinderen chippen: “IK”, ga de video niet delen. Gevaar om je kinderen te chippen. “JA”, maar ik ondersteun de ‘sneaky’ conclusies in de video TOTAAL NIET, geen verband met Sound of Freedom en Mel Gibson. Dus ik deel niet zoals deze sneaky vrouw dat graag zou willen.

* Trump to face trial before election
May 2024, according to a court order issued. The date pushes the court hearings deep into the 2024 presidential race.

* De vraag naar elektriciteit in de Europese Unie zal dit jaar met 3% dalen tot het laagste niveau in twee decennia, voorspelde het Internationaal Energieagentschap donderdag in een rapport.

* Willem Engel
Gaat het gebeuren? Dat zou fantastisch zijn. Als Hongarije er uit stapt [EU] zullen naar verwachting meerdere Oost Europese landen er uit stappen. Slowakije en Polen zijn ook ontevreden en willen liever zelf onderhandelen met Rusland, China en de VS. Daarnaast hebben deze drie landen een historische claim op delen van west Oekraine. Als Oekraine volledig militair verslagen wordt is de kans aanwezig dat de buit verdeeld gaat worden. Geopolitiek gaat niet over moraliteit het gaat om macht.

* Speaker McCarthy says House readying for Impeachment of Joe Biden: “something we haven’t seen since Richard Nixon, [Joe Biden] used the weaponization of government to benefit his family and deny Congressional oversight.”

* Europa staat in brand.
— Ik zie een overeenkomst met –de vijand die op de vlucht slaat– een spoor van vernietiging achter latend !!

* GV Klimaat experiment toont, menselijke invloed is NUL. Zaak afgehandeld !!
* Klimaat verandering? HAha, hier valt geen spelt tussen te krijgen
Twee zaken, de economische terugval in 2009 en de lockdowns in 2020. In beide gevallen minder economische activiteiten dus VEEL minder menselijke activiteit en in beide gevallen bleef de CO2 stijgen. Bewijs geleverd, geen bijdrage van menselijke bijdrage aan het klimaat. PUNT UIT !!

* DIT, … ben ik nooit meer vergeten EO Trump: “Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption” Executive Order 13818 of December 20, 2017

[Mike] Project BlueBeam: Time for me to come out with some original content. What with all the talk about UFO’s entering US airspace, we need to talk about aliens. This is going to be a long thread, so strap yourself in nice and tight ’cause I’m about to break down a long-held belief among many of you. 
— Noot: een lang draadje wat ook samen te vatten was in een enkele regel.
“Het staat niet in de bijbel en je spirituele ‘zijn’ wordt hiermee gestolen”

* UN geeft verordening af dat banken sociale ID’s gaan gebruiken voor alle klanten OMG – Dit is serieus, … een paar miljard mensen onder financiële apartheid. Dat houden we geen twee maanden vol want contant betalen op afstand en geld pinnen houdt dan op. Maar we zitten allemaal in het zelfde schuitje en binnen dat tijdperk loopt dus de gehele economie vast want ik doe niet mee !!

[JVG] Verkiezingsfraude Spanje

* Birth of a multipolar world: The Russia-Africa summit begins today in St. Petersburg. Despite enormous pressure from the US & EU on African countries to not attend, 49 out of 54 African countries are attending the conference.

* Patrick Savalle: Als het zo doorgaat zal Putin de geschiedenis ingaan als de wereldleider die de ruggengraat van het Amerikaanse imperium brak. Die de Atlantische geopolitieke terreur beëindigde.

* GV Glimpen van een eindspel in Oekraïne
* GV Witte Huis geeft de facto toe oorlogsmisdaden te hebben begaan in Oekraïne – Russische ambassade
* GV De EU gaat failliet aan het Oekraïense oorlogsproject

* Vrede gesloten Oekraine? 60.000 kinderen kwijt
Media* Voor waarheid zoekers dien je in de EU eigenlijk zelf een Twitter account te hebben. Voor het eerstehands nieuws uit de VS natuurlijk Truth Social

[Wil] Nieuwe weerkaart Ventusky

* Twitter Inc. is gefuseerd met Elon Musk’s nieuw opgerichte lege vennootschap X Corp. en bestaat niet langer als een onafhankelijk bedrijf, volgens een document dat op 4 april werd ingediend bij een rechtbank in Californië – Musk wil “X, the everything app” creëren, die mogelijk lijkt op het Chinese WeChat, dat chatten, betalingen, ritten delen, eten bezorgen

* Iemand toonde het nieuwe Twitter X logo dat gelijkenis vertoonde met een deel van de bekende Illuminati passer: Mijn reactie: Begin jij nu ook al? Met overal iets achter te zoeken. Het afgelopen jaar heeft Elon in daden wel aangetoond waar hij staat. Denk eens na, als dit waar is, dan is Trump ook niet te vertrouwen en zijn we allemaal verloren, we gaan allemaal dood of wel plegen zelfmoord. (kreeg daarna een hartje op de reactie)

[Mike] Elon is sabotaging the CBDC. He’s got his sh*t together, while the central banks don’t. Good on ya, Elon!

* Nieuwe EU censuurmaatregelen gaan op 25 augustus in
– Ik heb ruim een jaar geleden de mogelijkheid in gebouwd de site binnen een paar seconden helemaal offline te zetten.
– Hoe gaan we dan zelf nog nieuws verzamelen buiten de EU, ..
– de Brave Browser heeft een gratis ingebouwde VPN mogelijkheid om wereldwijd te kunnen surfen op internet
— Gaan dan het aantal lezingen weer toenemen voor je en ga ik dan ook mogelijkheden zien hier in Frankrijk.
— En hoe zit het dan met met de vrije meningsuiting?
— Moeten we de site gaan hosten in de VS
—- Dat gaat veel meer duiten kosten en inleveren op snelheid zydecajun.radio.fm die host ik al in de VS

* * NEWS: In a contentious French TV interview, Elon had to repeat 4 times over that Twitter will comply with the EU’s content moderation rules in the Digital Services Act.

* Elon Musk pairs up with Mel Gibson to expose Hollywood’s creepy secrets & support “Sound of Freedom”
(on)Gezondheid[Mike] In de jaren 1950 ontwikkelde een psychiater genaamd Abram Hoffer een adrenochroom hypothese in Canada, in het kader van het Rockefeller onderzoeksprogramma.  Daar toonde hij aan dat adrenochroom een hallucinogeen is dat gemaakt en bestudeerd kan worden. Niet alleen dit, maar hij gaf ook toe dat het lichaam van nature adrenochroom produceert.  Maar het wordt nog erger, het Weyburn psychiatrisch ziekenhuis in Saskatchewan is precies waar het MK Ultra programma van de CIA werd bedacht.  Dus de Rockefeller Foundation financierde de experimenten met adrenochroom vanuit de geboorteplaats van MK Ultra.  Dit is geen vermoeden maar een feit.  Heb je hier ooit eerder van gehoord?

* Chloremequat, een nieuwe pesticide die nog schadelijker is als glysofaat [RoundUp] toont onderzoek in Canada van 2022

[Geert] Het Amerikaanse leger start een officieel onderzoek naar COVID-vaccin sterfgevallen Volgens Gilbert Cisneros Jr., ondersecretaris van defensie voor personeel en paraatheid, waren er in 2021 minstens 275 gevallen van myocarditis, wat neerkomt op een enorme stijging van 151 procent in vergelijking met de gemiddelde jaarlijkse gevallen die van 2016 tot 2020 werden geregistreerd.

* GV Mega gezondheid voordelen met vitaminen en mineralen
– nog maar eens even de ondervoeding status aangestipt

* Video Died Suddenly

* Natural News: JP Morgan Chase targets Dr. Mercola’s staff and family members with vicious de-banking
Gedachtenvoer* Klokkenluiders voor vrijheid: Het eerste virtuele afrastering systeem voor vee ter wereld is ontwikkeld. Het Nofence-systeem werkt met GPS-halsbanden op zonne-energie. Als de koeien de virtuele grens naderen, ontvangen ze een muzikaal waarschuwingssignaal en als ze doorzetten, krijgen ze een zwakke elektrische impuls. Bij gebruik ervaren de dieren geen stress en hoeven boeren geen nieuwe weiden te omheinen. Zullen ze het testen op vee en het implementeren voor mensen in steden van 15 minuten?

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten