dotcom.radio aflevering 372 van 23-07-2023

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #128


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 372: Spreken zilver / zwijgen goud? – Dilan Yesilgöz nieuwe VVD leider? – JOOP het neofascistische FvD – Klimaat verandering & gedrag – Killer robots in Oekraïne – Bio wapens – Spaanse griep vaccins – Letter signed by POTUS – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Evaatje] Demissionair justitieminister Dilan Yesilgöz wil Rutte opvolgen en de nieuwe leider van de VVD worden. Ze heeft zich kandidaat gesteld als lijsttrekker. De media pakken alvast groots uit. Ze schrijven onder meer dat Yesilgöz op haar achtste op een gammel bootje richting Europa zat. Er is echter een oude column opgedoken waarin ze schrijft dat het de Nederlandse regering was die haar uitnodigde en zelfs haar KLM-ticket betaalde.

Op dinsdag 13 september vorig jaar werd in Pakhuis de Zwijger het boek ‘Een politieke gevangene in Nederland, het verhaal van Hüseyin Baybasin’ van wetenschapsfilosoof Rein Gerritsen gepresenteerd.

Zeer dubieuze rol
Baybasin werd naar Nederland gelokt en zit hier een levenslange gevangenisstraf uit. De bewijslast is controversieel. Hij zegt het slachtoffer te zijn van een complot tussen voormalig secretaris-generaal van het ministerie van Justitie Joris Demmink en de Turkse overheid. Demmink zou het strafproces tegen Baybasin onder druk van Turkije beïnvloed hebben omdat de Turken Demmink chanteerden met seksuele escapades met jonge jongens.

Wie speelde een rol in deze zaak? Niemand minder dan Yücel Yesilgöz, de vader van Dilan. Yücel heeft een zeer dubieuze rol gespeeld in de zaak Baybasin, weet justitieklokkenluider Huig Plug. “Dat kan niet ontkend worden.” Yesilgöz en Frank Bovenkerk brachten in 1998 een boek uit, getiteld ‘De maffia van Turkije’. In dat boek is een hoofdstuk gewijd aan Baybasin.

Complot
Gerritsen schrijft dat hij in een tijdsbestek van drie maanden maar liefst 20 keer werd geïnterviewd door Yesilgöz en Bovenkerk. “Ze moeten hem minimaal twee keer per week langdurig gesproken hebben. In hun boek hebben Yesilgöz en Bovenkerk niet de waarheid neergepend, zegt Plug. Baybasin wordt in het boek afgeschilderd als drugsbaron. “En zoveel jaar later is Dilan de minister van Justitie.”

In 1989 deed Baybasin tijdens een persconferentie een boekje open over de nauwe samenwerking tussen de Turkse regering, het leger en de georganiseerde misdaad. Er wordt jaarlijks voor 50 miljard dollar aan heroïne via de Balkan-route naar Europa gesmokkeld, met Nederland als belangrijkste doorvoerhaven. Nog tijdens de persconferentie werd hij gearresteerd.

Baybasin kreeg levenslang op basis van telefoontaps, die later vervalst bleken te zijn. Gerritsen spitte de zaak uit en stuitte op een complot tussen de Turkse en Nederlandse veiligheidsdiensten, politie, ministers en Demmink.

Flauwekul-antwoord
“Wat heb je gedaan, Yücel? Jij weet dat Baybasin onschuldig is,” zegt Plug, die het boek aantrof in de vuilnisbak van de Scheveningse gevangenis, waar hij heeft gewerkt. Plug, die de afgelopen tijd meerdere keren in de gevangenis belandde, voegt toe dat de mensen die achter Baybasin aanzaten nu ook achter hem aanzitten.

Gerritsen nam contact op met Dilan Yesilgöz. Hij legde haar op 30 april 2015 zestien vragen voor. Ze was op dat moment nog gemeenteraadslid in Amsterdam.

Drie maanden later ontving Gerritsen antwoord van Dilan. Ze schreef dat alle werkzaamheden die zijn uitgevoerd door de heer Yesilgöz ‘volgens de geldende wetenschappelijke en professionele normen en eisen’ zijn gebeurd. “Dat is natuurlijk een flauwekul-antwoord, maar goed, ze moet natuurlijk haar vader beschermen,” aldus Plug. De demissionair justitieminister mocht vorig jaar beslissen of Baybasin vrijkomt of niet. Zijn huidige status: gedetineerd.

* BNNVara: Joop .nl: Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren van het neofascistische Forum voor Democratie is uit een debat gegooid over racisme bij de politie. Dat gebeurde nadat Van Meijeren tot twee keer toe zelf ranzig racisme etaleerde. Omdat hij weigerde iets van zijn woorden terug te nemen, is hem het woord ontnomen. Het debat wordt voortgezet zonder de racist. — Ook zijn partijleider Thierry Baudet is vorig jaar het woord ontnomen nadat hij Sigrid Kaag ervan beschuldigde een Russische spion te zijn.

* Pepijn van Houwelingen: Via het nieuwe concept “planetary health” wordt straks het klimaatgeloof gekoppeld aan volksgezondheid om zo “noodzakelijke gedragsverandering” en meer “drastische maatregelen” zoals het inkrimpen van onze economie (“degrowth”) te kunnen gaan afdwingen
– Noot: en de gemiddelde Nederlander weet niets van dit alles

* GV Ik durf niets meer te vertellen bij de familie, om de lieve vrede te bewaren!!
– Zwijgen betekend ook dat de mensen die later getroffen worden door turbo kanker onbereikbaar worden voor enige rede als ze in de angst schieten – er is NU een tijd window waar je nog contact kan maken.
– Als spreken zilver is, en zwijgen goud volgens de overdracht, …
Dan heb je een gouden kans voorbij laten gaan.
Het zilver van het handelen blijkt dan meer waard als het goud van het zwijgen.

[Medusa] Video the SUM of alle FEARS is hier te zien

[Medusa] Landverraad in de vorm zoals Mussert dat zou hebben gepleegd, was toen – en is nog steeds – strafbaar gesteld in artikel 97a van het Wetboek van Strafrecht. Dat artikel verklaart, heel kort gezegd, strafbaar: het met een in het buitenland gevestigd persoon of lichaam in verbinding treden met het oogmerk om die persoon respectievelijk dat lichaam aan te zetten tot het teweegbrengen van een omwenteling, of om daarbij te helpen. Onder een omwenteling wordt volgens artikel 80bis van het Wetboek van Strafrecht onder meer verstaan: “het vernietigen of op onwettige wijze veranderen van de grondwettige regeringsvorm”. Hoe moeten we in het licht van deze wetsartikelen kijken naar het World Economic Forum (WEF) en de rol die onze regering in dat verband speelt?
Wereld Nieuws[Geert] Ellasster Het grootste geheim van Hollywood
Beroemdheden gaan tot het uiterste om te verjongen. Gaat men echter
zover dat men hiervoor bloedtransfusies van kinddonoren wil gebruiken?
Dit blijkt inderdaad het geval te zijn. Vooral bloed rijk aan adrenaline
of adrenochrome blijkt een verjongend effect te hebben en veel energie te geven.
Het is effectiever dan plastische chirurgie én erg verslavend.
Deze peperdure drug is alleen voorbehouden aan de allerrijksten en Hollywood’s
grootste geheim.

* Redacted: Scott Ritter, voormalig inlichtingenofficier en wapeninspecteur voor de VN legt pijnlijk duidelijk uit dat Oekraïne deze oorlog absoluut niet kan ‘winnen’. Inmiddels worden jonge mannen met fysieke en mentale aandoeningen van straat geplukt om na één maand training afgeslacht, …. het totale aantal verliezen in mankracht staat al op 1,2 miljoen militaire manschappen !!

* Killer robots aangekomen in Oekraïne! Er staat een nieuw angstaanjagend tijdperk met AI en niet menselijke soldaten los te barsten !! noot: Ik zag er dus #1, zaten de anderen nog op de productielijn?

* Redacted over wapens voorraad en tactieken, de wapens + voorraad zijn op

* De 2030 agenda in Frankrijk, you own nothing, 10% stijging van elektriciteit augustus 2023: * +17% in februari 2024 * 17% in augustus 2024 * +17% in januari 2025!

[Mike] A letter signed by Potus Donald J Trump

[Mike] Alex Blania, CEO van Worldcoin, een bedrijf dat miljarden mensen hun irissen wil laten scannen om een wereldwijd systeem van authenticatie te creëren, zegt dat een wereldwijde vorm van ID eraan komt “of je het nu leuk vindt of niet”.

* De nieuwe credit card, … kijk uit want, … Je bent niet meer de baas over je eigen geld !! – bewaking van het milieu effect van je aankopen, over budget is een blokkade en meer, …
Media*  Grote staking in Hollywood. De acteursvakbond SAG-AFTRA sluit zich aan bij een maandenlange staking van tekstschrijvers, waardoor meerdere grote projecten stil komen te liggen. Daaronder dus ook de F1-film van Brad Pitt. 

* Space X New Starlink Router 3X Faster & No Dongle Required
(on)Gezondheid* Nu ze miljarden DNA’s van mensen hebben verzameld door middel van frauduleuze PCR-tests, komt MSM met dit… “Wereld moet zich voorbereiden op biologische wapens gericht op etnische groepen
– Dus ze ontkennen dat COVID een bio wapen was maar dreigen nu wel, …

* Clandestine: Genome-Specific Bioweapons
– Waar ik gelijk aan dacht waren de chemtrail experimenten uit de zestiger jaren waar bepaalde rassen het doelwit waren van SV 40 ziekte aanvallen die kanker veroorzaakte

* Studie uit Zweden, gevaccineerden hebben een veranderd DNA


* Menigten vaccinatieslachtoffers dwalen dwars door het zogenaamde gezondheidssysteem, omdat de ziekenfondsen iedere betaling weigeren voor hun “niet-erkende ziekten” – tenzij de vaccinatieslachtoffers bereid zijn te vertellen dat het geen “V” schade is !

* gezondheidradio podcast 16-06- 2009 Boek: HORRORS OF VACCINATION EXPOSED AND ILLUSTRATED
– GV Boek 1920: Zo gauw het gevaar van vaccinatie bekend wordt, …

Conclusie uit het boek van 1920
Zodra dit verpletterende feit van het grote gevaar van vaccinatie voor de menselijke gezondheid en het leven de geest en het geweten van de massa van het volk binnendringt, en volledig wordt begrepen door de wetgevende, de rechterlijke en de uitvoerende geesten van het land – voor wie het zo lang verborgen is gehouden door medische leugens op hoge plaatsen – zal deze verlichting, geloof ik stellig, resulteren in de permanente afschaffing van alle verplichte vaccinatie, zo niet in het strafrechtelijke verbod op algemene vaccinatie, als zijnde nu gevaarlijker dan natuurlijke pokken; en aan dat grote feit en aan deze uiteindelijke en profetische gedachte, Mr. President, vraag ik uw zorgvuldige aandacht bij het sluiten van deze blootstelling van vaccinatie verschrikkingen en medische misstanden. Met respect ingediend, Chas. M. Higgins

[Mike] Clandestine: Genome-Specific Bioweapons
Noot: dit hebben we toch ook al gezien met SV40 chemtrail experiment & kanker ontwikkeld voor een bepaald ras.
— Gain of Function “Met behulp van het piekachtige eiwit op zijn oppervlak bindt het SARS-CoV-2 virus zich aan ACE2 – zoals een sleutel die in een slot wordt gestoken – voordat het cellen binnendringt en infecteert. ACE2 fungeert dus als een cellulaire deuropening – een receptor – voor het virus dat COVID-19 veroorzaakt.”
— Daarom zeiden de media dat uw honden veilig waren voor Covid, omdat honden een gemuteerde ACE2-receptor op hun cellen hebben die niet bindt aan het spikeiwit, wat betekent dat SARS-CoV-2 de cel niet infecteert en zich niet vermeerdert.

* Indiase autoriteiten aan Pfizer: “U kunt ofwel 1,38 miljard klanten verliezen of een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren om te bepalen of uw producten veilig zijn en immuniteit bieden.” Pfizer koos ervoor om de 1,38 miljard klanten op te geven.
Laat dat even bezinken.

[Mike] Deze vrouw kwam er op de harde manier achter dat er een prijs moet worden betaald voor blinde gehoorzaamheid aan de overheid. Natuurlijk moeten er #tribunalen komen, maar ik zie NUL verantwoording van haar kant. Het kwaad werkt op basis van COMPLICITEIT en CONSENT, het is uit op je VRIJE WIL!
— Er was groepsdruk, wat betekent dat WIJ dit onszelf en elkaar hebben aangedaan. Het enige wat de overheid deed was “richtlijnen” uitvaardigen. Als de meesten van ons zich hier niet aan hielden, zou dit allemaal niet gebeurd zijn. Dat betekent dat een groot deel van de bevolking medeplichtig is aan het kwaad.

* Vaxperiment Spike control suplement
– Selenium
– Black sativa extract
– Irisch sea moss powder
– Green tea extract
– Nattokinasse
– Dandelion extract
Gedachtenvoer* GV Ik durf niets meer te vertellen bij de familie, om de lieve vrede te bewaren!!

Reactie op Twitter: “Ik ben er makkelijker in. Accepteer je niet dat ik er anders tegenover sta dan donder je naar op of ik blijf zelf weg. Scheelt dat ik al met veel familieleden gebroken had. Ben sowieso harder geworden. Waarom zou je voor een ander je mond houden en jezelf wegcijferen?”
— Het is eigenlijk heel simpel. Om een vuist te maken hebben we de massa nodig, elkaar dus. Als de meerderheid de CBCD accepteert is de minderheid de klos. Dat hebben we gezien met de lockdowns.

* GV Dé sloophamer: Totale vernietiging met Frans Timmermans !
* GV Orwelliaans Frankrijk: Parlement keurt wetgeving goed die de deur opent naar massasurveillance, waardoor het voor de autoriteiten eenvoudiger wordt om elektronische apparaten te bespioneren


* Gaddaffi construeerde een irrigatie systeem voor 6.000.000 mensen voor de groei van groenten en fruit. NATO vernietigde het systeem in 2011

* Succesboeken: Versterk je geestelijke weerbaarheid
– Ook zij luiden de -weerbaarheid- noodklok

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten