Klimaat experiment toont, menselijke invloed is NUL. Zaak afgehandeld !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #133


Dit kan mijn kortste serieuze  artikel worden sinds ik begon te schrijven in november 2000. Dit betoog over menselijke invloed laat geen millimeter discussieruimte aan welke tegenstander dan ook !!


Twee ongewilde experimenten toonde dit onaantastbare bewijs !!

De Co2 stijging geeft een stijgende lijn te zien met kleine dipjes maar, …

In 2008 kreeg de wereld een giga economisch crisis te zien. Wikipedia: Het was een van de vijf ergste financiële crises die de wereld had meegemaakt. En bij een economische crisis krijgen alle menselijke activiteiten wereldwijd een terugslag. In de Co2 grafiek zagen we slecht een minuscuul dipje. De natuur [lees de zon] trok zich weinig aan van onze verminderde activiteiten.

In 2020 kwam dit klimaat experiment onder een grotesk vergrootglas te liggen.

De twee COVID wereldwijde lockdowns maakte dat de gehele economie tot vrijwel stilstand kwam, de wereld ging op slot. 6 weken in Maart / April en daarna nog een niet noodzakelijk reisverbod gevolgd door een nieuwe lockdown in November, December die weer gevolgd werd door 21 weken avondklok. 

De Co2 uitstoot zou ver onder de NUL procent toename moeten terugvallen als de menselijke activiteiten daaraan ten grondslag zouden liggen. Niets van dit alles echter. 

Human Climate Co2 contribution zero: Case settled 
Menselijke Klimaat Co2 bijdrage nul: Zaak afgehandeld !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk