Globalisme dienaar Macron heeft een oorlogstoekomst voor Frankrijk gepland!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #119


Op de NAVO-top deze week deed Macron de zeer verontrustende aankondiging dat hij lange afstands SCALP-raketten naar Zelensky zou sturen! Deze raketten kunnen alleen worden afgevuurd vanuit vliegtuigen, dus we kunnen ons voorstellen dat de volgende stap het sturen van onze luchtmacht zal zijn.


Door Florian Philippot, Président des Patriotes
Beste patriotten, …

Als een goede dienaar van het globalisme heeft Macron een oorlogstoekomst voor Frankrijk gepland! Amerikaanse haviken willen een wereldoorlog, de NAVO vermenigvuldigt al 30 jaar de bronnen van chaos in de wereld, Macron gehoorzaamt en gooit olie op het vuur. 

Laten we maar één obsessie voor ogen houden: vrede! 

De Patriotes luiden al sinds dag één de noodklok en stellen vrede voor. We hebben talrijke evenementen georganiseerd om het Franse volk wakker te schudden en we zullen onze acties nog opvoeren! Temeer daar parlementsleden en senatoren in juni voor een militaire programmeringswet hebben gestemd die het vorderingsregime gevaarlijk uitbreidt!

Het Verzet is er om de oligarchie te ontmaskeren wanneer ze incognito hard optreedt. De Europese Commissie vraagt de lidstaten om hun veestapels te vernietigen, maar deze week ondertekende ze een nieuwe vrijhandelsovereenkomst met Nieuw-Zeeland! Het resultaat: de import van miljoenen schapen, fruit en wijn… Dit is verschrikkelijke oneerlijke concurrentie voor onze landbouw; het is een doelbewust plan dat krachtig moet worden bestreden! We geven ook al maanden informatie over de Europese digitale identiteit: deze week vond er in Parijs een bijeenkomst plaats van de Europese ministers van digitale zaken over dit onderwerp. 

Ik vind het jammer dat de ‘oppositie’ er niet over praat! Laten we erover praten, laten we ervoor gaan, laten we ons verzetten!

Kijk hoe de oligarchie in paniek is over het enorme succes van de film “Sound of Freedom” over kinderhandel. De waarheid wint het altijd van de leugen! Het is een kwestie van tijd, vasthoudendheid en het vermogen om op koers te blijven in veeleisende gevechten. Samen met jullie zullen we op koers blijven! Welkom allemaal! 

Net als de NAVO voert een andere oligarchische organisatie oorlog tegen het volk: de Europese Unie. Dinsdag ging ik naar België om een strafklacht in te dienen tegen Ursula Von der Leyen over de sms’jes die ze uitwisselde met de CEO van Pfizer over de enorme covid vaccinatie contracten. We hebben het over gezondheid, bijwerkingen en tientallen miljarden euro’s! 

Les Patriotes dient de eerste Franse klacht in in deze zaak! Zoals ik al eerder aankondigde, zullen we alle mogelijke acties ondernemen om ervoor te zorgen dat de waarheid en gerechtigheid zegevieren, terwijl we de echte kwestie waar het om gaat bevorderen: onze Bevrijding! In dit opzicht is Frexit een cruciale stap in de strijd voor soevereiniteit en vrijheid. Voor Frankrijk, zijn volk en toekomstige generaties!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk