Ook in Frankrijk intensiveert de energie oorlog


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #127


Frankrijk: Op 1 augustus zullen de elektriciteitstarieven met nog eens 10% stijgen voor huishoudens en kleine bedrijven. Dit is ondraaglijk, vooral omdat het volledig vermijdbaar is.


Door: Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Dames en heren, beste patriotten,

Als Frankrijk de Europese elektriciteitsmarkt verlaat, die de prijzen door het dak jaagt, zal zijn elektriciteit de goedkoopste ter wereld zijn! Maar uit ideologie, uit onderdanigheid aan de EU en Duitsland, blijven we erin. We verkwisten een enorme strategische troef: ons nationale energie-instrument dat is opgebouwd door generaties van onderzoekers, ingenieurs en arbeiders! Niets is verloren: als we onszelf bevrijden door middel van Frexit, kunnen we de prijs van elektriciteit met een factor 3 verlagen, een golf van initiatieven creëren en de toekomst opnieuw omarmen!

De Europese Unie haalt zeker veel krantenkoppen en onthult er elke dag meer. Deze week probeerde Ursula Von der Leyen Fiona Scott Morton op te dringen voor het Directoraat-Generaal Concurrentie, het grootste directoraat van de Europese Commissie. Een Amerikaanse met banden met GAFAM en Pfizer. Onder druk van het Verzet, dat het schandaal heel snel opmerkte en enorme druk uitoefende (bravo aan de Patriots activisten in het bijzonder!), moest de Commissie afzien van deze benoeming! Een mooie overwinning, maar het is nog maar het begin: Von der Leyen en haar trawanten moeten weg, en wij moeten zelf ons vertrek organiseren uit de EU en alle globalistische structuren, bezoedeld door corruptie en de wens om het volk tot slaaf te maken. Laten we niet vergeten dat het “Europese” project vanaf het begin is gestuurd vanuit Washington: Jean Monnet is daar het bewijs van!

Volgens hetzelfde recept als voor covid, wakkeren de cynische media en politici angst aan over de “hittegolf”! Het is een rage aan het begin van de zomer! Maar zijn ze echt geïnteresseerd in de ecologie… of eerder in het idee om nieuwe beperkingen op te leggen aan onze vrijheid? Een “klimaatpas” bijvoorbeeld, naar het voorbeeld van de gezondheidspas. Sommigen hebben het zelfs over “klimaatbeperkingen” …. De realiteit is: ze zijn niet oprecht! Op het moment dat ze het over ecologie hebben, ondertekent de Europese Commissie vrijhandelsakkoorden met Nieuw-Zeeland, Chili en morgen Mercosur, die extreem vervuilend zijn! Ze zijn niet geïnteresseerd in ecologie: ze zijn geïnteresseerd in het onderwerpen van ons. Laten we blijven vechten!

Deze week heeft het Europees Openbaar Ministerie eindelijk gereageerd op de klachten over de sms-berichten van Von der Leyen met Pfizer. Door afgelopen dinsdag in België een strafklacht in te dienen, wilde ik een elektroshockeffect teweegbrengen; ik zie het begin van een reactie, ik ben er blij mee, ik blijf waakzaam, maar ik wil dat we doorgaan, versnellen, ervoor gaan! Voor waarheid en gerechtigheid! Reken op Les Patriotes, met jullie! Welkom in de strijd!  Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk