Sound of Freedom: We God’s children are not for sale!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #114


UPDATE: 15-07-2023 SOUND OF FREEDOM | THE REDLINE INTERVIEW

Sound of Freedom 09-07-2023: De aangrijpende film over kinderhandel, maar dit is slecht een klein stukje van de puzzel de 2 miljoen jaarlijkse slachtoffers ter wereld. Een waar gebeurd verhaal zonder de gruwelijkheden die er achter de schermen plaatsvinden. Dit moet stoppen. Delen is niet meer als je burgerplicht !!


Via de website van wanttoknow.nl vonden we een andere link hier

En nog een stapje verder in onderstaande Tweet want de film Sound of Freedom is slechts een eerste kleine stapje, …


UPDATE: 15-07-2023 SOUND OF FREEDOM | THE REDLINE INTERVIEW
UPDATE: Sound Of Freedom SHATTERS $54 MILLION, MORE THEATERS Pick Up Movie.Sound Of Freedom SHATTERS $54 MILLION, MORE THEATERS Pick Up Movie, We Are WinningBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk