Mega gezondheid voordelen met vitaminen en mineralen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #129


Als mensen eens enig idee kregen hoe belangrijk goede voeding is, en, … die is niet te koop in de supermarkt. Iedereen rammelt van het vitamine en mineralen gebrek, dat is al 25 jaar mijn stokpaardje en niet voor niets.


Vitamine supplementen, ik vind het prima, maar voor mij blijft het een tweede keuze. Ik ga voor de optimaal gevoede grond van het land / tuin en de planten die ik daar -zelf- kweek. Volgend seizoen zijn de klussen in en rondom het huis gedaan en kan de focus weer meer naar de seizoen groenten / permacultuur gaan. Het probleem, de zoektocht naar optimale voeding voor de bodem heb ik nu dankzij de bijdrage van Rob Hundscheidt (thx) en de planten staan er florisant bij als nooit te voor.

Onderstaande video was de reden om weer eens ‘in de pen te klimmen’

In de video werd onder andere de vitamine / mineralen voedingsstatus ter sprake gebracht.

Mijn ervaring; Tussen 2004 en 2007 vertegenwoordigde ik het Amerikaanse laboratorium SpectraCell die intracellulaire vitamine en mineralen konden testen op een cellulair niveau, na de stofwisseling. Men kon vier tot zes maande terug kijken in de geschiedenis bij een gelimiteerd aantal vitaminen en mineralen. De getoonde resultaten waren spectaculair, en zeer verontrustend. Bij een studie onder 89.000 mensen bleken 75,6% een functioneel vitamine gebrek te hebben en 99,5% een functioneel mineralen gebrek. — Bedenk dat de testen uitgevoerd werden bij mensen waarvan er velen reeds gezondheid bewust zijn en al enkele veranderingen hadden door gevoerd in hun leefstijl. De uitkomst van de test is dus nog aan de positieve kant. Geen wonder dat er zoveel mensen ziek zijn, en leven met chronische gebreken.

Hier vindt je de uitgebreide studie van SpectraCell in het JANA magazine

Lees ook het rapport over de uitputting van onze landbouwgronden. Een rapport uit 1936, en denk je dat het beter of slechter is geworden nu we op grote schaal pesticiden zijn gaan gebruiken.

En dan een korte update over mijn eigen gezondheid: 71 jaar, geen medicijn gebruik, want dat zou een teken van ongezondheid zijn. Geen enkel probleem dat speciaal mijn aandacht vereist, veel energie, dus kan bergen werk verzetten de hele dag en wie wil zo’n status niet hebben? Een status die bovendien heel normaal zou moeten zijn voor iedereen. Het lichaam heeft immers een blauwdruk voor gezondheid en je genen zijn volgzaam en hebben geen leidende rol. Maximaal 3% hadden een genetisch defect volgens de China study

Leven in balans met de natuur zonder medicijnen en vaccinaties !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk