dotcom.radio aflevering 371 van 16-07-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #121


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 371: De vrijheid slaaf – Politici treden af – NAVO top – 2024 de laatste verkiezingen – Kamala Harris verminder de bevolking – ode aan de protest songs – Sound of Freedom – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Tim] Hallo Henk, Aangezien Mike niet echt van de buitenaardse werkelijkheid is, stuur ik deze interessante video naar jou. Naar mijn mening is deze informatie van groot belang in de ontwaking en ik begrijp niet waarom deze video zo weinig is bekeken. https://www.youtube.com/watch?v=BbGoiRbawDI
– Mijn antwoord aan Tim was; Ik heb al meer als genoeg op mijn bordje en als er met alle moderne middelen van techniek niet meer is te produceren als een wazige afbeelding dan kan dat mijn interesse niet lang vasthouden gezien het werk dat ligt te wachten.
– Redacted: EXPOSING the Truth Behind the UFO and Human Trafficking Program

* Politieke les van Thierry Baudet over de NAVO, van collectieve bescherming macht naar de aanvallende politie macht van de globalisten. De NAVO is namelijk tot de nek toe betrokken bij de training in de Oekraïne

[Angelface] Maandag: Rutte stelt zich niet meer beschikbaar als lijsttrekker van de VVD. ‘Bij het aantreden van een nieuw kabinet, zal ik de politiek verlaten’, vertelt Rutte.

* Drie skeletten gevonden op het binnenhof
… heerlijke reacties
** Zwijgen als het graf krijgt een gezicht op het binnenhof.
** Functie elders?
** Ambtenaren met de meeste overuren eindelijk gevonden…
** Kijk eens in de geschiedenisboeken; “Hebben we eerder meegemaakt dat politici gelijkertijd uit de politiek stapten ?”

* Gisteren weer aan ‘dè stamtafel’ over onze weglopende politici; IK: “Ze hebben te horen gekregen van Klaus Schwab dat de opdracht volbracht is”. Iemand; “Wie is Klaus Schwab ?” Dat is de staat van de goed geïnformeerd MSM wereldburgers !!

* 10 regels om het land en de wereld te besturen, alles beter dan de huidige idioterie! (bedacht in 48 uur in 2020) Twitter [eventuele reacties]
Wereld Nieuws[Decem] Germany to block NATO guarantee for Ukraine – RT

[Angelface] Turkije stopt met het verzet tegen de toetreding van Zweden tot de NAVO. Dat maakt NAVO-topman Jens Stoltenberg bekend na koortsachtige onderhandelingen vlak voor de tweedaagse NAVO-top in Litouwen. [PKK nu een terreur organisatie in Zweden]

* Sound of Freedom Tim Ballard In 2014 CBS did a segment applauding Sound of Freedom
[Els] Stop World Control over Sound of Freedom: De film laat zien hoe dit diep in de jungle van Zuid-Amerika gebeurt, bijvoorbeeld door het Mexicaanse kartel. Hoewel dat waar is, is het absoluut niet het volledige verhaal.
– Noot: OOK DAVID SORENSEN moet geduld hebben want er komen nog vele puzzelstukjes die mensen deels zelf moeten ontdekken om het echt gewicht te geven !!

* Goed werk van denachtzuster(s) over de Nederlandse connectie met de kinderhandel en o.a J. Epstein Zo werd o.a. de haven van St Maarten verkocht aan Epstein en zit de inmiddels bekende Tim Ballard achter verschillende zaken met NL betrokkenheid.

* Een 2019 artikel over adrenochrome: CHILD ADRENOCHROME: GLOBALIST CABAL’S IMMORTALITY DRUG OF CHOICE

* NL in de rol van oorlog Sinterklaas op plaats 8 wereldwijd met de ‘hulp’ aan de Oekraïne

* Kim Dotcom Understanding the NATO summit: The steam for the US proxy war in Ukraine is running out. No commitment is given to Ukraine to obtain NATO membership because the West has come to realize that they can’t win a war against Russia and that peace will only be possible with a neutral Ukraine.

* Klaus Schwab has stated that 2024 will be the last year of ‘elections’. He says this because he assumes the CBDC System will be implemented with a Social Credit Score like Communist China. This is the New World Order and all Countries that are WEF ‘captured’ are in. — Dat was dus het plan voor 2030 en ‘iets’ naar voor gehaald. Waar zijn ze bang voor bij het WEF? 2024 Trump !!

* X22 report El Salvador heeft het gehele MS13 opgerold en gevangen gezet, in februari 2022, daarmee heeft men het leger van oproer kraaiers die mee zouden komen met de vluchtelingen om overal een burgeroorlog te ontketenen

* Kamala Harris: “When we invest in clean energy and electric vehicles and reduce population, more of our children can breath clean air and drink clean water.”
— Inderdaad, … ze zegt het gewoon en krijgt applaus. Waneer we mensen uitmoorden is dat goed voor de rest van ‘ons’. De vraag is dus; “Zit die zaal vol met ‘ons’ figuren ?
Media* Joehoe journalisten. Europees wetsvoorstel: elke journalist krijgt spyware van de overheid op zijn telefoon. Duh, dat is al zo bij iedereen en overal ter wereld !!

[LiesArie] Net als shaddow banning:

(van Ad Broere) De uitzending van 9 juli over de broers Van Rossum in de voormalige DDR heeft me aan het denken gezet. De Stasi (de geheime dienst in de DDR) paste als een van de methodes toe om mensen psychisch te ontregelen door als de target persoon van huis was, zijn meubilair anders neer te zetten en verder geen sporen achter te laten. Ik denk dat deze methode met behulp van technologie ook in onze tijd en ja, ook in Nederland wordt toegepast, om via internet target personen te ontregelen. Bijvoorbeeld door het bereik zo te beperken dat de posts van de target persoon door een klein aantal mensen wordt gezien. Of door het aantal views te verkleinen. Ook merk ik al langer dat het aantal abonnees op dit kanaal kleiner wordt gemaakt. Deze methodes leiden tot het ‘kijkcijfer-effect’. Er wordt gedacht dat de target persoon niet meer interessant is, want de belangstelling voor wat hij of zij te zeggen heeft vermindert. Ik heb steeds gedacht dat ik het wel mis zou hebben en dat er andere oorzaken zijn voor het minder bereik via de sociale media. Totdat ik de informatie hoorde over de Stasi praktijken. Psychologische oorlogvoering. Ook hier, andere tijden, andere methodes maar met hetzelfde doel. Ik ben niet gek.

* Liz Crokin: Meta CEO Mark Zuckerberg uitgenodigd om te getuigen voor de Statewide Council on Human Trafficking over de resultaten van een onderzoek naar mensenhandel in Florida en andere recente rapporten. Om te voldoen aan de wettelijke doelstelling van de wetgevende macht van de staat, heeft de raad samengewerkt met wetshandhavingsinstanties om gevallen te onderzoeken waarin sociale media mogelijk zijn gebruikt om mensenhandel te faciliteren. Uit de bevindingen blijkt dat meer dan de helft van alle gerapporteerde gevallen van het gebruik van sociale mediaplatforms in mensenhandel zaken in Florida sinds 2019 betrekking had op Meta-platforms – Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp.

[Mike] Twitter gaat betalen voor je bijdragen

* Ook nieuw op Twitter Communities met o.a. get backup when you need it te herkennen in de linker kolom aan een dubbele persoon icon
(on)Gezondheid* Weer zo’n nadenkertje: Ongevaccineerde mensen in Canada komen niet in aanmerking voor orgaan transplantaties, maar gevaccineerde mensen kunnen wel een orgaan krijgen van ongevaccineerde mensen ?

[Medusa] “Children in secondary school in years seven to 11 will be offered the vaccine as a nasal spray from 1 September.”…

[Geert] Dramatische geboortedaling – Pfizer wist het
Uit gepubliceerde gegevens blijkt een angstaanjagende, tweecijferige daling in
procenten van het aantal geboorten in West-Europa en andere landen negen maanden na de start van de vaccinatie. Er staat zwart op wit dat Pfizer en Co. wisten van onvruchtbaarheid en miskramen als gevolg van de vaccinatie en de daarmee gepaard gaande teruggang van het geboortecijfer. Wat is het eigenlijke plan hierachter? vraagt Kla TV zich af
www.kla.tv/26514

* Video: The End of Coved

* Borax + zeemineralen + natriumbicarbonaat

* Turbo kanker na de mRNA vaccinatie, een artikel in de andere krant met een medische studie onderbouwt, een studie die niet is verschenen in de medische vakbladen
Gedachtenvoer* Where Is Everyone? Disney World “Just About Empty” Zijn het de entre prijzen of de afstraffing van de WOKE agenda, …

* GV de Vrijheid Slaaf
– Het levenswerk van met name G. Edward Griffin wat de rode draad is van the Great Awakening. Een spirituele reis door 50 jaar waarneming van de opkomst van dictators en de slaafse medewerking van de onwetenden burgers waar de dictators hun kracht aan ontleenden. Maar ook de simpele oplossing om dit te beëindigen. Van onwetend tot wetend, daarna komt de actie vanzelf omdat we nog nooit de vrijheid echt ervaren hebben.

* GV Sound of Freedom: We God’s children are not for sale!

* GV Een ode aan het protestlied [?] 
bijdrage van Rob radio 828 die een niet complete lijst samenstelde
– Mark Devlin schreef inmiddels alweer drie boeken over de Muzikale waarheid, de Nederlandse vertaling van: “the Musical Truth”. Boek 1 kun je op de site lezen

* De emotionele spanning van 220 naar 380 of hoger!!
[Medusa] de komende film van Marijn Poels It’s all about us

[Sylvia] Is het leven ‘te’ makkelijk voor de jeugd, … [?]
En weer denk ik aan de wijze woorden van een oude man, lang geleden. De man had een zwaar leven gehad en zei ….. Syl: Ik heb veel boeken gelezen maar in geen één boek staat dat het leven makkelijk moet zijn …… en makkelijk is waar de maatschappij om lijkt te draaien anno nu.

* GV Zelf supporting: Bijna 100% onafhankelijk leven, velen dromen ervan, zij doen het.
Leven op een prachtig stuk land, èèn zijn met de ruige, ongeorganiseerde, wispelturige en toch soms heel voorspelbare natuur. Ik vertelde Cain; “Dit komt toch aardig richting een paradijs”. Daar werd heel nuchter op gereageerd. Maar ik vraag me af: kan hij de vergelijking wel maken met een jachtige stress baan / leven waar veel mensen mee moeten dealen? 

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten