Boek 1920: Zo gauw het gevaar van vaccinatie bekend wordt, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #124


Het blijkt dat een van de bekendste pandemieën uit de recente geschiedenis eigenlijk werd veroorzaakt door de “vaccins” die zogenaamd werden geïntroduceerd om de pandemie te stoppen – net zoals de Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” van vandaag meer covid verspreiden.


Bron artikel Vaccinedeaths: REVELATION: Only the “vaccinated” died during the 1918 Spanish Flu
Door: Ethan Huff

Dr. Sal Martingano, FICPA, legt uit dat de massale vaccinatie tijdens de Spaanse griep de oorzaak was van de sterfte. De enige mensen die uiteindelijk stierven tijdens deze beproeving waren degenen die de prikken kregen.

In haar boek Vaccination Condemned legt Dr. Eleanor McBean, Ph.D., N.D., uit hoe zij een “niet-gevaccineerde overlevende” is van de Spaanse Griep van 1918. Ze blijft mensen aansporen om de historische gebeurtenis opnieuw te bekijken met een nieuwe lens, wat ze lezers helpt te doen in haar boek.

McBean schreef een tweede boek met de titel Vaccination … The Silent Killer (Vaccinatie… de stille moordenaar), waarin ze dieper ingaat op de onthullingen in haar eerste boek. Het bewijs dat ze levert wijst naar de vaccins en niet naar de griep zelf (als die er al was…) als de ware boosdoener die resulteerde in tientallen miljoenen doden.

“McBeans verslag van de ‘Spaanse griep’ in 1918, als verslaggever en als overlevende van een vaccinatie, vereist dat de historische basis van de gebeurtenis opnieuw wordt bekeken, niet als een ‘samenzweringstheorie’ maar met bewijzen die je haren in vuur en vlam zullen zetten”, schrijft Dr. Martingano.

“McBean levert het bewijs dat niet alleen de historische gebeurtenissen van de ‘Spaanse griep’ van 1918 in gevaar zijn gebracht, maar ook die van de polio- en varkensgriepepidemieën.

Het eerste geval van Spaanse Griep deed zich voor op een militaire basis in Kansas waar vaccinatie-experimenten plaatsvonden. Omdat Spanje neutraal bleef tijdens zowel de eerste als de tweede wereldoorlog en zijn pers niet censureerde zoals elders gebeurde, zou het het eerste land ter wereld worden dat een griepepidemie meldde in 1918.

Dit zou verklaren waarom Spanje uiteindelijk als zondebok werd aangewezen voor wat later de “Spaanse Griep” zou worden genoemd. Het blijkt echter dat het eerste echte geval van de dodelijke ziekte zich voordeed in Kansas op een militaire basis waar vaccinatie-experimenten plaatsvonden.

Ter voorbereiding op de Eerste Wereldoorlog voerden militairen in Fort Riley, waar al eerder talloze vaccins waren ontwikkeld, een groot vaccinatie-experiment uit. Dit zou ertoe leiden dat “patiënt nul” in de Verenigde Staten zou opduiken in plaats van in Spanje.

Als de geschiedenis eerlijk zou zijn, zou het eigenlijk de United States Military Flu van 1918 heten. Maar dankzij de grote invloed van de Rockefeller familie en andere Big Pharma globalisten werd de schuld op Spanje afgeschoven.

“De jonge farmaceutische industrie, gesponsord door het ‘Rockefeller Institute for Medical Research’, had iets wat ze nooit eerder hadden gehad – een grote voorraad menselijke proefpersonen,” legt Martingano uit.

“Aangeleverd door de eerste dienstplicht van het Amerikaanse leger, groeide de groep proefpersonen uit tot meer dan 6 miljoen mannen.”

Er was geen Spaanse Griep: het was bacteriële meningitis veroorzaakt door vaccins

Het zou tot lang na de oorlog duren voordat autopsies aantoonden dat de miljoenen mensen die stierven aan de “Spaanse Griep” in werkelijkheid stierven aan door vaccins veroorzaakte bacteriële meningitis. (GERELATEERD: De polio-uitbraken uit het verleden werden op vergelijkbare wijze veroorzaakt door door de mens gemaakte chemicaliën in plaats van een ziekte die door de lucht werd verspreid)

“Het werd veroorzaakt door willekeurige doseringen van een experimenteel ‘bacterieel meningitis vaccin’, dat tot op de dag van vandaag griepachtige symptomen nabootst,” legt Martingano uit. “De massale, meervoudige aanvallen met extra vaccins op de onvoorbereide immuunsystemen van soldaten en burgers creëerden een ‘killing field’.”

Interessant genoeg waren de enige mensen die niet getroffen werden door de zogenaamde Spaanse Griep degenen die de injecties vermeden. Deze mensen, waaronder McBean, zouden een normaal leven gaan leiden en zelfs alles vertellen over wat ze in die afschuwelijke tijd meemaakten.

Hoewel het allemaal begon met soldaten die de injecties kregen, werd een enorme voorraad van de injecties uiteindelijk aan burgers gegeven. Dit resulteerde in massale sterfte op grote schaal onder de Amerikaanse burgerbevolking.

“Uit angst dat soldaten die thuiskwamen ziektes zouden verspreiden onder hun families, voerde de Amerikaanse regering de grootste ‘angstcampagne’ voor vaccins in de geschiedenis door,” schrijft Martingano.

“Ze gebruikten de menselijke bevolking als een onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium om experimentele vaccins te testen … Tientallen miljoenen burgers stierven op dezelfde manier als de soldaten.”

Net als vandaag negeerden de artsen van toen meestal wat ze zagen gebeuren als gevolg van de massale injectiecampagne. In plaats van te stoppen om levens te redden, gingen ze juist door met het intensiveren van de injectiecampagne, met nog veel meer doden tot gevolg.

“Zeven mannen vielen dood neer in een dokterspraktijk nadat ze waren gevaccineerd”, schrijft McBean in haar boek over de propaganda die in die tijd werd verspreid. “Er werden brieven naar hun families gestuurd dat ze gesneuveld waren.”

In totaal kregen soldaten uit de VS in de Eerste Wereldoorlog 14 tot 25 ongeteste, experimentele injecties, allemaal binnen een paar dagen na elkaar. Dit veroorzaakte in één keer een cascade van verhevigde ziekten, waarvan het medische systeem de “Spaanse Griep” de schuld gaf.

“De artsen noemden het een nieuwe ziekte en gingen verder met het onderdrukken van de symptomen met extra medicijnen of vaccins,” legt Martingano verder uit.

Dit ontnuchterende verslag van wat er echt gebeurde tijdens de zogenaamde Spaanse grieppandemie van 1918 verklaart veel over wat de wereld momenteel te wachten staat met de nieuwste frauduleuze plandemie genaamd “covid”. Het was toen allemaal een leugen en het is nu nog steeds een leugen.

Sources for this article include:

RightsFreedoms.wordpress.com

NaturalNews.com

Dit en andere artikelen zijn door Fact Checker fake genoemd: Fact Check-A meningitis vaccine trial at a U.S. military camp did not cause the 1918 Spanish Flu Noot: Je mag zelf je gedachten op een rijtje zetten wat je wilt geloven. Mijn mening: “Ik geloof geen donder van de hele farmaceutische industrie en verwacht dat als de grote onthullingen eenmaal gaan beginnen hun hele kaartenhuis met donderend geraas gaat instorten”. – HM


In de podcast / radio uitzending aantekeningen van gezondheidsradio van 16 juni 2009, de voorloper van dotcom.radio kon ik het boek terug vinden over de vaccinatie gevaren. Toen al dus 100 jaar voor het “Vaxperiment” van heden ten dagen !!

HORRORS OF VACCINATION EXPOSED AND ILLUSTRATED

PETITION TO THE PRESIDENT TO ABOLISH COMPULSORY VACCINATION IN ARMY AND NAVY

BY
CHAS. M. HIGGINS

eBoek gratis online in te zien

Conclusie uit het boek van 1920

Zodra dit verpletterende feit van het grote gevaar van vaccinatie voor de menselijke gezondheid en het leven de geest en het geweten van de massa van het volk binnendringt, en volledig wordt begrepen door de wetgevende, de rechterlijke en de uitvoerende geesten van het land – voor wie het zo lang verborgen is gehouden door medische leugens op hoge plaatsen – zal deze verlichting, geloof ik stellig, resulteren in de permanente afschaffing van alle verplichte vaccinatie, zo niet in het strafrechtelijke verbod op algemene vaccinatie, als zijnde nu gevaarlijker dan natuurlijke pokken; en aan dat grote feit en aan deze uiteindelijke en profetische gedachte, Mr. President, vraag ik uw zorgvuldige aandacht bij het sluiten van deze blootstelling van vaccinatie verschrikkingen en medische misstanden.

Met respect ingediend,

Chas. M. Higgins
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk