Dé sloophamer: Totale vernietiging met Frans Timmermans !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #126


Het kon niet missen er moest een plan zijn om Rutte te laten aftreden en zie … PvdA met GL fuseren en halen op bevel van het WEF die vreselijke volgevreten Timmermans naar Nederland als fractievoorzitter en met wat gerommel tijdens de verkiezingen de nieuwe Minister President.


Letterlijk en figuurlijk een zwaargewicht die het sloopwerk van Rutte mag afmaken en het erge eraan deze machtsgek staat te popelen.

De MSM zullen zich keihard inzetten om deze psychopaat als de nieuwe Messias neer te zetten maar kom op, mede Nederlanders, hoe lang blijven jullie nog onnozel en trappen jullie in deze indoctrinatie. Je ziet toch wat deze psychopaat aanricht in het Europees Parlement met zijn waanzinnige plannen. Dan is het einde alles en eten we inderdaad plastic vlees, insecten en onnatuurlijke groenten. Dan hebben we de CO2 tax in no time met de 15 minuten city’s.

You own nothing……

Timmermans slaat de grootste onzin uit en liegt er met gemak op los om zijn idiote plannen er door te drammen.

Over liegen gesproken, neem het voorbeeld van liegen over het weer in Zuid Europa waar het volgens de MSM gevaarlijk heet is en misleidende waarschuwingen geven dat met deze extreme hitte door uiteraard klimaatverandering mensen dood neer storten en tonen dit aan met een zeer rood gekleurde kaart. De slimme Nederlanders op vakantie in het zuiden twitteren dat ze met een vestje aan buiten zitten en niets merken van extreme hitte. Paternotte die zichzelf weer is belachelijk maakt door te zeggen dat het sinds de mensheid bestaat nog nooit zo heet is geweest.

SINDS DE MENSHEID BESTAAT, DENK NA!

Het is net als in het begin van corona tijd, de leugens zijn zo bizar, met een beetje nadenken en gezond verstand moet je zien dat er niets van klopt.

De mondkapjes werkten niet, de verplichte afstand werkte niet en de prikken werkten al helemaal niet. En nu wordt de ergste leugen op ons losgelaten want de oversterfte mag niet gekoppeld worden aan de prik. De oversterfte ligt aan klimaat, te heet douchen, te heftig sporten …. bedenk het. Want de prik benoemen als oorzaak oversterfte is nog erger dan vloeken in de kerk.

DE OVERHEID WEIGERT ONDERZOEK TE DOEN NAAR DE OVERSTERFTE DIE DUIDELIJK GELINKT KAN WORDEN AAN DE PRIK. ERGER IN HET NAJAAR START DE OVERHEID WEDEROM EEN GROTE PRIK CAMPAGNE. LAAT DIT IS GOED OP JE INWERKEN!

Deens onderzoek waar duidelijk aangetoond wordt dat er een medische experiment op de mens is losgelaten.

YouTube verbiedt nu elke trailer voor de film Sound of Freedom, de film die gaat over kinderhandel. Europa wil de film verbieden omdat het racistisch is tegen pedofielen. De elite is bang dat hun onmenselijke kinderhandel, adrenochroom gebruik, Amerikaanse biolabs in Oekraïne aan het licht komt. Geen straf is te erg voor wat dit groepje elites de mensheid aan doet.

Twee berichten waarin de waanzin van Rutte en Klaus Schwab met Harari duidelijk naar voren komt.

Zouden er eerlijke verkiezingen komen en de Nederlander stemt met gezond verstand dan geef je toch FvD de kans. Dit is de enige partij die zich openlijk uitspreekt en het beestje (het kwaad) bij de naam durft te noemen. Maar helaas geloven te veel mensen in de klimaathysterie en vrezen weer een nieuwe pandemie en geloven dat het WEF een onschuldig theekransje van de elite is.

Dus vrees ik dat we het straks moeten doen met klimaatpaus Timmermans want in eerlijke verkiezingen geloof ik allang niet meer en zullen de leugens nog extremer moeten en het beleid nog gekker om de massa wakker te krijgen.

Zijn dienaren staan klaar. Jette, klaver, Attje staan te popelen voor een ministerpost.

FASTEN SEATBELTBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk