De vraag die velen bezig houdt; “Wat kan ‘ik’ daar aan doen?”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #131


De wereld was nog nooit een grotere puinhoop en wanorde dan op dit moment in de geschiedenis. Waar velen de illusie hebben dat alles goed is en leven van weekend naar weekend en vakantie naar vakantie. Hoe kun je deze mensen behoeden voor onheil, dat voor zichzelf aanpakken, kortom; “Kan ik daar wat aan doen?”


“Kan ik daar wat aan doen?”

Dat is ook de redenering van mensen die hulpeloos aan de zijlijn staan van het leven, of erger nog achteloos de schouders ophalen en pogen hun geweten te sussen en doorgaan met ‘hun’ mooie leventje. 

Gelukkig is er ook een steeds groter groeiende groep die actief bezig zijn ‘de wereld te redden’, dat klinkt groots maar zo is het wel. De wereld redden, dat doe je in kleine ogenschijnlijk onbetekenende stapjes. Al die kleine stapje van miljoenen mensen maken tezamen het verschil.

EEN GIGA VERSCHIL

DEMONSTREREN: Dat doen mensen niet om de veroorzakers van het kwade te smeken om het nu eens anders te gaan doen. Dan zou iedereen al lang moedeloos afgehaakt zijn. Demonstreren is om ‘de rest’ bewust te maken van misstanden, onrecht, bedrog etc. Zo wordt de groep bewuste mensen groter en groter zodat we op een gegeven moment een krachtenveld creëren waar ‘men’ niet meer omheen kan. Dat is de reden dat er nu overal ter wereld miljoenen mensen demonstreren !!

In de afgelopen jaren bleek dit krachtenveld dermate groot dat de overgrote meerderheid de overheid niet meer vertrouwd, de media niet meer vertrouwd. 

Zo gebeurde het dat vele mensen afhaakten na 1 of 2 vaccinatie(s) die ik een vaxperiment noemde en niet meer of minder als een bio-wapen bleken te zijn weet nu inmiddels een groter wordende groep. 

Steeds meer mensen beginnen zich die vraag te herinneren die elk kind stelde, elke dag, elk uur, elke minuut; “Waarom” !!

Maar met dat bewustzijn kwam ook de censuur, dat betekend dat de media en de overheid bang zijn voor een groeiende bewuste bevolking die de waarheid -durven- te vertellen.

STEMMEN HEEFT GEEN NUT, … dat zeggen sommige mensen. Maar vraag je eens af waarom alle trucjes uit de kast getrokken worden om verkiezingen te frauderen en waarom een machtig wapen als het referendum getorpedeerd werd?

ACTIVISME

Hét podium voor activisten is sinds 2023 weer Twitter met in totaal 1.3 miljard Twitter-accounts. De 80/20 regel vertelt mij dat er 20% een activistische rol vertolken. Dat zijn dus 260 miljoen mensen waar de rest dagelijks kennis kunnen nemen van het alternatieve nieuws, en dan zijn er natuurlijk ook nog al die anderen sociale media waarvan TruthSocial ook een uitschieter is. 

Er zijn meer dan 600 miljoen blogs op het internet. (Bron: Hosting Tribunaal)

Laten we daar ook de Pareto 80/20 regel op los dan zijn dit 120 miljoen bloggers die wekelijks, dagelijks of meerdere keren per dag artikelen met alternatief nieuws publiceren. Alternatief nieuws waarbij de rest van de wereld, de lezers,  als een leger behulpzame fact checkers actief zijn. 

De strijd om de waarheid naar buiten te brengen is met onder andere VPN mogelijkheden al lang niet meer hopeloos voor ‘ons’ maar wel verloren door de zogenaamde elites, die het momentum kwijt waren. Met de komende strenge censuur maatregelen vanaf 25 augustus ’23 gaan ze pogen daar weer grip op te krijgen door een totalitaire censuur toe te gaan passen, in de door de Google database aangestuurde zoekfuncties zullen vele zaken onvindbaar worden. De meeste sociale media zullen deze trend ook volgen en nog strenger censureren.

Iedereen, maar dan ook IEDEREEN zal dit gaan ervaren en zich af vragen; “Wat is hier loos?” Zelfs bij de stekeblinde normies gaat dit opvallen. 

Hoe het verder gaat met Twitter, dat nu omgedoopt werd naar “X” door ‘ons vriendje’ Elon Musk die ook het meest geavanceerde Starlink wereldwijde communicatie netwerk bezit, staat nog een beetje in de sterren geschreven. 

HOE ZIT HET MET JOUW ROL ?

De grote omwenteling is rondom ons heen al jaren en jaren aan het plaatsvinden en “Truus van drie hoog achter”, en “Jan met de pet”, staan nu ook op het moment om te ontdekken hoe de matrix hen al die tijd in de greep kon houden met hun vele illusies van Co2, stikstof, global warming, chemotherapie als geneesmiddel en vaccinaties voor de ‘gezondheid’, etc, etc, etc.

DE GROTE VRAAG IS, …

Hoe wil jij herinnerd worden, of geacht worden in de ogen van je vrienden, familie, relaties, klanten, … [?]

Als het goedgelovige doetje, die alles geloofde of de activist die ondanks alles steeds bleef proberen je te helpen ongeacht alle zwartmakingen van complotdenker tot en met de toegang te weigeren tot je huis. 

Onthou een ding, knoop het in je oren. 

“Mensen vergeten wat je gezegd hebt, 
maar ze vergeten nooit hoe je ze deed voelen”

Al die ‘kleine’ dingen die jij doet, of zou kunnen gaan doen, maken een giga verschil omdat die relaties tussen mensen onbereikbaar zijn voor propaganda machines van de overheid en MSMedia. 

Gelukkig zijn er vele inventieve geesten die mogelijkheden zoeken om hun ongenoegen met de wereld te delen om hulp te kunnen bieden aan mensen, vrienden, collega’s, familie, klanten.

Zo was ik bijzonder gecharmeerd ruim vier jaar geleden toen ik de wachtkamer binnenstapte bij een ‘geneesheer’ en een tafel aantrof vol met ‘ander nieuws’ echte gezondheid nieuwtjes en de misdaden van onze heersers. En bedenk dat iemand die dit alternatieve nieuws zo verspreid meer op het spel heeft staan dan anderen helpen, dus Chapeau !!

Ik hoef de vraag eigenlijk niet meer te stellen maar doe het toch; “Wat ga jij nu doen?

Als je geen narcist bent dan bezit je een geweten dat onherroepelijk gaat knagen nadat je ontdekt hebt wat voor wereld er ons voorgeschoteld is en; “Hoe is het mogelijk dat ik dat niet heb zien gebeuren?” 

Als je vrijheid zoekt, bedenk dat dit ook verantwoordelijkheid met zich mee brengt !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk