Is de democratie terminaal of al vermoord?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #133


Steeds meer komt de waarheid naar boven, een gruwelijke waarheid die niemand mag weten en de mensen die het weten, zal en moet tot zwijgen worden gebracht.


Vandaar een nieuwe EU wet.

Want de genocide moet doorgaan;
De omvolking moet doorgaan;
Afschaffing democratie moet doorgaan;
Het vernietigen van onze aarde moet doorgaan … met o.a. HAARP!

Nou nou nou wat een negatieve visie … hoor ik de onwetenden zeggen want de aarde moet toch gered worden en een gevaarlijk virus moet bestreden anders komt het weer terug … (ja het komt zeker weten weer terug). De muskieten zijn in aantallen enorm toegenomen door de extreme hitte. Dengue, malaria en knokkelkoorts neemt wereldwijd toe door het klimaat. Want kijk maar, er gebeuren enorme natuurrampen ….. aardbevingen, overstromingen, orkanen en giga bosbranden. En dat is onze schuld, wij mensen maken de aarde kapot.

Goed zo, want u zult zich schuldig voelen en angstig zijn!

De mensen die in bovenstaande geloven zijn de tv kijkers, de bange poepers die echt denken dat de mens het klimaat kan beïnvloeden en mij voor idioot verslijten als ik uitleg dat er wel degelijk invloed vanuit de mens is maar dan anders. Met HAARP is het wel degelijk mogelijk om natuurrampen te veroorzaken en ondertussen duikt er bewijs op dat er meerdere branden zijn aangestoken. De mens kan een pandemie creëren en dat is een geliefde hobby van Bill Gates. Zijn muggen kweek fabrieken zijn de bron voor een nieuwe pandemie, maar geen zorg want Bill is zo slim dat er ook al een vaccin is tegen de mug en dat vaccin ligt al een paar jaar klaar op de plank. Experimenteren maar weer. Bill mag weer malaria prikken gaan experimenteren op Afrikanen en dat Bill al enorme gezondheidsschade heeft veroorzaakt in India … who cares! Want Bill is een soort God, een gezondheidsgoeroe en niet alleen dat hij wil namelijk ook de zon verduisteren om opwarming van de aarde tegen te gaan, en heeft hier al toestemming voor van het knettergekke Europa en het knettergekke Amerika. 

DUS BILL GATES KWEEKT MILJARDEN GEÏNFECTEERDE MUGGEN OM ZE UITEINDELIJK VRIJ TE LATEN EN HEEFT EEN VACCIN KLAAR LIGGEN OM ONS MEE TE INJECTEREN …. INJECTEREN IS VERGIFTIGEN!

BILL GATES IS DE GROOTSTE BETALER VAN DE WHO EN DE MACHT VAN DE WHO IS GROOT, WERELDWIJD!

Bill Gates muggen verdienmodel.

Deze man lijdt aan hoogmoedswaanzin ….. deze man is een zeer gevaarlijke psychopathische gek, gesteund door psychopathische gekken.

Onderstaand artikel is van gezond wereld nieuws.

De farmaceutische industrie gebruikt de PROBLEM, REACTION, SOLUTION methode om vaccinaties (hun producten) te verkopen. In de politiek gebruiken ze ook deze methode. Dan gaan ze fake crisissen creëren om meer macht en geld te krijgen.

1-Eerst creëren ze het probleem. Ze fantaseren een ziekte.

2-Ten tweede maken ze reclame voor een nep ziekte via media, scholen, lezingen, dokters, enz… Ze maken mensen bang voor een nep ziekte. Ze gebruiken angst porno.

3-Dan bieden zij de oplossing: dat is de vaccinatie.

4-Mensen worden ziek of krijgen schade van de Vaccinatie. Mensen gaan voor hulp bij de reguliere geneeskunde die hen juist beschadigd heeft. De farmaceutische industrie verdient nog meer geld aan de bijwerkingen en de schade van hun nep medicijnen. 

Zo verdienen ze in korte tijd miljarden dollars.

Waarom ik zo zeker weet dat er weer een nieuwe pandemie komt is niet zo moeilijk. Er zijn alweer de nodige amusementshallen ingehuurd door de GGD en op internet staan weer de nodige vacatures. Want de GGD zoekt weer onbenullen die willen  testen en prikken, en dit alles voor het komende najaar. Dus reizen niet zonder prikken, en lukt het niet om mensen massaal de angst in te jagen voor Bill zijn muggen, gaat de macht over tot,  jawel klimaat lockdowns.

Bijna een dagelijks gebeuren zijn de ontspoorde treinen die chemicaliën vervoeren, voedselfabrieken gaan massaal in de hens, mega sterfte vee door stalbranden of zogenaamde ziektes gebaseerd op de niet werkende PCR test waardoor wel miljoenen pluimvee afgemaakt worden. Allemaal toeval …… Huhhuh …..

Onderstaand een klein stukje uit een art van frontnieuws waar weer de ziekelijke macht van Gates voorbij komt.

“Er zijn nog meer zorgen over de snode kant van geoengineering, vooral omdat Bill Gates zwaar geïnvesteerd blijft in klimaat modificatie technologieën die niet alleen de klimaatsystemen van de aarde meer zullen destabiliseren, maar ook als wapen tegen de wereldbevolking kunnen worden ingezet door regenval en droogte te beheersen,” waarschuwt Dr. Joseph Mercola.

Als het de globalisten lukt om natuurlijk zonlicht te blokkeren, zal het leven op aarde ophouden te bestaan.

Verdiep je eens in de oorzaak van de overstromingen in Limburg, was geen klimaat dingetje maar een menselijke fout, de zoveelste.

Vandaar dat holle bolle Timmermans naar Nederland is gehaald want deze man is een fanatieke WEF aanhanger.

https://t.me/klokkenluiders/63279

climategate

Maar goed, voorlopig gaan de duivelse plannen nog even door want Nederland krijgt wederom een psychopaat als MP. De MSM met behulp van verkiezingsfraude zal ervoor zorgen dat Fransje het wordt. En zo kan er verder gewerkt worden aan de 15 minuten steden, CBDC, Europees ID, CO2 registratie, verbod op reizen en de boeren met vee massaal geruimd. Weg gezond voedsel maar op naar gekweekt vlees, gekweekte insecten en uiteindelijk het gekweekte mens.

Lieve mensen, het is zo simpel ….. doorzie de leugens massaal over ons uitgestort en leugens die steeds belachelijker worden. Snap nou is dat het klimaat een natuurlijk proces is, snap nou is dat er een plan ligt om de wereld compleet te veranderen maar niet ten goede van de mensheid, snap nou is dat geld macht is en onderzoek wie het geld heeft dus ook de macht. 

Zie nou, dat het toch belachelijk is dat de ene na de andere crisis verzonnen wordt.

Dat is ook wat ik je zo graag duidelijk wil maken want ik zie de angst bij zoveel lieverds om mij heen dat de wereld vergaat door opwarming en er allemaal enge virussen komen door wederom klimaat.

Nee er is geen extreme opwarming en nee er bestaan geen enge virussen er bestaan wel hele enge mensen met heel veel geld. Maar die zijn met zo weinig dat als wij ons massaal kwaad maken en weigeren deze nutteloze gekkies nog langer te geloven en juist NIET doen wat zij willen, er helemaal geen angst hoeft te zijn.

Zij zijn juist bang voor de toenemende ontwaking van steeds meer mensen en proberen middels vele overhaast ingevoerde wetjes ons onder de duim te houden. Daarom een in de wet vastgelegde censuur, want alleen de mening van de overheid mag gedeeld en gehoord worden. Uit paniek overtreden ze de grondwet en schenden op zeer grove wijze de mensenrechten. Ook weten ze dat wanneer er een opstand komt zij de eerste zijn die eraan gaan, want een volkswoede is niet te stoppen zodra die tot uitbarsting komt!

Gaat allemaal ff lastig worden maar nogmaals wij zijn met veel meer en wie haast heeft maakt fouten, een oplettend iemand ziet dat!

Meerdere links toegevoegd om, zodra de tijd rijp is het te delen aan allen die het nog niet kunnen of willen zien.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk