Ik durf niets meer te vertellen bij de familie, om de lieve vrede te bewaren!!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #123


Een bericht deze week op Twitter. Familie avondje. Neef van 19 zit te vertellen dat het social credit systeem goed is voor de maatschappij, want het stimuleert de mensen om wat actiever en socialer te worden. De rest van de familie hoort het zwijgzaam aan, geen spoortje van ontwaking of verzet. Wat een marteling …


Mijn eerste reactie:

… en zelf heb je ook niks gezegd? Shame on you. Immers als je met een vinger naar iemand wijst, wijs je met de rest naar jezelf toe. Les voor de volgende keer om je wel uit te spreken anders wordt je zelf ook het slachtoffer. Geen verwijt maar een les om te leren.

Later die dag bekeek ik de reacties op het “Familie avondje”, ik was al snel tel kwijt. Dit is dus een hot item wat veel mensen bezig houdt en familie relaties doet verbreken in sommige gevallen zo las ik.

Maar om nu te zwijgen voor de familie relaties?

Je weet dat turbo kankers om zich heen grijpen. Als je dus nu blijft zwijgen voor ongemakkelijke discussies komt gegarandeerd het moment dat iemand kanker krijgt. Die persoon is niet meer voor rede vatbaar door de doodsangst en je staat machteloos aan de zijlijn weet ik uit meerdere ervaringen. Op dit moment kunnen alle gevaccineerden dit kwaad nog afwenden door een stimulatie van zuurstof opname op celniveau. Zuur/base balans bewaken, een food grade waterstof peroxide kuur, natriumbicarbonaat, liposomale vitamine C, een koolhydraat arm dieet en nog veel meer. Nu doen de lopende tijdbommen helemaal niets om het risico te verminderen. 

Het zelfde is van toepassing op de duizenden mogelijk andere bijwerkingen. Het immuunsysteem optimaliseren is dan altijd een goed idee, maar er gebeurd niets, noppes nada. 

Ik weet al wat er gaat gebeuren met de achterblijvers; 

“Had ik nu toch maar wat gezegd, misschien had hij/zij geluisterd ?”. 

“Maar hoe moet ik dat aanpakken, wat moet ik zeggen?”

Als je reactie in de vragende vorm is heb je de meeste kans van slagen.

Maar nu komt het; “Wat moet ik vragen?”

Als je al langere tijd de artikelen op gedachtenvoer leest dan zijn er veel artikelen die in de basis op het zelfde te neer komen. Maar elke keer is het onderwerp net iets anders of de doelgroep. Dat betekend dat ik daar elke dag over nadenk en die vragen stellen een natuurlijk proces gaat worden dat elke dag weer verder geoptimaliseerd wordt. Door die artikelen te LEZEN, ben jij jezelf ook aan het trainen. Want als je het niet helemaal met mij eens bent wordt er tenminste wel over nagedacht en het weerwoord getraind. 

En bedenk, je hoef een discussie niet te winnen, je sust je eigen geweten want je stond niet lam geslagen aan de zijlijn. Bovendien, die zwijgende mee luisteraars worden ook aangemoedigd om bij te vallen of in ieder geval aan het denken gezet. 

In gedachten speel ik veel het rollenspel van vraag en antwoord.

Bijvoorbeeld;

“Neef van 19 zit te vertellen dat het social credit systeem goed is voor de maatschappij, want het stimuleert de mensen om wat actiever en socialer te worden”.

Ik; “Wat goed dat je daar tenminste over nagedacht hebt, waarom denk je dat mensen wat actiever en socialer moeten worden?”

Intussen heb je alle tijd om tijdens het weerwoord de volgende vraag te bedenken in lijn met de reactie zonder gelijk iemand tegen de haren in te strijken. Vervolgens kan het gesprek langzaam richting de pijn punten gaan. Soms lukt het, soms niet. Je hebt wat geleerd en je kan er altijd op terug komen. 

Wat ook mogelijk is, de vraag aan de groep stellen. “Zijn er hier meer mensen die hier kijk op hebben of een andere mening?” Meestal heb je alle aandacht van de groep die ademloos zitten te luisteren naar iemand die het woord durft te voeren. 

Ik heb natuurlijk makkelijk praten met 53 jaar DJ ervaring, maar bedenk dat dit ook een optel som is van wat ga ik zeggen als er dit of dat gebeurd? 

Je kan maar beter goed voorbereid zijn op ‘het leven’, want als er zoveel onnadenkende mensen zijn die een CBCD digitale munt gaan gebruiken heeft de overheid een wapen om jou buiten te sluiten, jou op een zijspoor te zetten.

En ook dan telt; “Had ik mijn mond maar open getrokken toen het nog kon?

Als spreken zilver is, en zwijgen goud volgens de overdracht, …

Dan heb je een gouden kans voorbij laten gaan.

Het zilver van het handelen blijkt dan meer waard als het goud van het zwijgen.

Mijn vrouw begrijpt er niets van wat er allemaal aan het gebeuren is in de wereld. Aan onze wekelijkse stamtafel bijeenkomst kan ik dan ook niet te ver gaan om de vrede niet te verstoren anders krijgen we op het thuisfront al conflicten. Al gelijk na de eerste lockdown was mijn voorstel al om een presentatie te organiseren voor de hele groep. Daar heb ik al ervaring mee en leuk om te doen. De gastvrouw bedacht zelf dat daar geen belangstelling voor was. (Knap als je voor andere mensen kan denken [?]) Toen ik daarna regelmatig een opmerking plaatste werd ik in de rede gevallen door haar of; “Henk even tot drie tellen”. Maar omdat de grote reset over tientallen onderwerpen gaat heb ik toch al enkele gesprek onderwerpen voor de voeten kunnen gooien. 

Ik weet dat ik als eenling in een groep zit met mensen die de verkeerde beslissing hebben genomen en alles wat daar in de buurt komt, wat een schuldgevoel kan opwekken, vakkundig uit de weg wordt gegaan. Maar mijn tijd komt nog, als de vragen op een natuurlijke manier gaan komen omdat men geen uitweg meer ziet en alles te dicht bij komt. 

Zou ik iets mogen zeggen?

Vorige week ging het aan de stamtafel over kanker en de onkunde vloog over tafel.

“Ik kan hier wel wat over vertellen, maar wellicht beter als ik niets zeg. Nee ik zeg het toch anders komt “mijn geweten” in de knel als ik nu niets zeg. Kanker is al 100 jaar bekend hoe het ontstaat, een zuurstof gebrek op celniveau en dus vele manieren om dit te genezen (zoals hierboven beschreven). Zo ging het ook met scheurbuik, die dodelijke ziekte was ook met een simpele citroen te genezen in luttele uurtjes maar het duurde 200 jaar voordat de schepen standaard citroenen meekregen. Intussen vielen er dus vele doden. De vaccinatie industrie is ook gebaseerd op 150 jaar aannames zonder dubbel blind onderzoek en de kanker industrie ettert ook al 100 jaar door op een leugen om farmaceutisch bestwil”.

Geen reactie, geen verpeste sfeer, ander onderwerp, maar ik had het wel verteld, allemaal. Had ik ze overdonderd? Wellicht, krijg ik vragen in de toekomst, ik denk het wel. Ze weten wat ik denk, waar ik voor sta. Ik denk dat het een kwestie is van maanden dat de vragen gaan komen wellicht weken, die tijdlijn voorspelling durf ik niet aan te gaan al zien we allemaal dat we een kookpunt gaan naderen. Dus wees voorbereid om beslagen ten ijs te kunnen komen. 

Elke dag train ik op twitter, vele berichten die ik doorstuur voorzie ik van een eigen mening, de reacties, hartjes, deelacties of reacties zijn elke dag weer een leerschool.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk